världens bästa sista dag!

asså jag är överglad för jag har nyss fått reda på att jag kommer ha världens bästa nyårsafton! :D försts ska jag äta med kompisarna sen kommer christian och hämtar mig så ska jag fira restan av kvällen med han , jag älskar detta! :D<33333333 hoppas ni andra kommer ha en lika underbar sista kväll 2009 som jag ! ;D

näst sista dagen!

detta är näst sista dagen av 2009! har älskat detta året och allt har gått både upp och ner , läste min dagbok för detta året igår, även om jag inte skrev så mycket, därför ska det bli mitt nyårslöft för 2010! tips för flera löften? vill ha men kommer inte på några, hjälp!  skrev no idag , tråkigt , men är klar nu tror jag ! sen har jag städat och nu ska jag fixa mig sen ska jag och johanna till rögle :) ha en bra sista dag!<3

familia!

vaknade vid halv 10 idag , gick upp och åt frukost, sen la jag och nellie oss i min säng , kollade två filmer tror jag , sen hoppade jag in i duschen och fixade mig , sen åkte jag till familia där jag och johanna gick runder. Jag köpte inget, håller på att spara till systemkamera! I LLLLLIKE IT! sen ska jag även köpa wesc hörlurar , det skullekomma in någon ny modell i januari eller februari, såååå aa vad underbart! kom hem och sen jag gick till frida där josse också va :) gick en runda, hem till anders och camilla , kollade gaaaaaamla bilder! usch som jag såg ut! hahah :)<3 imorgon ska jag på rögle , ha en underbar kväll :)<3

bilder från idag (:



vi har aldrig sagt att vi är normala :)<3

fridas roligast kommentar idag --- öh, vad ska du suga ? hahah ni fattar nt , men jaaa x) kul var det!

hemma hos frida!

sitter hemma hos Frida , ska försöka lägga in ett inlägg till ikväll om jag hinner! vi äter chips , mums!  sen blir det nog lite bilder, ska försöka ta in dem på bloggen ikväll. nej , nu ska jag och Frida kolla klart på något program på mtv, ha det underbart! det förtjänar varje människa att ha! :)<3
bild på Frida och mig sen skolavslutnigen (:

hemma från solning

har nyss komiit hem från solningen , nu ska jag hoppa in i duschen , fixa mig sen iväg till frida! där förhoppningsvis amanda och josse också är tror jag. ska även räkna mina pengar idag och kolla om jag har råd med en systemkamera! hoppas hoppas hoppas! vilken det blir i så fall vet jag inte . imrgon blir det familia med johanna!  vad har ni andra gjort idag då ?

mitt mål - blondin och brun igen! 

chill dag!

blev inte så mycket gjort idag, gjorde aldrig någon no , utan chilledillade istället! sen på kvällen åt vi ju md släkten sen kom frida hit och kollade lucia! imorgon ska vi upp vid 9 och gå en långpromenad med nellie, känner att jag vill röra mig!  sen ska jag städa, försöka hinna plugga som jag inte kommer lyckas med, sen kommer farmor så ska hon köra mig så jag kan sola! I LOVE !  vi hörs imorgon :)<3

solarium

har solat solarium idag , älskar att vara brun, känner mig mycket frächare och snyggare! så imorgon ska jag också sola solarium, sen är jag nog lite tvungen att skriva lite no efter det, hemskt att göra det på ett lov , men sånt är livet !  nu ska jag däremt fixa mig för ikväll ska vi till min mormor och morfar och äta något med släkten , vad kommer jag inte ihåg, tycker ni om att sola solarium läsare?:)

mellandagsrea!

tog bussen vid halv 9 idag, tidigt, jagvet!  åkte till väla med frida, blev present till pappsen, puder,diadem och en tunika! frida köpte världens finaste adidas, I'm jealous! när jag kom hem somnade jag direkt och när jag vaknade mådde jag bokstavligt skit! så det blev inget ikväll utan bara vara hemma och vila, får inte vara sjuk till nyår har jag lovat mig själv! sitter och planerar med oline lite hur det blir ungefär , men jag har ingen aning , får ta det som det kommer! det fixar sig alltid ju ;) haha puss :*

hemma ifrån ännu en julafton

har firat julafton hos farmor och farfar ikväll, fick rosa mjukiskläder från gina , presentkort på väla(som jag behöver imorgon) och pengar !  så nu sitter jag i kläderna jag fick och lyssnar på musik från http://www.myspace.com/djnws hahaha lyssnar på dag ott :P jaduuu !  snart måste jag ta bort sminket för att sova , imorgon ska jag upp 7 för att åka till väla! har man ingen bil så får man leva på buss , för moppe vägrar jag köra till väla , hahah det skulle ta en evighets evighet!  godnatt alla söta bloggläsare (:


julfirande igen

juldagen idag , right? det betyder att jag ska fira jul igen , med släkten på pappas sida ikväll!  var hos christian idag , fick halsband och örhänge, skit fina! vi får se hur kvällen går för just nu känns det som jag somnar när som helst , men allt funkar när det är jul! imorgon ska även jag och frida till väla , det är ju mellandagsrea! nu måste jag byta om sen ska vi åka iväg , ha en underbar kväll!
smyckena jag fick av christian<3


underbar julafton!

nu har nyss släkten gått hem , har varit väldigt trevligt! mycket mat och glädje och en hel del presenter! jag fick bl.a. bruna uggs, så nu har jag beiga, svarta och bruna (mina favoritskor). parfymer, jacka,väst,kläder m.m. väldigt glad! och imorgon ska jag till min christian och på kvällen till farmor och farfar och fira jul där igen! vad fick ni läsare i present? :)

God Jul!

har precis lagt upp lite julgodis på brickor till när släkten kommer ikväll! snart är det även dags för kalle anka som vanligt, bara jag som kommer vara vaken i familjen tror jag , brukar bli så hah !  såg nyss denna artikeln http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6340003.ab där det är en hund som väger 110 kg och är 220cm lång , fatta stor hund!   lite skillnad mellan den och nellie ? hahah hur ska ni bloggläsare fira julen då ? jag ska fira hemma iaf :)

den gigantiska hunden :O

nellie och jag (: och smulan !

bok från 1934

åkte runder den valiga rundan idag som vi alltid gör dagen innan julafton! den består mest av att hälsa på folk och åka runder till kyrkogårdar och tända ljus. När vi var hos min gammelfarfar och farmor kolla vi i en gammal bok som min gammelfarfar hade haft när han var 16 år, alltså 1934! den var riktigt gammal , det såg man också, tänk vad mycket utveckling de har varit med om! han levde under andra världskrigets tid ! de har varit med om mycket !

julklappar

har nyss slagit in de sista julklapparna, så nuär det fullt under julgranen! det är fortfarande snö ute, men tyvärr kanske det kommer hinna smälta till imorgon, snyyft. Snart ska jag snart hoppa in i duschen, fixa mig och allt sånt , sen blir det att göra tryfflar och ut och gå med Nellie. Sen ska familjen iväg till min gammelfarmor och farfar som är rätt gamla nu! kyrkogården och allt sånt också och lägga blommor till farfar(som dog när min pappa bara var en liten plutt) och lite fler. Idag fyller Christian och Frida också år,  grattttis ! :D God jul alla , nu börjar det verkligen närma sig!<3 I LOOOOOOOOOOOVE!

ny blogg

jaha , hade tänkt testa en ny blogg nu ett tag och titta vilket jag tycker är bäst, ska uppdatera så ofta jag kan och försöka skriva något som är kul att läsa. här hittar ni min gamla blogg. Igår sov jag i alla fall hos tove till idag! kollade 2 filmer , dagboken och recording , bra filmer båda! frida grät till ena , hah typiskt henne att gråta till filmer, josse var också där. åkte hem tidigt för att åka till lågprisladan i boarp där jag handlade in mina sista julklappar. Åkte sedan och träffa vår gamla söta konfa ledare Sofia , riktigt ´längesen man såg henne men det så det var riktigt trevligt att träffa henne. Imorgono fyller Christian min kille 17 år , grattis till han och hoppas han får en underbar dag! ska göra som jag gör varje år innan julafton, åka runder och göra lite ärender. God Jul om vi inte hörs innan!
något har hänt md bilden men jag vet inte vad:S 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0