dålig update

förlåt för en riktig dålig update, men har knappt hunnit vara vid datan idag eller igår :P  igår var jag påstranden hela dagen  , först md kompisarna och sen md släkten och åt och idag var jag och frida på väla(visar vad jag köpte imorgon) och åkte direkt därifrån till kidde och kom hem vid halv 11 så först nu som jag hinner uppdatera :) är hungrig nu md så tänkte inte sitta vid datorn längre för då blir man bara mer utan lägga mig och sova ist så kan ag äta när jag vaknar imorgon bitti ! naajs! bilder från mallis kanske kommer imorgon också? då blir dt en bild dag! fast bjuder på en bild redan nu , snäll jag är


kyss;*

ingen koll

nu när dt är sommarlov har jag INGEN koll på dagarna, verkligen inte :P hahah idag kom frida hit för att bada och sola lite vid poolen , trevligt trevligt den timmen! :) haha sen fråga kidde om jag ville till han och klart sa jag ja och sen när jag sa till pappa att jag skulle till kidde svarade pappa " det hinner du väll inte? vi ska vara hos mormor och morfar halv 7 , alltså om 2 timmar" hahahah jag svarade " är dt söndag idag?"  hahah så får träffa honom imorgon :)  ska nog sova snart , har grym mensvärk :( blääää!  nej ska nog lyssna lite till på per gessle , får sommarkänslor när jag lyssnar på han ! :)   fresten , vad tyckte ni om daniels och victorias bröllop ? jag har inte sett dt utan bara daniels tal och när agnes och björn sjunger, får rysningar ! :)

 

kyss ;*


trevligt folk

idag har jag spenderat min dag i förslöv med trevligt folk! även råkat på några, hm , idioter?  om folk raggar på mig för mina bröst, hur känner sig då kissie ? men men , kvällen blev ändå bra även om vi inte kom in, ahah! :) med rätt sällskap och humör fungerar allt ! :) så tack speciellt till tjejerna att ni förgyllt denna dagen, ni är grymma ! imorgon ska det bli toppen väder och planerna är redan bestämda! matilda kommer hit och vi ska steka i solen och bli ännu brunare, sen på kvällen blir det förmodligen folk till crissan och chilla lite där ! trevligt trevligt
skaa nog sova nu , hoppas ni har haft en toppen midsommardag/afton (vet inte vilken av dem det är idag) !


bild på mig från mallorca :)

kyss ;*

inte som planerat

gårdagen gick inte som planerat.. jag träffade aldrig min pojkvän och gick ist och träffade mina fina vänner, slutade med att vi satt i vårt uterum och jag typ sov så trött jag var! aha kvällen slutade bra även om jag kände mig halvdöv i ena örat x) haha idag blir det förslövsfetivalen med tjejerna! ska bli riktigt kul , var där förra året också och kan tänka mig att det blir en tradtion ! kameran följer med också! hade ni kul igår bloggläsare ?  det hoppasjag ! men nu skajag hoppa in i duschen och fixa mig så jag hinner äta jordgubbstårta och handla picnik innan vi åker :)


kysss ;*

huvudvärk

har grym huvudvärk, typiskt, ska nog ta en tablett sen lägga mig i sängen och vila lite och vänta på att min älskling ska komma och hämta mig , ska fira midsommar med han ikv ju :)<3

kyss ;*

midsommar

glad midsommar fresten! :D

home again

hemma i sverige nu och det är faktiskt skönt ! hinner dock inte berätta så mkt om den idag utan det får bli imorgon eller övermorgon och då kommer det bilder med ! :) för just nu springer jag runder i rummet och fixar mig , ska till min pojkvän ikv och fira midsommar , ska bli kul kul ! :)  en sak kan jag berätta iaf, har tatuerat mig och jag gillar det mkt, bild på tatueringen kommer också senare ! har haft en toppen resa iaf och skulle lätt kunna åka dit igen, en liten komisk sak hände när vi skulle åka dit, när vi sitter på flygplatsen för att åka iväg ser jag en kompis komma gående, haha då ska vi ta samma flyg ner till mallorca, hur passande är inte det ? tyvärr skulle vi inte bo på samma ställe , jag på alcudia och hon på magaluf..  men nu måste jag ringa min pojkvän och senare fixa klart mig! :) hoppas ni haft en toppen vecka här hemma! :)

kyss ;*

@mallorca

sitter just nu i masllorca och sakanar alla dar hemma ! har fatt mkt farg sa brannan ar bra ! ;) har shoppat mkt ocksa och allt ar toppen! har aven kopt ngn iten present till kompisarna och min fina pojkvan dar hemma , gillar att ge saker till folk! :)  nu ar snart min data tid slut och jag far skynda pa mitt skrivande! idag var vi ute med en bat och checkade laget, fick anven bada fran den , en liten upplevelse ! ahahah kan inte komma pa vad jag ska skriva nu nar jag ar sa stressad av tiden, saknar ala dar hemma JATTEMKT !  borjade typ grata igar av det och sa till familjen att jag var trott ist.. oooh , langtar sa mkt efter att fa traffa alla igen , och min pojvan har fatt en liten kusin med , lite nyfiken pa att traffa henne :) alltd mysigt med sa sma babisar ! :)  nu rinner tiden ut sa maste ga , ni far ha det bast , pusss ! :D<3

3.45

imorgon kvart i 4 på morgonen åker vi! blir tidig morgon, knappt lönt att gå och lägga sig ? nu ska jag packa det sista sen gå och lämna nellie hos mormor och morfar för där får hon bo under vår lilla tripp till mallis ! jag har packat minst i famlijen, låter inte normalt, jag brukar ha med mig onormalt mkt ju :S men men , jag har tillräckligt ! t.o.m för mkt enligt mig , haha !  men nu ska jag lämna den bästa hunden, kysss ;*


söndrig data?

tror att min data gåår sönder, den är bärbar men när man drar ur sladden så stängs den av.. hm ?  vet inte riktigt hur jag mår idag , tror jag är nervös inför resan igen, bläää.. kanske ska träffa min älskling idag :) men först ska jag packa och ut och gå , sen får vi se om det blir älskling eller vad dt blir !:) det lär bli en bra dag iaf ! funderar på att sova lite till, trött som in i h*lvete. men men.


limo som tog oss till hbg :)


kyss ;*

hemma !

nu är jag hemma efter en GRYM semester med de bästa tjejerna  !:) började med att vi kom hem till oline vid 2 tiden , sen kom en vit limosin och hämtade oss som körde oss till hbg ! helt sjukt kul! :) tivoli, störget, busvisslingar och massa annat kul! :) nu ska jag packa upp , tror det kommer in bilder här ikv från vår resa! vill bara säga igen till mina tjejer -----> ni är gryyyymma ! vet inte hur jag ska klara dett nu med gymnasiet utan alla er, grät när vi åkte til hbg , det vår kärlekstårar för jag kommer sakna er !



r.i.p 9orna


kyss ;*

klar packat

nu är allt klar packat, tror jag ! :) kommer på saker hela tiden som jag glömt och dt finns säkert mer ! :) men väskan ligger på sängen helt full och snart drar vi ! :) jag är grymt nervös  , vrf har jag ingen aning, jag är alltid detnär jag ska ut och resa.  vi drar om 20 min och nu ska jag städa mitt rum, vill att dt ska vara fint när jaag kommer hem :) sååå bye ! hörs så snabbt jag kan igen ! :)


kyss ;*

this is it !

nu har sommarlovet börjat.. på riktigt ! t.o.m vissa sommargäster har redan hittat hit. imorgon drar vi tjejer till danmark om ni missat det ! kommer sakna min christian riktigt mkt , famlijen med såklart ! :) böjade nästan gråta när jag pratade med han i tel, men vi ska träffas när jag kommer hem ju :) sen drar jag direkt till malllis , hell yeah !   kan nästan börja gråta av att vissa i min klass kommer jag nog aldrig mer att prata med, har inte nr, msn eller inte gå samma skola, lite sjukt ! r.i.p. vår klass , den bästa klassen som finns(fanns)! jag kommer verkligen sakna er ! men nu kommer sommaren med tjejerna och pojkvännen , underbarare kan det fantomej inte bli!  kommer bli riktig dålig uppdatering nu på bloggen , men ni vet vrf nu iaf :) <3 ha det bäst nu i 2 veckor framåt ! för jag kommer bara vara hemma 2 dagar ! :) aaaaaaaaaah vad gryyyymt !






kyssss ;*

skolavslutning

slutat skolan idag, blev riktigt många tårar, jag var nog en av dem som grät mest , kan nästan börja gråta nu igen, usssch ! tjejerna har nyss åkt hem efter jordgubbsätning och jag ska vidare till 2 studenter! fun ! sen ikv blir det feeeeeeeest ! great day ! :)


dagens låt



kyss ;*

näst sista dagen

näst sista dagen idag på vår skola. imorgon är det sista och då ska vi endast fotograferas och äta lunch med lärarna. Usch var mina tårar kommer rinna när vi säger hejdå, de kommer fortsätta rinna när jag kommer hem med tror jag.. vill lämna vår skola, men ändå inte. Nu efter 10 år så har man en trygghet där, jag känner alla i klassen utantill känns det som. Vissa kommer jag kanske aldrig träffa igen och det är riktigt sorligt! Men sen börjar jag ny skola, nya folk och det tror jag behövs annars hade det nog blivit tråkigt. vi behöver variation, det behöver alla! ska lägga mig tidigt ikv för ska upp vid 7 imorgon och fixa mig! låter konsitgt när vi börjar 11... men ska ha "champagne frukost" vid 9 tiden och då måste jag vara helfixad ! 

9orna mötte lärarna idag , gissa vem som vann ? jo 9ORNA ! 3-0 ! ha ! jag var bra hejjaklack ;) haha




har varit hos min lollis idag och bara tittat film och sovit , mysdag! :)


kyss ;*

vrf?

vrf känns dt så fel?

kyss ;*


blöt

har nyss kommit hem från skolan och i detta vädret är det inte kul att ta sig hem , som tur hade vi åkt moppe idag istället för cykel, men när jag kom hem och fick ta av alla kläder för de var blöta var t.o.m min bh blöt. då har jag haft jacka och tröja utanför ju. då förstår ni nog hur mycket det regnar här, så har de hålt på hela dagen. ska nog till min pojkvän senare, om han hann, hoppas hoppas !:)  annars ska jag bara sitta hemma och mys med en kopp te i handen och titta ngn romantisk film kan jag gissa. sommarlov om 2 dagar, märks faktiskt inte ! hhaa. har ni också lika regnigt som vi har? eller värsta solskenet så ni ligger ute och solar ? :)
nej nu ska jag låna min systersminneskort och ta lite bilder med min nya kamera. tror jag får låna det iaf, hon är i dk så kan inte fråga precis, haha ! :)



kyss ;*

canon EOS 1000D

köpt en systemkamera idag !  :) mycket trevligt, nu går livet bara uppför! ironman/treaton idag, mycket roligare än jag trodde , även om ja ginte var duktig genomförde jag loppet och det var det som var mitt mål!  I DID IT!  oline följde med hem och vi bara jäääääste ! kollade 2 filmer och åt rabarberpaj,mums!  pratade nyss med farmor också, på onsdag nästa vecka ska jag och sandra göra saker med henne, dock vet vi inte vad, vi skulle bara följa med , så det blir säkert någon överraskning ! gillar det ! :) nej nu ska jag duscha, fråga pappa om hjälp till kameran, sen rensa min garderob kanske, fick lust till att göra det, men hinner jag ?

dagens låt:



kyss ;*

spexfoto

sitter här och äter vindruvor, mums ! :) spexfoto idag i skolan , lyckat och riktigt riktigt kul! :) var tjuv med tove och det hoppas jag att man ser ! ;) så nu har vi handklovar över, ngn som vill ha dem ? hah! nej nu funderar jag starkt på att ta första desperate housewives boxen och kolla något avsnitt, vad säger ni om dt?


foto från idag  !:)

kyss ;*

girlygroup !

haft en liten piknik med girlygroupen idag , duktig jag är på att stava det ! :) väldigt mysigt och extremt kul att få träffa sofia igen! :D åkte hem och bytade om sen ut och springa, ska försöka springa så ofta som jag kan nu , känner mig så duktig efteråt ! åt hos kära mormor och morfar som varje söndag och nu sitter jag här, ska dammsuga, skriva ut lappar, packa, duscha , sen ska jag och sandra kolla super sugen ! great day ! :)



snygg bild , jag vet !X)


kyss ;*


allergisk mot godis?

först och främst vill jag tacka för igår och ikv ! :) fick dock åka hem tidigare idag för jag mådde illa :( blää! mår alltid illa efter jag ätit godis, kan man vara allergisk mot det? isf är jag nog dt, så dt blir slut på godis för min del..

lollis och jag från igår! :)

klockan är halv 1 på natten och jag kollar kameror, både sysmtem och digital, såg att systemen som jag vill ha har rea nu , 1,5 tusen billigare! :D

kyss ;*

stek vid poolen

legat vid poolen största delen idag och bara stekt, nyss varit ute och kört intervall i en timme, ni som inte vet vad intervall är så är det när man t.ex. går ena låten, springer nästa låt, går sen igen o.s.v. känner mig duktig så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och ska jag och några till åka till philip och ha grillkväll, tyvärr kan jag inte ta med kameran eftersom den gick sönder igår när vi var på stranden och det kom en spindel mot mig så jag blev skit rädd och tappar kameran i sanden :( så det blir mobilbilder hädanefter ! om inte pappsen lyckas fixa den , har brukar lyckas med allt ! :)

första doppet i år för både mig och frida igår ! :)

kyss ;*

bakning pågår

sitter hemma hos lollis och har nyss provsmakat våra bullar som vi bakat, det blev vanlij/kanelbullar och ett par negerbollar. riktigt mumsigt kan jag säga ! nu blev ni säkert också sugna på dt tror jag, så gå ut i köket och börja baka! det är värt att vänta på ! den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge ! nu ska jag och lollis smaska i oss lite gottt !


mooi et lollis !  <---franska

kyssss ;*

sovmorgon

imorgon är det sovmorgon för 9orna och då passar jag på att sova hos lollis ikv !  solade i några timmar när jag kom hem , så solbrännan är förbättrad ! man ser en klar linje nu, får lägga in en bild på linjen snart! :)  nej nu måste jag skynda mig , ska packa och allt sånt sen cykla till lollis , grymt fint väder ute ju , ser inga moln fast det blåser ute :( jaja , I'll be fine ! :) vad ska ni göra ikv ? lägga er tidigt för skola/jobb ? :) haha inte jag ! :) ni får ha det bra ! :)

vet inte vrf jag la upp denna bild , men men, det blir alltid roligare att läsa ett inlägg med en bild i ! :)

kyss ;*

fiskning

har precis laggt mig i sängen nu efter jag duschat! åkte hem till älskling efter skolan som varje onsdag ! idag fiskade vi, eller kidde fiska, jag ville inte, tycker fiskar är läskiga :s fick fisk iaf men fottade dock inte, gissa vrf ?x) åkte hem óch skulle ut och springa, slutade md att jag fick gå för jag hade hrym huvudvärk. skulle egentligen laggt mig tidigt idag, där såg vi hur dt gick. kyss ;*

väla med tjejerna !

tog spruta idag, mådde illa efter men det försvann, senare åkte jag och tjejerna till väla ! :) köpte ingen tröja till kidde , den var dubbelt så dyr irl än vad den var på internet, dåligt av dem ! så hade inga pengar till den , snyyyft !:( ska nog spara ihop och köpa den till han , den är sååå snygg , precis som han! :)  köpte vad jag behövde och det blev detta under+ en ring + nagellack! :)




vad tycker ni ? :)

kysss ;*


RSS 2.0