valborg !

det är valborg ! denna dagen har än så länge gått upp och ner , hoppas att det bara går uppför ikv ! ska fira valborg hos maja med tjejerna! :) kommer sakna min booyfriend under kvällen :( men men , vi får träffas en annan dag han och jag ! :)  är nästan helt klarfixad nu och känner mig snygg ! det är det man ka göra på valborg, right ? plattat hår, bra smink, ny klänning och massvis med assesoarer som jag inte kan stava till , man kan inget annat än gilla det ! vill ha tag på min lollis , men får inte tag på henne eftersom min mobil är ur funktion :( har inte sett vad det står på den på över ett dygn nu , inte okey ngnstans! så  lollis , om du ser detta , så RING MIG (mp) !  nej nu måste jag cykla till mormor och morfar och hämta pengar , har lixom inga pengar ute, så då är de min räddning! :) ska kolla på cayo's konfa imorgon med , blir nog kul! :)  vad ska ni göra ikväll ? :)

hittade detta collaget på min data sen i vintras ! :)

firt cut is the deepest

åkte hem till min älskling efter skolan , som varje onsdag :) ligger och lysssnar på first cut is the deepest- rod stewart för den ska jag kunna spela på gitarr om 2 veckor ! hahaah över ett år sen jag spelade gitarr, önska mig lycka till! jag klarar nog dt , tror ni inte det ? ;)



lördag's fix !

bilder från fix med oline lördag, bilderna under kvällen kommer senare ! har inte fått dem än :)



solbränna

solning idag i timmar med oline , gick in en stund och kollade en film - trick and treat, halloween/skräckis.  somnade när vi solade också , vakna av att oline låg i skuggan och vi skulle flytta oss lite , då det var en spindel typ på mig nästan , lite rädd / chockad blir man eftersom jag var nyvaken , hahah!  nu duschar oline, sen ska vi fixa oss och dra hem till liljebladan ! där blir det tjejkväll i guess ! fett kul :D bilder kommer kanske imorogn :) har ni varit ute i det vackra vädret idag ? :)

cayo och jag :) hahah visa tänderna :P

fredagsmys

shuhu ! nu är det fredag igen , äntligen ! helgen är efterlängtad som  vanligt, och om exakt en vecka är det valborg, inget är bestämt, lite panik. Men det fixar sig galant!  åkte hem till matilda efter skolan och var där någon timme sen vidare hem till myy boy, christian !:) härlig häärligt, farligt farligt ! fick den låten på hjärnan nu, hahah usch !  på kvällen kom matilda, rebecca och oline hit, kollade taken, galet bra ! oline ska sova här inatt , hoppas vi sover bra och länge för jag är rikitigt trött ! kommer dock inte sova mycket imrogon då jag och några till ska sova hos josse! :) imorgon ska det bli strålande väder ! blir solning då , hoppas oline vill sola med mig ! hahah hon har inget val (6) jag älskar solen !

bild från 2008 ? jag och oline i think ! :)
håller på att fixa raza's blogg nu fresten, har bara hunnit med headern , ska ändra bakrundsfärg och sånt med , men han är inte inloggad och jag har glömt lösenordet, haha toppen! mitt minne får nog bli bättre !

dålig update

skrev inget inlägg igår, shit också.. jaja. kom på ett inlägg igår kväll när jag skulle sova så skrev ner hela på mobilen, så det kanske kommer ikväll, man får väll hoppas ! np nationella idag, jag har redan fel på en uppgift vet jag , h*lvete! men läraren gillar mig så det är bara att hoppas! Förklarade väldigt mkt , så hoppet är fortfarande uppe! åkte hem till mig med josefine och matilda efter skolan, gjorde chockladbollar , muuuumsigt ! älskar dem , så gooott ! och nu är det plugg som gäller , skrivit klart svenska analysen och nu ska jag skriva en annan svenska analys , kul ! men ska först ta en negerbolle sen skriva klart. Hittar inte mitt no papper till imorgon, eller jo nu såg jag det, fan ! :( det betyder att det också behöver göras, men innan det ska jag ta en promenad! snö i trädgården imorse, fyy ! vad tycker ni om att det snöar i april månad ?

helvetes jävla skit ! :(

skrev på svenska analysen , hunnit skriva ca en halv sida då datan stänger av sig , allt jag skrivit idag är borta! :( kul ! bara att börja om från början igen..

nya wesc hörlurar och vem vill bli prinsessa!

gick hem från skolan idag efter np i matte , gick bra tycker jag , rädd bara för att jag beskrev för lite, men skrev 2 sidor förklaring och uträkning , räcker inte det på b2 ? jaja , satsar på mvg i det, får se hur det går. de ringde även från break och sa att hörlurarna kommit in , så just nu hoppas jag att pappsen är påväg hem med ett par nya fina hörlurar till mig , såna vit/guld , så himla snyggt! nu blir det oftare användning av min ipod också , det behövs ! nu ska jag även berätta en ,, hm ? pinsam sak? när jag satt en stund barnvakt idag så spelade vi vem vill bli prinsessa, haha inte världens roligaste kan jag säga! kommer ihåg att jag älskade det spelet när jag var liten, fick spela det iaf, och jag förlorade, kanske medvetet? haha det får ni aldrig reda på ;)

har ni haft roligt i denna dag som den t.o.m snöat ? jaa det snöade i typ 5 min om ni inte såg det , lite rädd blev man att vintern skulle komma åter.


soool !

vem älskar inte sol ? jag älskar solen iaf ! var hemma idag som jag sa :) har legat och solat i några timmar , varit ute och gått med mormor också och plockat vitsippor! då vet man att våren äntligen är här ! snart ska vi inviga våren också med valborg:) har dock inte bestämt vad jag ska göra då, man kan gissa att jag antaglien ska träffa mina underbara vänner eller min christian, kommer bli galet kul iaf ! både frida,josse och oline kom en stund efter skolan och sa hej! de verkade vara glada av att se mig och då blir man alltid glad i hjärtat! men nu blir det plugg ! skriva klart svenska analysen och göra lite i engelska häftet! kyss och smek fingerlek! 
någon mer som har hunnit sola i år fresten ? :)


jag och min älskade lollis ! love you giiiiirl ! :)<3

Picasa 3

såg att Kenza hade detta fotoprogramet och man kunde ladda hem det gratis på google, så jag tänkte vrf inte ? jag har ju viljat ha ett fotoprogram länge såå ! såhär blev första test bilden! hahah  ha det bra ! blir hemma för min del imorgon med :(


American History X

har nyss sett American History X som vi ska analysera i skolan, hemsk film. om ni inte sett den , gör det ! handlar om olika hudfärger och hatet mellan dem. 

ska stanna hemma från skolan imorgon med är det bästämt. Jag måste kunna prata utan att ha ont först tycker vi. Just nu kan jag det , men jag går på smärtstillande också nu, det är inte okey att gå i skolan gå på smartstillande bara för att prata väll ? inte helt okey. Imorgon blir det även ansiktsmaskom jag orkar för att fräscha till mig, känner hur huden blir äcklig nu när jag varit hemma , har inte kunnat ta rengöring och sånt eftersom jag mest legat och sovit.  Så idag blir det läxor resten av dagen och såklart hem till mormor och morfar för att äta !  nä nu måste jag sätta igång med skrivandet igen så det hinner bli klart idag! ha en underbar sista helgdag denna veckan! :)

haha en bild på mig för 2 år sen ! snacka om liten ! ;)

gråtröst?

min röst har nog inte återhämtat sig helt. Idag när Frida kom var hon tvungen att fråga om jag höll på att börja gråta eller det var bara min röst som var så. Så där är ett bevis på att rösten inte är helt återhämtad än, that sucks! inte helt redo för skolan än känner jag heller, rösten klarar mest bara några minuter sen kommer smärtan och ömheten i halsen. Men vet ni ? jag är jävligt glad att det gick så bra som det gick , en på min pappas jobb åt glass i 2 veckor efter operationen, jag kunde äta vanlig mat redan på kvällen. Min operation gick nog lite bättre !  blåmärkena börjar försvinna med, ser inte ut som ngn drogare längre ! hipp hurra ! :D  kollade american crimes med frida, i början var den helt .. konstig , och sen i slutet blev den bara hemsk och ännu mer hemsk. Hur kan man låsa in folk i källaren, ciggarettbränna dem bara så där , så personen, sticka upp glas flaska i fittan, och tycka tt personen förtjänar det när hon inte gjort ett skit ? förjävligt ! den var verkligehets baserad med, inte bra !  nu ska jag nog gå och ta något att äta , börjar bli hungrig !

kommer ni ihåg min gamla header ? :) haha
och ni vet vad adidas står för ? AllDayIDreamAboutSex ! mahaha

långt blont vågigt hår ?

ska jag sluta slita på mitt hår och låta bli att fixa det och få långt blont vågigt hår i sommar ? funderar på  det eftersom jag plågat mitt hår ett tag nu!  tänk långt vågigt blont hår, brun bränd kropp och ett par leopardsolglasögon !  hot or not ?   :) vi får väll se hur dt blir i sommar ;)

booooooring!

trodde inte att det skulle bli så här tråkigt att vara sjukskriven , tänkte ändå att något kan jag ju göra ? typ ut och gå eller kanske något sånt, men nej. Jag får inte göra något och dock så orkar inte kroppen med något heller, igår när jag duschade var jag helt slut efteråt, låg bara och halvsov resten av dagen, så jobbigt brukar det inte vara att duscha ju? så idag har jag legat och solat i 3 timmar,härligt ! nu börjar man se bikinilinjen på riktigt!  och vet ni ? jag saknar min pojkvän så in i h*lvete... vill bara träffa han nu nu nu! det är en av de sakerna jag ska göra först när jag får röra på mig ! just nu består mitt liv av att sova typ , riktigt tråkigt ! nu får jag snart ta en alvedon till, ska ta 2 st nu för det räckte inte med en imorse ! längesen jag åt så här många tabletter, inte bra , inte bra alls! har ni andra haft trevligt idag i det vackra vädret ? :)

typ världens tråkigaste bild, men kände att ngn bild måste upp på bloggen , jag orkar inte ta ny för just nu mår jag inte bra , kan snart inte prata :(

15/4-09

för exakt ett år sedan blev jag tillsammans med min älskling christian andersson !:) en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! jag älskar dig christian  !:)

klar med operationen!

hemma igen och har varit det några timmar, operationen gick as bra , men jag har typ ett minne på 0 som jag kommer ihåg, kommer bara ihåg att narkosläkaren frågade pappa om jag var hans fru? hahah han är lixom 28 år äldre än mig hahah. pappa blev glad iaf ! sen när jag skulle gå frågade han hur det gick för jag gick inte rakt så jag bara: jag känner mig full , sen la jag mig ner på operationsaken, sen testade de sån mask och sen kommer jag bara ihåg att jag andades in och inget mer. jag vaknade helt ledsen, började kanske gråta ,kommer inte ihåg och sov sov sov en massa ! vi var där kanske 5 timmar efter och 4 och en halv av dem sov jag . fick fråga pappa när jag vaknade vad som hade hänt för jag kom inte ihåg ngt, jag var helt väck kan man lugnt säga! hemma nu iaf och käkar glass, har halsbränna hela tiden och det känns som jag har typ en knapp i halsen ? konstig känsla måste jag erkänna! men jag är hemma , allt är perfekt och det är det som är viktigt i nuläget :) hoppas ni haft en mer underbar och rolig dag än vad jag har haft ! :)

dan före operationsdagen!

jag är nervös , fast det kanske ni märkt? idag har jag mest skrattat igenom en del av dagen, och solen skiner ute nu , ska gå ut en stund och njuta ! jag räknar verkligen ner allt jag gör , och nu är det nära , riktigt nära !  ska äta först om en timme , typ favorit rätt ! tacopaj, finns inget mumsigare ! eftersom det var min "sista" måltid fick jag välja, nästa vecka kommer jag mest leva på vatten, glass och nyponsoppa !  rinnande och kallt!  gissar på att jag går ner några kilo med, men det är väll aldrig fel ? fast dt blir hård banting kan man också kalla dt ! haha nä nu kallar solen! ha dt underbart ! det ska jag ha , den sista kvällen med halsmandeln, blir nästan begravning sen ju ?hahah pusssssssis ! :*

just nu spelas !(Y)

inga kommentarer men läsning !

folk har blivit för slöa för att kommentera , men folk läser och det är dt som är det viktigaste (Y) gjorde so prov idag om hinduism och buddism, gick bra hoppas jag ! åka till sjukgymnast och det var lite pinsamt kan man lungt säga , jag tänkte ju inte imorse vad jag skulle ha för underkläder när jag skulle dit, så där står jag, mamma och sjukgymnasten och jag ska ta av mina kläder och bara ha underkläder.. man kan säga att jag hade kunnat ha mer passande kläder till det ! mahahah ! åkte till maxi och köpte masssa yoghurt,nudlar glass och sånt till efter min operation! bara 2 dagar kvar, panik! :O  åkte hem och gick ut med josse och frida, underbart väder , man ´kan bara älska det ! jag gör det iaf och längtar hemskt mkt till sommaren ! ska göra mina rygg övningar nu ! :)

hahah bild när jag and my boy har typ kittelfajt eller vad det nu är x) gissa vem som vann ?:D

LIVRÄDD!

är helt jävla livrädd just nu , vad fan ska jag göra ? skulle behöva en påse att andas i eller något för att lugna ner mig !

sämsta uppdatering någonsin!

shit, världens sämsta uppdatering kan man ju kalla detta ! men har haft fullt upp i veckan eftersom jag opereras på onsdag och då är det mkt som ska göras innan ! träffa min boooy onsdag och torsdag och kommer inte träffa han på 2 veckor , fattar ni hur ledsen jag är ? :'// fredag var det köpa present till en viss person!:) och igår serverade och fixade jag på ett bröllop i 11 timmar sen sov hos josse !:) så det har inte riktigt funnits tid att skriva , men jag ska skärpa mig, kommer säkert bli många inlägg vid operationen eftersom jag inte kommer ha något eller göra , eller kommer få göra något.. jag får inte ens sova ensam .. och idag har jag plugg plugg  pluggat och solat! bikini linje idag med (Y)  det gillas skarpt! och grattis till världens bästa Tove Johanna Tillander ! :) sweet sixteen snäckan! :)

tovis & jag (i värsta konstiga minen(Y)) :)<3

pain!

har onte i magen ! men jag överlever! mådde skit igår kväll/natt . hah vetinte vad det var men jaa , somnade vid halv 4 kanske sen sov till halv 1 :)  har målat av dem som ska komma hit ikväll på ägg , hahah vi får se ifall de känner igen sig ;) har 3 myggbett på fötterna! jag menar , vad är det som är så gott med mina fötter ? :S kommer inte kunna ha mina convers skor innan ena myggbettet gått bort för det är exakt där skon slutar och då kommer det klia lite för mycket!  snart kommer gäster hit ! om en kvart tror jag , helt klar och fixad:)



body- gina tricot
hög kjol- gina tricot
halsband- friis&company
klocka- ur&penn
örhänge-ur&penn
leggins-indiska?

solbränna

första bikini linjen i år som inte är fuskad ! har haft sen solarium innan men inte ngn från solen! men nu har jag ! låg och solade i en timme , och sommaren är verkligen påväg ! underbart! och dt är påsk och vi har nog aldrig haft så här mycket godis hemma innan , det är inte bra för alla går bara och tar och då blir manfet , undra hur mkt svenska folket har gått upp i vikt i år tsm ? hahah det är nog en del! nu fixar jag mig lite för ikväll ska det firas påsk hos mormor och morfar sen drar jag till matilda senare ! förmodligen kommer jossay med kan jag gissa :) vet inte riktigt , får ta kvällen som den kommer ! :) har ni haft en bra påsk? eller den har nyss börjat för er ? :)

första bikinilinjen ! :)

thanks for yesterday! :)

nu kommer en del bilder från igår ! :) snackekväll hos lollis med lite folk ! såå tack för igår även om jag säger det sent , men bättre sent än aldrig ?;)
 

klicka på bilderna för att förstora !  ha det bra för dt ska jag ha ! :)<3

omgggggg :O

haha min pappa har nyss gjort bort mig ! x)  nu ska jag berätta här i dialoger

- hoppas dino(louise hund) är kastererad så där inte blir valpar, säger min mamma.
- ja det är den så du kan vara lugn, säger jag.
- hoppas kidde( min boooyfriend om ni hade glömt dt;)) också är kastererad, säger min pappa.
- hahah de duuu , nej dt är han inte , men där blir ändå inga ungar än , jag lovar dig ;) , säger jag .

sen när vi äter ( då är min mormor och morfar med) så säger pappa ngt pinsamt till sandra så säger jag till sandra: du skulle bara ha hört vad han sa innan ! x)
så berättar pappa vår dialog och jag blir typ helt röd i huvudet och alla andra är helt tysta så blir det sån pinsam tystnad så min mormor bara : har han hund ?  
hahahah och alla börjar asg x)  men nu ska jag dra till lollo girl ! have fun! :)

matilda & meee :)<2

RSS 2.0