valborg!

hann inte blogga igår , men spenderade dagen hos juliamed fridaoch avslutade den hos josse, som  äntligen kommit hem ! hinner inte skriva mkt, håller på att fixa mig inför ett dop, där jag ska prata, läskigt! och sen ikv blir det PARDEEEEEEEEY ! ! ;)

ett plakat från förra valborg !

lyxfällan!

sitter bänkad framför tvn med mina praliner och kolla lyxfällan, rosanna är ju med så är ett måste att kolla ikv ! ;) och de där pralinerna tar nog aldrig slut, men äter ju kanske 1 per kväll och då varar dem ju rätt länge ? ;) har massa bilder från idag men dem får komma in imorgon för ikv orkar jag inte fixa sånt ;)

pusspuss;*

såhär ser asken ut för tillfället ! ;)

aj!

brände mig på plattången imorse och det gör fortfarande svinont ! går länge idag, så idag blir det bara skola och massa plugg när jag kommer hem, uppdaterar mer då ! puss ;*
hahaha normal GAMMAL bild !

inväntar lollis!

fick ett plötsligt samtal av louise som fråga om hon fick komma hit, självklart fick hon det så nu inväntar jag den underbara tjejen !:)


jag & louise

annanas &plugg

pluggar mkt bättre till frukt och sånt, nu tror ni säkert att jag sitter och kränger sånt hela tidennär jag pluggar, men nej, ibland då och då  belönar jag mig med såna här godsaker, idag blev det annanas!



mums ;*

parken

slutade för ovanligheternas skull redan vid halv 1 idag ! satt i parken med fina tjejer en stund efter innan jag tog bussen hem!



åkte hem till mormor och morfar, hjälpte till i trädgården och mös lite med nellie ;*

hahah inte världens sötaste bild, men underbar är hon ändån!




redo för beach 2011

varit och gymmat inför beachen 2011 idag med J ! blev bara en timmes träning för båda var trötta och sega idag :) första skoldagen också, tror jag är brun, vet nt hur många kommentarer jag fick om att jag var brun, min franska lärare började klappa min arm och gemföra ? knas.   om 20 min är det desperate housewives, så ska hoppa in i duschen sen spendera kvällen framför det med mina praliner ! haha vet inte hur lång tid dem tar att äta upp!


oh vad jag är sugen på dessa mumsigheterna !

kvällen spenderas..

.. med detta !



&


sunny day !

har varit ute och solat i 7 timmar idag (rekord för i år !)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut med nellan !:)

underbart väder och allt är så grönt!


gårdagens outfit!


kvällens outfit !
linne - hm
shorts- bikbok

igårkväll!

blev fest igår, men inte den jag trodde först, den blev aldrig av, men början avkvällen varroligäven om den inte slutadelika roligt! hann ta några bilder iaf !



jag vet, dem är suddiga, men hade inga andra !

godmorgon!

Solning på G! Klockan är 11 och jag ligger ute och solar, snart legat här en timme, måste jobba på brännan och sola är en av de bästa sakerna jag vet!:) ska ut med nellie senare, men blir ingen lång runda eftersom det är så varmt! Sen ikv blir det antingen fest eller tjejkväll, är inte riktigt bestämt än! Nu är det bara en dag kvar av lovet, fy vad snabbt det gått! Men lovet har varit underbart! Nu ska jag fortsätta steka och prata om ikv! Puss på er :*

steeek

Vaknade hemma hos J idag, åkte hem sen kom L hit för att steka med mig hela dagen! Nu har hon nyss tagit bussen hem och jag sitter kvar i solen och steker! Ikv kanske vi ska ut med båten, puss på er :*

bränd

mysig kväll igårkväll och slutade även med att julia och frida sov här ! :) gick ut i solen och legat där mellan 11 och 4 och bara solat framsida, tänkte att det är där man ser mest, men nu när jag kom in såg jag att jag bränt mig lite på både mage och ben, vilket inte är konstigt egentligen ;) så blir nog att ha shorts ikv ! men ikv åker jag till ä-holm och har myskväll ngnstans , sen sover hos julia ! oh vad jag älskar lov !


du är så söt min lilla vovsing!





grillning

om ca en halvtimme kommer tjejerna hit på grillning och massa tjejsnack! sen får vi se vad vi hittar på! måste kissa mig själv sen nellie nu iaf ! puss på er ! :)


såhär ser det ut i min chokladask nu!

nolife

vadå nolife i pluggningen?


godmorgon bloggen ;*

inte lika sugen på klassfest här idag.. dåligt väder ute och det betyder att vi måste vara inne hela tiden och det vill jag nog inte ;) eftersom det inte är bra väder blir det nog bara grillning här med tjejerna i guess! men det är trevligt det med! nu måste jag städa på mitt rum så det inte ser ut som ett bombnedslag när matilda kommer hit om ngn timme eller så ! vad ska ni göra idag då ? :)


ikv blir det nog denna tröjan med några snygga byxor och massa accessoarer som jag itne kan stava till :)

hemma igen!

Hemma igen från bion, riktigt bra! Glömt namnet på den igen, vilket minne! Men tack för ikväll tjejer! Lite sugen på att ha klassfest här imorgon men mina föräldrar vill nog nt lika gärna ha det.. Så får ta ett snack med dem imorgon! Annars blir det grillning med girlsen iaf antingen här eller vid ngn å! Puss på er:*

bio med girlsen :*

blir ingen träning idag, det blir för mkt, har inte fått sitta ner på länge nu och göra exakt ingenting,så ikv blir det bio i hbg med fina tjejer! men först måste jag hoppa in i duschen och bli fin :*



bild snodd från J !

påsk"ägg"

detta var en av presenterna jag fick av farmor och farfar i år




detta hittar ni hos chokladprinsessan i båstad!

hurry up!

legat och degat hela förmiddagen och fottat lite till er ! nu åmste jag fixa mig för att åka till m&m och jobba ! 20 över 5 går bussen till  träningen, puss:*

Josefine shoppar


skopunkten - 299kr

skopunkten - 199kr tillslut 20kr !

conscious collection HM - tröja 149 kr



conscious collection HM - linne och short (pyjamas?) 199kr




MQ - klänning 399kr . Ska ha klänningen och skorna på ett dop, funkar det tror ni ? :)

hahahah dröm!

jag drömmer alltid när jag avrit på fest så ligger jag och drömmer halva natten. Inatt handlade den om att vi hade klassfest inne på mitt rum, helt plötsligt blev jag skit sur(vet inte vrf) och skulle sova, men jag vägra sova med kläder, och endast string. Sen var jag rädd att jag skulle rulla utanför täcket och visa typ bröst eller rumpa så kommer jag ihåg att jag sa till matilda "Matilda , nu har du ansvar över mina bröst när jag sover att jag inte visar dem för lammet". sen vaknade jag ,lixom , jaha vad drömmer jag om ? jaja nu ska jag sova och kanske drömma ännu mer ! puss på er :*


tack för igår!

tack alla igår som var med hemma hos johan! riktigt trevlig kväll! jobb imorse vid 8 sen direkt hem duscha och iväg igen och shoppalite ! var tvungen att hitta klänning till dopet som nu är fixad ! hinner tyvärr inte fotta och sånt ikv! så bilderkommer imorgon! men inhandlade 2 par skor, jag är förälskad i ena paret! en klänning, 2 linne och ett par shorts! och sån unicef sak där man skänker pengar  !:)


2 bilder från gårdagen! och tack igen klassen! alla ekonomi nästa år? ;)

pardeeeeeey!

har itne tid till detta ! ville hinnaslänga in ett inlägg idag så nu kommer det ! hahh fast hinner inte skriva ngt så förklarar dagen imorgon ist ! den har iaf varit toppen och nu drar jag iväg på fest ! puss på er sötnosar :*




blandade bilder eller ngt

tack för idag!

tack för en underbar dag ! först till hbg för att äntligen träffa hanna med sis! mat på haket, riktigt gott ! sen snabbt hem och iväg till julia, snack med B&J glass vid ån ! :) riktigt mysig kväll att bara träffas och snacka lite i det fina vädret ! :)

misstag

gick till bussen för att åka till julia, hade brottom så fick t.o.m springa dit så kollar jag för säkerhetens skull att bussen ska gå, så kollar jag på lördagen. efter 5 min när bussen inte kommit kollar jag igen och inser att det är söndag så bussen bara går 10 i! haha så det var bara att pallra sig hem igen och ska gå till bussen om 5 min nu ! :) blir lite glass och skitsnack ikv ! :)



haha jag och julia på nyår ! :)

sommarens måste

brukar aldrig hitta ngt från bikbok, men hittade många fina saker på deras hemsida



dagens outfit



tröja - gina
treggins - bikbok
halsband - guldfynd/guldbutiken

dagens låt



gammal låt som jag lyssnade på när jag var liten, men fortfarande är bra !

godmorgon folket !

för vissa är det nog godmorgen !men inte för mig, har hunnit duscha och sånt,ska bara hitta kläder och fixa mig lite sen åker jag och sandra för att träffa hanna! har inte sett henne på över ett år, så blir mycket att ta igen idag ! :) ska nog äta på någon mysig restaurang ikväll med ! så blir nog ingen bloggning förens ikväll, eller det beror på när jag kommer hem ifall jag orkar starta datorn, men det gör jagnog, sandra ska jobba imorgon så blir ingen sen kväll! :) puspuss:*



hahah urgammal bild på hanna och mig !

namn

funderar på att byta namn på bloggen, kom på detta för några år sedan, sen har jag väll forsatt med det för dt tjats in i huvudet på folk! men det känns som ett löjligt namn, men vad skulle då bloggen heta? tips kanske?

bild gjord av frida

kvällens outfit


skratta inte åt rumpan, tack!




shorts - gina, tröja - hm, halsband - guldfynd

oc

klockan  är halv 2 och det blev ignet lund idag, vaknade och var slut i varenda kroppsdel! känner ju att jag gymmade igår nu ;) har börjat kolla oc säsong 2 nu, funderar på  att hoppa in i duschen och rensa lite bland mina kläder ? ikv blir det iaf hem till frida med familjen! :) min fot somande nyss, aaaaaaj det sticks!


tjejkväll!

nu är två superfina tjejerpåväg hit ! blir tjejkväll, kanske massa skitsnack och promenad ifall det blir bättre väder ? :)


fina tjejer!

fit for fight!

kan man ens säga så ? äh, jag gör det ! var duktig och gymmade med J i över 1,5 timmar idag ! nyduschad nu, hoppas det blir god mat för känner hur magen kurrar, ska även fixa mig nu för lite brudar kommer hit ikv ! kanske ska till lund imorgon, har inte riktigt koll på det än? ;)


sommarkläder

från hm



vilken av dessa två klänningar passar bäst på ett dop ? :)

brunett

kolla igenom lite gamla bilder igårkväll på min bdb, har ju bara visat en bild här när jag var brunett så tänkte visa fler nu och även lite andra blandade!


mesigt?

är det mesigt att ringa ngn och fråga ifall de kan möta ngn ifall man är rädd att man ska bli skadad av ngn ? även om man är typ 99% på att det inte kommer hända? äh, bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite !

så tips ! ifall du känner dig rädd, våga ringa ngn som möter dig eller iaf pratar i tel, du är inte ensam som gör det iaf !

utkommen från duschen

är precis utkommen från duschen, på med bus och fönat hår ! fräscht igen ! riktigt jobbigt på gymmet idag iaf , och på fredag kör vi igen, känner att vi behöver lite paus imorogn eftersom vi även har idrott i skolan, och varit på friskis både idag och igår. nu ska jag lägga in massa kläder i garderoben som just nu har täckt hela soffan, sedan blir det att göra lkart engelskan och plugga so "resten" av kvällen ! det fixar vi ! pussss :*



så smala/fasta ben ska jag ha till sommaren, ett? av målen är fastare mage och lår och armar ;) hihihi

springa!

det är det jag får göra snart ! till bussen för nu blir det gym med J och på bussen blir det även massa plugg till so provet till imorgon ! ;)




vem längtar inte efter sommaren då man är brun och smal ? :)

check!

engelskan är snart klar, ska ut och kissa nellie nu sen plugga lite so och iväg och gymma med J ! dagen spenderas på ett bra sätt !

fräsh!

nyss kommit hem från ett jobbigt step pass med J & M! hem och tog mask, sen dusch med rakning, scrubb, masker igen fast till håret och sen bus (brun utan sol) när jag kommit ut, huden är len som bebisrumpa ! nu ska jag ta på min nya byxdress sen skriva franskan och plugga lite samhällskunskap sen ikväll är det ju desperate housewives !  imorgon blir det gymmet med  J :*





köpte även ny Bus hos kicks idag för 20 kr !! typ dubbel dubbel rea, såg att de först hade sätt ner den till 80 kr, sen 40 och nu 20 kr ! härligt !

damp blogg!

damp blogg ! har ändrat bakgrunden på bloggen, men ska det visas tror ni ? neeeej, jäkla skit och inläggen kommer ju aldrig upp heller, tar evigheter!

josefine shoppar!

äntligen kommer kläderna jag köpte från hm, men var för slö och lat för att ta på dem så dem fick hänga på en galge, men det blev väll bra ändå ?;)


hm, byxdress 150kr




hm- bikini med passande underdel 129kr/överdel 99kr/underdel



hm - enkel klänning 149 kr


-100 kr eftersom det gick över 500 kr , toppen shopping !

dusch

var rädd för att duscha imorse, trodde jag skulle svimma, men eftersom man svimmar enklast av att duscha i varmt vatten, duschade jag såklart imorse i kallt, så hela tiden när jag duschade frös jag. men det var det värt! sítter på datakunskapen och är klar med hemsidan nu, tänkte länka till den men det går ju inte eftersom jag inte lagt upp den ? knäpp jag är ! men  nu ska jag lämna in den sen sluta puss på er :*


funderar på att byta till denna bakgurnden på bloggen? eller?

bordershop &mys

var på bordershop igår med familjen sen hem till frida på kvällen för tjejkväll med henne, julia och oline :) idag blev det solning för hela slanten! gick även ut på  promenad md fridusen i en timme eller ngt :) imorgon är dt skola igen, förhoppningsvis, det är ju måndagen var 4de veckan som jag nt brukar komma på , men vi kan väll hoppas ! :) måste sova nu iaf, och kläderna kommer en annan dag, kanske imorgon ! :)

den här lilla pysen har faktiskt illat mig idag och kommit och lagt sig på magen för att kela lite ! :))

var?

undra varjag befinner mig just nu? en färja? vilket land? inte sverige iaf, ni får se var jag är sen ;)

shopping

tänkte visa er det jag köpte genom att spara bilder från internet , men allting jag köpte från hm fanns inte på hemsidan, så det blir söndag ni ser kläderna därifrån ! :)


mjukisbyxor, gina 199kr 99kr -20%



gina , bandeaubhn fast i vit 89kr-20%




gina , bikini överdel 99kr -20%



malade

för er som inte vet betyder malade sjuk på franska. vilket jag är idag, vaknade inatt och fick skit ont i magen, typ kramper, så stannade hemma idag och mått illa hela dagen, inte najs !




väla igår iaf och det blev mkt fint ! har inte hunnit fotta eftersom jag varit sjuk och bilder när jag är sjuk på bloggen är inte riktigt najs, så ska försöka fotta dem på söndag för imorgon åker jag till tyskland ! Men blev iaf, 2 bikini, en vit bandeau bh, en klänning, en shortsbyxdress och till sist men inte minst mjukisbyxor :)


detta var en av bikinisarna som blev inhandlade !

sötnos



nytvättad och lurvig!




haha !




tillfällen som dessa jag vill ha längre hår!

VIP kväll

ikv är det vip kväll på shopping , eller vip kväll för dem som har hd kortet! rea på stort sett HELA väla, ska försöka inhandla ngt par skor, ngn bikini, och kanske lite till? ska iaf dit med matilda, syster och lite av hennes kompisar, kommer nog även se julia och frida där !:) naaajs! men nu ska jag hoppa in i duschen , har hunnit skriva litepå engelskan också menkände att jag ville duscha så det ska jag nu! försöker lägga in lite bilder på nellie som jag tog igår, hon är så söt, och denna gången är det faktiskt fina bilder !:)


världens sötaste hund!

har nog världens sötaste hund, dör lite när jag ser henne!


hahah jag älskar dig snuttan!

pluggklar

är pluggklar nu, gjorde ändå hyfsat mkt + åt  våfflor, så himla gottttt! hoppas vi ska äta snart, är hungrig igen, åt ju våfflor till lunch och våfflor mättar aldrig länge ju ;) fast det blir nog min lunch imorgon med, ska ´ju hem om imorgon, eller blir det rester? äh, det får vi se då ;) nä nu ska jag checka kläder +fråga efter mat !


blir en gammal bild från när vi skulle till sälen, typ 6 på morgonen ?

träning

var och träna igår med malin på friskis, blev gympa medel75! riktigt jobbigt,men bra jobbat av oss att vi pallade det ;) duktigt av oss ! nej nu ska jag och matildaplugga naturkunskap, tur att vi glömt halv aämnet, har vi hormoner eller diabetes? vet att vi har matspjälkning iaf !:)


träning

nu hämtar jag rockringen och rockar lite, sätter på en film så jag har ngt att göra, puss;*

dagens låt





tjejer, kommer ni ihåg, efter skolavslutningen och i dk när vi sprang runder och sjöng denna ? det var underbara tider!

solsemester!

nu ska jag checka in på fritidsresor och hoppas att jag hittar ngt fint till vår familj!


bilder sen förra sommaren på mallorca!

sommarens måsten

ginatricot:



hur snygg är inte denna toppen instoppad i ett par höga jeans shorts?





hm:



promenad och fika

slutade tidigt idag, var redan hemma vid halv 2 ! tog med nellie ut på en promenad sen gick vi till mormor och morfar och fikade, stannade där rätt länge , kom hem och fixat lite, nu ska jag nog kolla klart en film tror jag, najs ! :) ingen läxa att göra, engelskan är klar och kan inte göra ngt mer, så är konstigt avslappnad, har alltid ngt plugg att göra ju ? kanske ska sätda garderoben när filmen är slut? ja , låter som en bra idé!



den stora gurkan som vi hade i sommras !

oldies



(de värsta är nt ens med här!!)
blir inga fler för idag, pooooss ;*

cv

ska snart skriva cv, som jag ska skicka in till komunen! kan som sagt inte ta bilder från fb? konstig nog så snor bilden från frida's blogg sen i fredags!


frida's bild



hade lyckats lägga upp denna på bloggen tydligen men aldrig visat den? äh, min blogg är konstig idag!

blogg damp

skriver inlägg och så startar datan om sig så förvinner allt sen kan jag nt lägga upp  bilder? äh, bloggar senare!

underbar lördag!

underbar lördag med underbart väder och folk! :) vaknade vid 7? men gick inte upp förens halv 10, älskar att bara ligga i sängen och göra exakt INGENTING! städade rummet och hann kolla en halv film innan jag mötte matilda för några timmar på stranden (såklart med kläder på), tog lite bilder med min mobil, men eftersom jag har min gamla är jag nt säker på att jag har sladden till den kvar, tror faktiskt morfar fått den av mig?  ska leta lite, nellie var med oss och badade som bara den och lekte, hon är så fin !:) kom hem och lade mig i jacuzzin, men sen märkte jag att en spindel trillat i och då flög jag upp ! hoppar inte i där fören den är borta igen , duschade och här sitter jag , ska nog ut och njuta ännu mer av vädret nu :) (Y) ikv kommer girlsen för massa skitsnack om igår ! :)



TACK FÖR IGÅR!

tack alla för igår som var hos felicia ! riktigt rolig kväll, mjan gör alltis saker som man ångrar lite, men om man inte bjuder på sig blir inget kul, så vafan ;) ska städa rummet nu, sen ut och gå med matilda, så lär bli lite snack om gårdagen, ikv blir det nog av till julia en stund för att förmodligen snacka om igår också ! där finns en del att snacka om + JULIA KOLLA DINA BILDER PÅ MOBILEN, JAG DÖR!  nej nu mste jag skynda mig så matilda slipper vänta, pooooooooooooooss! bilder kommer när jag fått dem av malin! :)


en bild från matildas såkallade julklapp;)

RSS 2.0