julmys!

var knappt lönt att åka till skolan idag , hade bara en lektion på en timme ! men fick massa beröm av läraren idag att man verkligen märkte hur jag hade gjort framsteg och sånt, så glad blev jag iaf! var hemma redan vid halv 12 och åt lunch och sånt hos mormor och morfar! plugga och hade lite julmys med vovven och katten här hemma med lussekatt och varmoboy! yummie! gick även långpromenad med nellan senare och nu befinner jag mig nerborrad i soffan med datan i knät och har koll på om en spindel tittar fram i hörnet av rummet, den gömde sig när mamma skulle ta den och jag är LIVRÄDD för spindlar, sover inte på rummet om inte den är borta! me nu ska jag fortsätta plugga franska ! imorgon är det jobb efter skolan som gäller så  blir nog inte några inlägg imorgon om jag inte bloggar från mobilen, ni får hålla titta in och kolla ! :)

nellie förra vintern :)

kyss;*


julskyltning!

varit på julmarknad idag med matilda , massa mys med glögg och rostade mandlar! träffade även trevlilga personer där  inne ! åkte senare hem till mormor och morfar för att fira "lilljulafton" , mycket trevligt det med ! ska nu försöka sova eftersom imorgon är det en ny vecka med skola bl.a. på tisdag blir det även massvis med jobb! härlig veckan detta kommer bli känner jag på mig ! :)

kyss;*

utklassning!

rögle vann med 6-0, lite utklassning! undra om det var mycket bråk där? antar det ! vakterna måste haft att göra!  ångrar att jag inte åkte dit, men vad är viktigast? hocky eller skola? skola är tyävrr svaret, så ikv ska jag och mina franska böcker tillbringa kvällen tillsammans, en lördag, känner mig verkligen som en pluggis! men på förra provet gick det som sagt inte så bra och denna gången är det dubbelt så stort, så har inget annat val än att plugga tyvärr !:( byebye nu måste jag plugga, ska även ta en kopp varm oboy och en lussekatt senare ikväll! yummmmie! de är som godast när de är nygräddade med ! :)


kyss;*

lussebullar på g!

firade frida hela dagen igår sen gick jag hem till min pojkvän och hann vara där någon timme! han måladae badrummet, duktig min pojke är! orkade tyvärr inteblogga när jag kom hem, hann bara ta av mig kläderna och slänga mig i sängen innan jag somnade, bokstavligt talat! just nu spelas röge-malmö match ,tittade nyss vad det stod, 2-0 till rögle! heja rögle ! ;) kunde inte dit eftersom jag måste hinna med annat idag, som julstädning,läxor och det viktigaste- lussebullebak! så måste sätta fart, om jag hinner ska jag träffa louise ikv med ! hoppas hoppas  det hinns med !

bild från sthlm!

bullkyss;*


sthlm

asså min ena tangent åkte nyss av? asså bara sådär? ngn som vet hur man fäster tillbaka den? jag bara trycker och det funkar inte:( gaaaaaaaaah ! en av de tangenterna som man använder mycket med ! :( nusitter den halvt iaf, ser lite annorlunda ut måste jag erkänna! men nej jag lovade er ltie bilder frfån sthlm, det blir bara få för mina blev bara suddiga, så väntar in bättre bilder från malin och frida ! :)









skååååååååååååååne!

hemma i skåne nu , var väll hemma vid 1 inatt gissar jag? ändå var vi tvugna att gå till skolan idag! gjort svenska prov idag med, gick tyvärr intre så bra som jag hoppats, men alltid när det kommer till prov får jag hjärnsläpp! bada även idag i skolan, gick väll bra men jag hade ingen väska att ha badkläderna i eftersom min väska gick sönder i sthlm så jag tog zarapåsen vilket är gjord av papp.. och blöta badkläder i det är inte toppen!  så när bussen kommer ställer jag mig upp och hela påsen går sönder så ALLTING åker ner på marken, handduk,deo, bikini, sminkväskan och jaa så fick lite panik och slängde upp allt i famnen ! hahaha men fixade allt sen på bussen , tur att jag hade en annan väska på mig ! :) imorgon fyller fridis år så ska fira henne hela dagen och kanske på kvällen sova med min pojkvän, hoppas nu han kan och orkar ! men måste kolla vidare på paradise hotell nu! :)

kyss;*


sthlm bilderna kommerförmodligen senare! :)

wihop här kom bilden!


Gästbloggning ala Lollis!

Hejhopp i snöiga Sverige! Eftersom att Jossis sitter påväg hem på en buss från Stockholm nu så ska jag göra ett gästinlägg så ni inte glömmer bort att kolla:) Smsade med Jossis innan och det verkade som att dom har haft det jättebra och hon har shoppat lite också. Undrar om hon har köpt något till mig? Man kan alltid hoppas i alla fall ;) Själv sitter jag här i min soffa och jobbar på mitt religionsarbete, har inte kommit så jättelångt och det ska vara inlämnat imorgon men saksamma, jag brukar klara det på något sätt :) Sen ska jag göra lite varma mackor, mums! Jag vet inte om det är något fel på min dator eller vad det är men jag kan inte hitta stället där man lägger inte en bild, hur som helst fixar jag det sen, jag kommer väl hitta det! Vill inte tråka ut er för mycket och jag vet inte riktigt vad jag ska säga nu, men det jag kan säga är att Jossis är en helt underbar person och jag älskar henne och kommentera detta inlägget så jag får göra fler i framtiden för detta var kul :D På fredag fyller Frida år också, då ska vi se Harry Potter 7, del 1, ska bli jättekul, plus att jag får se mina kära vänner som jag inte träffat på typ 2 eller 3 veckor, vi säger 1 månad, då blir det drastiskt och lite mer effektfullt ;) Haha, men hur som helst, bilden kommer sen, nu får ni nöja er med texten, puss och kram skumbana, tack och hej leverpastej, jag är hungrig, hejdå!

påväg hem!

Sitter i bussen påväg hem, har åkt i en och en halvtimme gissar jag på?:-) ändå gått hyfsat snabbt men vi har en lång väg hem p.g.a det dåliga vädret här i sverige, inte heltt ok att åka buss i typ 7-8 timmat då:( shoppat massa idag iaf! Julklänning, kofta, halsduk, 2 tröjor och en tröja till min mammi! Är jag inte en snäll dotter?(: nej nu ska jag äta lite mer vindruvor tror jag asssså! Kyss kyss:-* saknar min fina pojkvän!:( buhuuu

sthlm på g!

Sitter i bussen nu och vi har väll inte kommit så långt som vi borde! Har hunnit sova lite med och snart ska vi väll äta antar jag? Somna på matilda innan, hon borde vara krossad stackaren! Haha jag hade rätt, han frågade nyss om maten! Men nu ska jag ta upp min godis påse och svenska boken så får det bli lite pluggg! Pusspussss:-*

sthlm next!

om 24 timmar befinner jag mig förhoppningsvis i sthlm, om inte så är vi vällpåväg, eftersom det ska bli snökaos i sverige , klass 2 och vi ska åka buss hela dagen, vi får se hur det går !  håller på att packa resväskan och det går som det går, jag är påväg iaf ! skulle varit typiskt att jag glömt ngt .. men nu orkar jag faktiskt inte blogga, ska kolla klart ung&bortskämd sen packa klart sen ska jag nog sova , måste ha energi till de följande dagarna ! :)

natti natttti ! :)<3

nästa vecka?

hahah skratta hur mycket ni vill! :) första gången jag gör detta, tänk på det ;)


hemmmmmmmis!

är nu hemma efter en mysig dag hos min boooy ! :) vi kollade 2 filmer och mös lite (: nu ligger jag hemma och pluggar svenska, ngn som vill byta? :) men har inte hunnit blogga i veckan för i torsdags hade vi typ världens största prov så på all ledig tid jag hade var jag tvungen att plugga ! plugga nästan även heeeela förra helgen till det provet, men nu är det överstökat och jag känner mig nöjd, hoppas verkligen på ett vg! han sa underprovet till mig att jag kanske skulle skriva lite mindre, men hellre för mycket än för lite enligt mig, alltid bäst! så torsdagen träffa jag min älskling eftersom jag inte hunnit träffa han innan i veckan :( och igår var vi i lund så lite bilder därifrån! :)


jag och frida på tåget :)

hemma hos sofia ! :)

tack för igår tjejer, it was niiiiiiiiiiiiiice !

försöker göra en sån här vecko planering på pain inför nästa vecka, vi får väll se om den blir tillräckligt lyckad för att dyka upp här, ställ in er på det sämsta ni sett, jag skrattar redan åt den! x)mohahah

kyss;*

stressig vecka

Har inte bloggat på en vecka nu , vilket inte är bra men veckan har varit stressig och jag känner att jag inte haft någon tid över alls! Men på tisdag åker vi till stlhm vilket är väldigt skönt! Men hinner tyvärr inte blogga mer nu när bussen är framme strax där jag ska hoppa av! Men hoppas jag hinner blogga ikväll! Pusssss:-*

uppdatering!

nyss försökt uppdatera min mobil och så funkar det inte, står att jag ska kontakta sonyericsson men hur lönt känns det och lämna in mobilen veckan efter? så ska skriva upp det på ett "funkar inte punkt"! kasssst !

annars stannade jag hemma idag, pluggat en massa också har jag ! och jag saknar min pojkvän sååå !:( ska nog ta och ringa han nu innan paradise hotell börjar sen ska jag fortsätta med pluggandet! fick mvg på mitt nk prov i fredags med ! toppppen , hoppas nu på mvg i slutbetyg på nkA ! :) hoppppppas hoppas !



bild på nellie idag, det visade sig finnas en bigmama padda i lövhögen !

kyss;*


farsdag!

har ni glömt att det är farsdag idag ? :) inte jag och min pappa fick en sjal/halsduk ! hoppas han gillade den. idag har jag verkligen pluggat rumpan av mig! (ska använda fina ord här i bloggen) och jag är så sjuuuukt trött på samhällskunskap och allt som har med politik skit att göra , vill bara ta allt och riva i småbitar och skippa det ämnet totalt! vissa kanske undrar varför jag då går samhällskunskaps programmet? men jag vill gå ekonomi, det är det jag tycker är kul och inte politik, men man måste gå igenom allt för att nå sitt mål! har nog lagt ner 3 timmar på att bara hitta översättningar till ord, och översättningarna ska helst vara några meningar, jaaag dööör ! det är över 50 ord och det är en femtedel av provet? tror han att vi är snillen elllllor? jaja nu måste jag bli klar med plugget, om jag inte får vg på detta blir jag sur, arg och fattar inte hur bara... hela denna veckan ska jag verkligen råpluggggga !


ännu en bild sen tjejmiddagen! fr.v. jag, lollis och frida ! :)


men nu ska jag fortsätta med helvetet :) kyss;*


pluggishelg

Denna helgen har och är en riktig pluggis helg! Har läst engelska flera timmar men t.o.m hunnit rensa bland kläderna i min garderob, sandra tog hälften av dem! Hahah men nu på kvällen vill jag nt plugga så därför är jag hemma hos min pojkvän och myser:) ska vara lite social nu så vi får höras imorgon!:) Kysss:-*

vintervitt skåne?

det sägs ju att vi ska vakna upp till ett vintervitt skåne imorgon , vi får se hur det går, hör hur det blåser och regnar utanför, tyvärr är det plusgrader ute så det blir förmodligen ingen snö, egentligen önskar jag lite att det faktiskt ska snöa ist för regn, snö är mycket mysigare och lyser upp ! :)


min lilla vovsing som springer i snön förra året ! :)<3

godnattkyss;*

pluggdag!

denna dagen har varit en riktig pluggdag! var hemma från skolan 4 och åt sen satte jag mig direkt för att plugga , läst naturkunskapen någon gång och nu ska jag bädda rent i sängen och ta bort sminket sen ska jag läsa lite till svenskan! :) imorgon ska jag träffa min pojkvän, myýyyyyyyyys ! :)

 


mina fina flickor! frv. jag, louise, cayobayo ! :)<3

kyss;*


kläder!

dagens shopping!

hann nyss göra en rosett på koftan när bilden togs så den blev inte så bra ;) hah gina - 199


köpte denna tröjan+ett helt vanligt svart linne för då fick man 150kr rabatt så kan säga att den bara kostade 50 kr så mest därför! mysigt att ut och gå eller bara mysa i :)
tjocktröja 199+ linne 99kr

svart stickad tunika ! :) även gina tricot på detta! :) gina -249 kr


blev ingen bra bild på örhänget, men ur&penn 25kr !

det var allt för idag pluss en mascara från hm , 49kr !

kyss;*

josefine shoppar!

slutade tidigt idag , så jag och matilda satte oss på bussen in till väla ! där blev det även lite shopping för bådas del, ska försöka lägga ut bilderna här ikväll, men har inte så mycket energi och jag måste ut i regnet och hämta min cykel med! vi får se ifall kläderna kommer ikväll eller imorgon ! är ni nyfikna? ;) har även inhandlar farsdags present , ni har inte glömt att det är nu på söndag väll ? :)
till alla som bor i skåne , torsdag kväll/fredag morgon så ska vi få ett vitt skåne enligt väderprognosen!  jag tycker bara det är mysigt med snö för det lyser upp lite då , det negativa är att det blir så kallt och jag som är kallfrusen tillräckligt ! ;(

bild sen tjejkvällen för envecka sedan! ser lite trött och sliten ut på denna bilden asså , sömnen som saknades!



kyss;*


desperate housewives

sitter just nu bänkad framför tvn och kolla dh! bästa programmet ngnsin? oh jaa !  annars har jag pluggat hela tiden sen jag kom hem förutom att jag sov en halvtimme , men är helt slut nu för tiden , har ingen energi och huvudet gör konstant ont, pappa tror att det är för lite sömn, ska lägga mig tidigt resten av veckan så får vi se om det stämmer ! :) ne nu ska jag ta mina kläder , plugga franskan en sista gång sen sova :) natti natttti! :)



pumpa är inte så gott som ni tror !

godnattkyss;*

ny header

var trötta på min gamla headern så bytade till denna! vad tycks? var ni också trötta på den gamla?;)


var hos min finis efter skolan och nu när jag är hemma är det plugg,plugg , paradise hotal, plugg, plugg som gäller :( hörs imorgon!


avslutar med en söt bild på matilda :)

kyss;*


migrän?

Klockan är över 12 och det är skola imorgon och jag kan inte sova.. Känns som jag börjar få migrän och då snurrar jag alltid runder i sängen bara:( imorgon efter skolan ska jag träffa min älskling och sen förmodligen dansa?:) hoppas huvudvärken och yrseln har försvunnit till dess bara :) godnatt kyssss:-*

spa kväll!

klockan är 20 över 5 och jag har inte städat än, liiiiiite dåligt. var hos min fina pojkvän innan idag och tog bussen hem redan vid 3 för att jag skulle fixa inför ikv,men det blev lite ändrade planer och jag har bara hunnit hälften av det som jag skulle gjort .. ups! men nu ska jag sätta på ett kol! städa rummet, tända ljus och sån doft sak så mitt rum blir varmt och mysigt ! för runt 6 kommer hräliga tjejer hit på spa kväll! :) bilder kommer ! ... kanske ;)


bild på mig,nellie och pumporna! fler bilder från det kommer imorgon ! :)


kyss;*

födelsedagsgrisen!

firat fina louise idag! grattis snäckan, du är grym! :) så tack för besöket, det var väldigt trevligt och kul! hoppas du blev glad för presenterna! hon fick en bok, massa äpplen(aroma äpplen som hon ÄLSKAR!!) OCH ETT STOOOOOOOOOOORT kort!


födelsedagsgrisen! :)

ska sova nu,ska ta bussen in till min pojkvän tidigt en runda innan det blir kväll:)<3

kyss;*

inget lund!

blev inget lund idag, alla blev sjuka.. förutom jag? jag brukar annars alltid bli sjuk så lyckas alla bli sjuka förutom jag? knäppt men bra för min del ! :)  skulle först dit ju men sen vid 9 ringde louise och sa att hon hade fått feber och då blev det inget lund, eftersom det bara var jag och hon som var friska igår ;) så imorse när jag vaknade var jag så in i h******s sugen på mcdonalds, vid lunch tid sa jag det till sandra och vi bestämde oss för att åka dit och äta ! :) sen har jag bara pluggat massa idag, har lärt mig alla EU's länder och huvudstäder, känner mig lite stolt faktiskt och ska plugga mer på annat senare ikväll! fast först måste jag kolla desperate housewives som jag missade i tisdags!


jag och lollis ! :)

imorgon fyller lollis även år så passa på att säga grattis till henne! :)


kyss;*


3 är sluga!

fick hem ett papper från 3 där det stod att jag fått en gratis ljudbok till min mobil, det enda jag behövde göra var att gå in på en hemsida, bli medlemför att kunna välja bok sen fick jag den till mobilen! skit bra tänkte jag och gick in på hemsidan skulle bli medlem, men direkt innan jag klicka där tänkte jag snabbt kolla villkoren för att vara medlem.. villket INTE  var gratis, så då var ju inte ljudboken gratis? men eftersom de endast skrivit att det kostat i användarvillkoren som inte många läser får de nog snabbt upp pengar!  3 är smarta!

 

kyss;*

halloweengodis!

klockan är 2 och jag har hunnit med en held del för att gå upp klockan 10! pluggat en hel del svenska(läst näääääääääästan alla sidor, har typ10 kvar bara(Y)), varit ute med nellie, räfsat lite löv på framsidan av trädgården , duschat och gjort en total rengöring av mig själv! bakat halloweengodis från http://bevemyrs.blogg.se/ och även hunnit äta . snart ska jag hoppa in i duschen igen för att ta av lermasken och balsamet ur håret. vissa kanske undrar varför jag har balsam istället för hårinpackning? men jag tycker det funkar lika bra ! :)


bild tagen från http://bevemyrs.blogg.se/


kyss;*

tack för ikväll girls!

rubriken säger allt! :) tog även med kameran , vilket inte blev använd.. vi använde josse's ist och imorgon åker hon till tyskland så det kommer inga bilder på ett tag därifrån..  är hemma, har pratat mitt "kvälls snack" med pojkvänen och är redo för sängen! louise sa att hon varit ute och sprunigt en halvtimme på morgonen idag och sagt att hon kännt sig så duktig efter, så tänkte pröva det imorgon! men får se då, min dag brukar först komma igång efter jag ätit frukost.. vi får se hur det går! orkar inte blogga mer nu så avslutar kvällen med en charmig bild på mig och nellie! :)

gissa om båda tar i allt vad vi kan... ;)

godnattkyss;*


najs dag!

haha hade rubrik brist idag..  åkte in till pojkvännen innan idag sen mötte jag även upp några av töserna för att hitta lite saker i butikerna ! tyvärr kan jag inte säga vad som inhandlades, hoppas ni förstår ! sen gick jag hem till pojkvännen och har nu varit hemma i en timme? om en halvtimme blir jag upphämtad till en väldigt trevlig tjejkväll hopps jag ! så nu blir det fixning och så får jag itne glömma kameran ! ;)  här kommer lite bilder från igår av mig och frida :)


lägg märke på nellie's huvud! hahahah dööör lite granna asså !

rund huvud, here we comes !

"skuttet"

kyss;*

stressad, oh ja!

Lovet har inte ens börjat och jag känner mig sjuuuukt stressad inför veckan efter lovet! Har inte pluggat ngt än så länge eftersom jag myst med min pojkvån exakt heeela helgen!(: och det är först nu när paniken kommer, jag ska sova ensam och då tänker jag alltid på allt och alla, jag blir fundersam,ledsen,glad,förrvirran och framför allt stressad! Funderar på att inte träna imorgon så jag hinner plugga? Har ju planerat veckan och oooh, jag vill inte stressa hatar verkligen det! Men nu ska jag försöka sova ändå, klockan är ju ändå över 12 och det är måndag imorgon.. Jag behöver en helg på ett spa! Eller iaf en dag! Men men godnatt, blir ingen bild eftersom jag mobilbloggar!:*

RSS 2.0