begravning

sa att jag inte skulle blogga idag, men slänger in ett kort inlägg om hur begravningen var ! åkte först hem till morfar med pappa för att hämta läskback där även ove och anita var, grät lite... åkte in till maxi för att hämta smörgåstårtorna och prinsesstårtan, åkte hem och vidare till begravningen.. prästen var väldigt bra, faktiskt en av de bästa jag "sett", vi sa  hejdå till mormor, gav blommor och sånt och grät , grät och grät.. åkte hem till morfar där vi åt och bara prata. åkte tillbaka till kyrkan för att se alla blommor mormor fått och sedan åkte hem... var tvungen att äta ngt å ställde mig för att göra våfflor till familjen, nu har vi knappt ngt i kylen, känns som allt är slut, men vi har haft annat att tänka på än mat, så nu ligger jag här,ska kolla ett avsnitt oc, borsta tänderna sen sova! natti natti och plattnatt :)

mormor, jag älskar dig nu och föralltid även om du inte är hos oss! känns fortfarande som du bara är på semester och kommer hem snart igen<3

2 bloggfria dagar

kommer inte blogga imorgon, då vi ska begrava mormor och på tisdag åker jag till maxi och jobbar direkt efter friluftsdagen, så ni vet vrf dt nt uppdateras.. men ska sova nu behöver all styrka och energi jag kan få imorgon, det lär behövas en sorlig dag som den..

dagens outfit



klänning - gina
tjocktröja- gina

Svacka

har varit en svår och jobbig morgon, kunde inte följa med till kyrkan, men nu, vid halv 3 är jag äntligen klädd,duschad och fräsch, men det var jobbigt det med.. det värsta är över, men hur länge ska man vara ledsen? hade kul några dagar och nu är jag i svackan igen, mår illa, gråter och vill bara somna om och vill att det ska vara som det var för 5 år sedan när allt var så bra och du fanns här hos oss! nej nu kan jag inte skriva om det, känner att tårarna är påväg och jag har nyss tagit mascara.. men nu ska jag bara platta håret, lägga in dagens outfit sen ska jag och mamma gå och plocka mormors favorit blommor till begravningen.. mormor, jag kan inte släppa dig än, jag älskar ju dig <3

mys med mamsen!

varit trött hela dagen så varit en tur hos morfar idag :) nyss avslutat filmen the tourist med mamsen också, så inväntar frida och julia, dem kommer väll om en halvtimme eller så :) känner mig lagom fräsh men de får stå ut ;) inte så  att jag stinker svett precis om ni tror det, men lite halvbusigt hår, inget smink och slappekläder ;) hahah men de har sett mig i värre skick!


dessa gullungar som kommer på besök! ;)

potc4

sa att jag skulle uppdatera mer, vet inte hur det går ? ;) hahah men ska snart göra vid mig för bio ikv med matilda, frida och albert ! det blir pirates of the caribbean 4 ! hoppas nu den är bra  ;) vet inte riktigt vad jag ska göra efter, den börjar redan vid 6 så vi får se var kvällen bär efter ! inte hem troligtvis (: nej nu måste jag fixa lite, annars hinner jag inte ;)


probleeeem!

försöker lägga över låtarna till mormors begravning, så måste låtarna ha en cd var, jag lyckas med en sen tar cd skivorna slut när jag väl lyckas, så jag köper en ny cd/dvd skiva idag så gör jag exakt samma sak med den , tror ni det funkar ? neeeeej! får panik, cd skivorna är slut, så jag formaterar om den för att försöka igen , tror ni inte den ändrar sig till bara dvd och inga låtar går att lägga över ? och dem ska ha den imorgon förmiddag, vet inte var jag ska ta vägen, varför blir det så fel ? vad är felet i det jag gör? hjälp mig !

veckan

i lördags tog jag mig hem till frida där lite tjejer var , kände mig tvungen att träffa dem, annars var jag rädd att jag skulle bryta ihop i skolan, och vem vill det ? var hemma med familjen till tisdag då jag gick till skolan, efter det åkte jag med frida, sis och hennes kompisar till donken och tog liten fika !


I'm back!

nu kommer jag sakta tillbaka, efter snart en veckas vila, behövde det,hade inte kunnat gå vidare så snabbt och det är fortfarande svårt,köpte bl.a begravningskläder idag, mådde så illa när jag testade det så jag trodde jag skulle spy, kan fortfarande inte inse sanningen.. men vad kan man göra? jag måste gå vidare, jag vet att mormor velat det :tired:

nästa inlägg blir lite ta igen inlägg ! varpåväla idag efter skolan  med familjen,  blev lite saker som  kommer upp sen förmodligen ! men  nog inte begravningsklänningen,klarar inte att ta på den igen ikv, blir för mkt :|

bloggpaus

som ni ser har jag haft en liten blogg paus, blir nog så i några dagar fram över, ska inte sluta blogga, men tiden vid bloggen spenderar jag hellre nu med familjen, bara umgås med dem, inte behöva prata eller göra ngt utan bara vara där sida vid sida.


rip mormor 20/5-11

Gårdagen var nog den värsta dagen i mitt liv, har aldirg mått så dåligt och varit så ledsen. Du dog 9 på morgonen, direkt när jag hörde pappa kom in igenom dörren när jag bredde mackorna förstod jag att ngt var fel, när jag såg tårarna i ögonen förstod jag vad, men ville nt inse det, det var de värsta timmarna någonsin. Efter att ha träffat resten av familjen och nära släkt kändes det bättre och jag förstod även när jag såg mormor att hon hade det bättre nu där hon var. Cancern och smärtan hon hade ska ingen människa behöva känna. När jag såg mormor ligga i sängen, såg jag att det var inte hon, min mormor var nt den döda personen där, min mormor var en glad männsika som aldrig gav upp hoppet och alltid brydde sig om andra före sig själv. Hon var en av de finaste jag visste och fortfarande är, alla underbara minnen tsm som resorna i frankrike och när vi gjorde flädersaft förra året! Det är den mormorn jag vill komma ihåg, och även den jag kommer komma ihåg. Detta känns fortfarande så overkligt och det kommer det nog fortsätta göra i några dagar, men nu dagen efter när jag smält det lite förstår jag att detta. Var bäsgt för alla, nt bara för mormor som nt har ont längre, och som finns om kring oss hela tiden, utan även för oss andra, det gjorde ont i hjärtat och man blev ledsen när man såg henne ligga med så mkt smärta. Jag komme aldrig att glömma dig mormor för den underbara personen du var, jag kommer fortsätta att älska dig och vilja att du fortsätter leva med oss i minnet. Jag älskar dig.

propp mätt

tror min mage spricker snart - som min mormor brukar säga ! det gör den nog snart på mig ! morfar har nyss åkt hem efter vi "små" firat sandra ikv, just the family !  hon blev nöjd med sin present iaf, en av hennes kompisar ville ha likadan, då är det lyckat ! :) nej nu ska jag kolla klart oc avsnittet, får sova ända till 9 imorgon, sååååååååååååååååå skönt !



grattis sis ! 19 år idag!

7 års olycka ...?

hahah just när jag skrivit blogg inlägget om hur bra allt var så ska jag torka skrivbordet, så hör jag bara "krasch".. vågde knappt kolla ner, men därlåg min fina spegel som gått sönder ! :( som tur var det den lilla på bara 200 kr kanske, om det hade varit den stora hade jag nog börjat gråta !

städning

städar för fullt, även hunnit med att baka kladdkaka, efter städningen tar jag med kläderna till myrorna, kladdkaka till mormor och morfar och blommorna från fam. Helgesson! efter det blir det en spring runda och in i duschen , sen ikv firar nog familjen min syster ! gick bra på nationella också idag , idag är helt enkelt en bra dag ! :} jag är glad, pigg och lycklig !


städning på g !



  • botemedel

uuuut

har legat inne halva dagen och kollat film/oc då nu ska jag klä mig varmt och ut på en powerwalk! tar med nellie som sällskap såklart och musik!


chilledille!

denna dagen har jag förtjänat ! slutade redan 20 i 2 som varje onsdag och nu här hemma har jag hunnit sova och även kollat en film, blev the tourist och den var väldigt bra !:) jag trodde nt jag skulle gilla den , men man fick en aha upplevelse lite i slutet;) nu ska jag nog kolla lite kläder och sånt sen kolla ett avsnitt oc, har ju pluggat gärnet hela veckan så en dag utan plugg är jag värd ! ska snart slå in sis present också, har nt gjort det än och hon fyller år imorgon, uuups ! :))



  • helg
  • ngt att mysa med(kallar nog in nellie ;))

kraaaaaaaaaaaaaaamp

hahah nyss duschat efter springturen och när jag sätter mig ner får jag sån jävla kramp i hålfoten, försöker massera men hur kan man göra det när det är hårt som sten? förstår inte det riktigt... hahaha

gissa vad jag ..

gissa vad jag ska göra nu...?


hjärt check!

fullt upp varje lektion i skolan idag, men redovisning, debatt och franska inlämningen är check , imorgon är det matte nationella och torsdag engnationella och även min systers födelsedag! tyvärr vet hon redan vad hon ska få... men hon gillade det iaf! :) nöjd över presenten ! :} 

åkte till läkarn för att kolla hjärtat, det var högt som vanligt och nu ska jag skickas vidare till ngn sak som skulle kolla närmare på det !:)

även beställt klipp och ögonfransfärgning tid, jag hinner med mycket idag !

så nu ska jag belöna mig med ETT avsnitt OC, sen göra franska och idrott, vill lämna in det imorgon, hoppas jag hinner bli klar !



  • inga läxor
  • normaltslaget hjärta
  • städat rum
  • fint väder att springa i

dagens låt

dagens plugglåt


je suis clair!

äntligen är franskan avklarad, son genomtittad, även naturkunskapen som ska tittas igenom ytterligare en gång, sen är det engelska boken som gäller en stund fram över!



  • sommar
  • sol
  • ledighet
  • botemedel
  • pardeeey

gissa vad jag gör ..? ;)

ja , jag pluggar, imorgon behöver jag inte göra det ! så sköööööööööönt! ska baraläsa engelska boken efter imorgon sen vet jag ingen läxa som behöver göras ! imorgon är det redovisning, debatt, talnationella och inlämning(franska)! så förvånad över jag pluggat som ett as både idag och igår ? nej inte precis ! men imorgon är det äntligen slut så då kan det fina vädret komma fram igen så sommarkläderna kan användas !


ny kategori?

funderar på att lägga till ny kategori i stil som ur J's garderob, kanske inte mkt att visa upp , men kul att se ändå kanske? där ni också kan önska vad ni vill se ! från bikini till smycken!

J shoppar!




gina tricot - 79 kr



gina tricot - 129 kr



ikea - 39 kr



ikea - 39 kr

plugg plugg och plugg?

oj, tydligen skrev jag frida's länk med två d, här är en ny länk som funkar hoppas jag !

idag har jag suttit här i snart 5 timmar och pluggat so och franska, har skickat in franskan och so orkar jag nog inte med mer idag, ska nu göra klart annan franska och sen läsa engelska boken resten av dagen och försöka läsa ut den ! bilder på vad jag köpte igår kommer senare idag ! :}


ett av de nya plaggen, men fottar i verkligeheten sen ! :)

stressigt!

hinner bara uppdatera snabbt, ska försöka uppdatera mer senare ikv om jag hinner ! :) blev lund igår med tjejerna, riktigt trevlig dag och kväll! :) idag vaknade jag "tidigt" och gicken långpromenad med nellie på nästan 2 timmar, bubblade och duschat i en evighet, nu ska jag åka på en snabbtur till väla med mamsen för att fixa lite ärendeoch förhoppningsvis en långklänning!pusss ;*


sådär halvvaken bildfrån igår tagen från frida !

haha hoppas det är okey att jag snor bilden , men du får en länk frida ! ;)

nytt

har ni sett att ginatricot's hemsida har fått ny kategori? exclusive heter den, vet inte vad jag ska tycka om kläderna i den, de är väll fina, men aldrig ngt jag skulle bära! här är andra snygga saker !


kanske klar snart ?

so häftet är klart, ska skriva franskan nu sen är jag klar, hur underbart känns inte det ! ska försöka ut och gå men tveksamt att jag hinner! måste sätta fart ! puss på er;*

pluggplugg

plugg är allt dagen består av, förstår inte hur jag ska hinna allt, vill ha topp betyg i allt också, det kan jag ju nästan glömma, men gör mitt bästa av att hinna med allt och priotera de viktiga sakerna i livet för stunden !

jaaa

äntligen är plugget klart för idag, dock är jag långt ifrån klar, hade tänkt att jag skulle hunnit med både franska och samhällskunskap också, skit !


tidigt

de två inläggen under skulle ha kommit upp igår!

som sagt , slutade super tidigt idag (11!) åkte hem till mormor och morfar och åt och plugga lite, åkte även ner till havet med morfar och nellie, det behövdes verkligen , för båda !
resten av dagen har det varit plugg,plugg och plugg ! nu ska jag skriva engelskan och efter det franskan , puss på er *;


dagens fika

ananas, jordgubbar &banan, yummie !

,

underbart väder!

har varit seg på att uppdatera, men mycket i skolan och kommer nog tyvärr vara lika dålig uppdatering nästa vecka, men sen ska jag försöka skärpa mig ! har pluggat idag och ska forsätta med det nu iaf och hann även ner till stranden en kortis med nellie, det blir ju så när hunden får bestämma :}



min lilla älskling ;*

kvällens outfit

sitter och väntar på tjejerna, ikv blir det hämtmat och massa prat!


ADELE - MAKE YOU FEEL MY LOVE

för att lyssna på låten, klicka här !




When the rain is blowing in your face and the whole world is on your case
I could offer you a warm embrace to make you feel my love

When the evening shadows and the stars appear
And there is no one there to dry your tears
I could hold you for a million years to make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet but I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No
There's nothing that I wouldn't do to make you feel my love

The storms are raging on the rolling sea and on the highway of regret
The winds of change are blowing wild and free
You ain't seen nothing like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you to make you feel my love
To make you feel my love

kvälls outfit!

bär snart av till dansshow där bl.a  malin dansar! ska bli kul, taggar till nu genom att själv hoppa runder och dansar ! ska försöka hinna blogga ikv med, kyss ;*




" måste hålla så för att bilderna inte ska bli suddiga ;* "

linne - zara
byxor- systers
skärp- gina
halsband- guldfynd
ring - fått av vänner

damp blogg

inlägget som jag skrev kommer ju aldrig upp ! men ska nog ta bort sminket och sova nu, blir lång dag imorgon, hoppas ni gillade de nya kläderna iaf ! :) puss på er sötnosar ;*

malmö shopping!

det blev malmö efter skolan med sis och mamsen ! hann handla lite på hålan också, då jag köpte de två byxdressarna i ä-holm.


byxdress- hm 149 kr





hm - 199 kr




zara - 129 kr



zara - 249 kr



vero moda - 179 kr



zara - 179 kr



allt för idag !

kvälls look


skjorta - hm

hahah sitter i denna sköna skjortan och ska nu f´plugga lite inför imorgon ! inget smink så handen får dölja påsarna under ögonen!

gymma !

blev gymmet efter skolan med julia, riktigt svettigt idag, behövde "gymma av några känslor". mår mycket bättre efter man gjort någon anstränging, brukar ut och gå/springa om jag är ledsen eller sur, hjälper alltid för man orkar inte med ngt sen, så ett tips till er ! har iaf tagit en riktigt varm dusch och måste nog föna håret nu annars ser det skit ut imorgon ! ooops, ! då bär det av till malmö för lite shopping och sånt naaajs! kommer nog inte hinna med garderoben idag heller , skit ! måste hinna me det innan lördag juuu ! shit asssså ;)


vadå bruna ben i sommras?

franska plugg!

sitter och pluggar franska för fulla muggar ! är snart klar och ska nog börja med garderoben då ifall jag ens hittar ngt att ge till myrorna, brukar inte bli så , men den svämmar över snart så ngt måste väll bort ? :)  har för mig att det går ngt bra ikv på tv vid 8 , men kommer inte ihåg vad, vet ni ? :)



hahah gammal bild , men jävlar blondie jag var, typ vitt?

vecko- planering



inte s jävla snygg, men hinner inte lägga ner mer tid !

spotify

som dem flesta vet antar jag? så är inte gratisfunktionen så tillänglig längre, 10 timmar i månaden, det är väll det ? och max 5 gånger för en låt? seriöst lixom, tur att min kära syster har spotify premium så jag kan sno den ibland (A) men ska nog läsa lite i engelska boken nu, blir ingen träning idag är så j*vla trött, så imorgon direkt efter skolan kör vi ! ;) ska lägga mig super tidigt ikv! fast så säger jag alltid och det blir aldrig så :(


bilder från igår


hahahha guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, hur kan jag ens lägga upp denna bilden ? aja, jag bjuder på mig själv!


lukas&johan

matilda!


gustav&lammet

lammet&matilda&jag

philip&matilda

patrik&mattias?&gustav

philip


matilda, jag ngnstans där i mitten bakom dem ? och lammet

tack för igår!

först och främst säger jag tack för igår alla som var hos J***b!  matilda kom hit och åt efter vi varit på dopet,lite bilder kommer sen , eller jag ska försöka hinna fixa det idag ! sen  åkte vi iaf hem till honom som hade festen och hade en galen kväll/natt ! har hunnit plugga lite och ska fortsätta läsa lite nu på engelska boken, puss på er ;*




blir en bild sen innan för sitter i uterummet och har ingen sladdhär !

RSS 2.0