nya skor

förlåt bloggen att jag inte bloggat!



men har inte riktigt hunnit , igår var det eeeeeeeh , onsdag? och då eeeh , vad gjorde jag? just det , jag var på rögle och de vann , ni måste ha hört talas om det va? :) 4-1 gryyyymt! har hunnit köpa skor idag , vilket jag hoppas ni kommer få se till helgen om jag inte glömmer och har även hunnit träna pass på gymmet, great! nyss pratat klart med min älskling om imorgon och ska nu plugga lite franska innan jag ska fixa mig inför sängen då det blir kenza och tyra show ! hoppas det nu är upp till mina förväntningar ! :) förvänta er inget inlägg imorgon, men jag ska försöka hinna så kika ändå in här då och då ! :) pussss




kyss;*

löften

Om man inte kan hålla löften ska man inte heller lova något..

håltimme

har ingen naturkunskap idag så det är håltimme, men duktiga som vi är sitter vi och pluggar, eller pluggar och pluggar , vi hamnar väll mest på facebook :P Detta ärt typ världens segaste dag med världens segaste lektioner! måste hem efter skolan också innan jag ska till älsklng för nellie måste ut och kissa och såklart kunde ingen annan ta henne.  Frida tror att jag ska mörda tangentbordet ! mohhahaha ! nej men det låter faktiskt lite kul när jag skriver, bara så ni vet assssså ! :) nej men nu måste jag göra naturkunskapsfrågorna! handlar såklart om astrologi vilket vi aldrig läste i nian så jag inte är så duktig på det...  men men, såg nyss videon som m,alin fimade när jag och matilda typ rullade på golvet på kräftskivan och man såg inget, vilken tur ! då kan den aldrig komma ut ! :)


min lilla vovsing :)




kyss;*

suuuur

är riktigt suris nu , vilket inte är bra när jag ska plugga, lär mig exakt ingenting ! :( vet inte hur många gånger jag gått igenom engelska gloserna ? 15 gånger är det säkert och de vill inte fastna , de vill bara inte det , allt går emot mig idag känns det som , men ska träffa älskling imorgon och då blir jag gladare iaf , tur att jag har han ! :) my hero ! :)<3

detta var mitt första dopp i år tror jag ? kommer ihåg att det var svin kallt bara.


suriskyss;*

plugg?

plugga är det som jag egentligen borde göra, fast jag känner för att gå en mega runda med min lilla vovsing, men jag måste ju plugga? två prov denna veckan .. har ingen energi till det, var tog sommarlovet vägen, var inte riktigt klar med det.. allt jag vill göra nu är bara att sätta mig på ett plan och åka bort, bort från all stress och skit, ja ta mig ifrån denna kylan! jag vill till värmen, orkar nt frysa och få ta på mig tusen kläder, älskar att gå i bikini och ett par shorts, hur härligt är inte det ?:)


vad håller jag på med ? stoppar tungan i en ring?


fryser som f*n , tänt ljus och sånt nu som värmer , myyys ! :)


kyss;*

plugg,älskling, plugg

det är exakt det som jag gjort idag! ställde t.o.m klockan imorse för att jag skulle hinna plugga, är jag duktig eller vad ?:) åkte senare hem till min älskling som vanlig, typ halvsov lite ibland med (: haha ! åkte hem och åt kräftor, yummmmie! och nu ligger jag här och nyss pluggat till soprovet på torsdag och ska starta med franskan nu igen , eller engelskan? sen ska jag och sandra kolla film om det hinns med ! :) har ni haft en bra helg? det har minnsann jag haft! :)

mina ögon rinner och svider, aj , varför? jo därför :(

var tog sommaren vägen ?

kyss;*


heeeeeeeeeeeeeelg!

äntligen är det helg, och nu när jag säger detta har redan halva helgen gått? men än är inte helgen slut och mycket ska fortfarande hinnas med ! :) bloggade inte igår för då var jag hos in älskling hela dagen/kvällen, var hemma vid kvart i 1 tror jag och då hade jag ingen energi att starta datan så jag däckade i sängen. vaknade imorse vid 9 och tänkte " jag kan ju sova lite till , ska först träffa louise om 3 timmar" så jag somnade om och vaknar av att sandra kommer in på mitt rum och hon går aldrig upp tidigt när hon varit ute kvällen innan så jag kolla på klockan och då stod det 12.30 , gissa om jag fick panik? så jag hoppa upp ur sängen och skyndade mig som satan ! en timme senare var jag hemma hos min fina louise ! tack för idag lollis, you're wonderful! nu ska jag sätta mig och platta håret för om mindre än en halvtimme kommer fridas familj hit och äter och senare ikväll ska vi väll träffa några andra, imorgon ska jag plugga satan i det och sen träffa min älskling igen , looooooove him så mycket ! :) men nu måste jag skynda mig , pusspusss ! :)


frida och jag för , 1 år sedan eller mer ? :)


kyss;*

huvudvärk

min jävla huvudvärk släpper inte, tror jag fick för mycket frisk luft på orienteringen idag , jaa den slutsatsen kör vi på !:)

oh vad man kan koncentrera sig , kolla munnen lixom! X)

kyss;*


orientering

har vi hållt på med idag , 3 timmar tog det för vår grupp, vi var 8 st , hur kan det då ta så lång tid ? trodde det skulle ta en och en halv timme max för efter en kvart hade vi tagit 4 och där var 14, men sen bara gick, gick och gick vi .. fyfan asså ! hoppas att där inte kommer fler orienteringar asså ! så direkt när jag  kom hem, slängde jag mig i soffan och däckade ngn timme. Ringde nyss min älskling , han  ville att jag skulle ut till hockyn, men jag hade ingen energi alls till det och mitt huvud dunkar redan på ,och isf hade jag haft en timme på mig att ta mig dit, det hade nog gått men jag orkade verkigen inte :( så ska träffa han imorogn ist  ,läääängtar efter han! :( <3 myy little boyfriend <3. Lördag blir det en dag med efterlängtade louisefis! även kallad lollis ;) ett bra tag sen jag träffade henne så ska bli riktigt kul ! Nu när alla börjat på olika skolor och sånt träffar man ju tyvärr inte alla lika ofta.. men men ! oh vad trött jag är vill bara sova, men nej , naturkunskapsprov imorgon ju ! hipphurra :(


oh vad jag vill tillbaka till mallorca , tillbaka till värmen och bort från all stress ! är så sjukt avis på matilda som ligger och solar i kreta atm :( miss her ! :(<3

 

 

plugggkyss;*


hostmedicin

vad är det för smaker på dem nu för tiden? skulle ta det imorse och det var smaken körsäbr blandat med choklad? jag menar , vem gillar seriöst den smaken , den var bara för söööt! var tog den gamla vägen som smakade lakrits blandat med något? inte för jag gillar lakrits men då var den god! har det här "nya" systemet funnit länge? så det är jag som är efter? jaja , rögle var ju inte idag, dt är ju imorgon så blir nog att åka dit ändå med malin, naajs ! :) nej nu ska jag skriva klart skogen arbetet och skicka in, är jag itne duktig? :)


vrf ligger mitt hår ovanpå glasögonen? ngn som kan svara påå det ?


kyss;*

dagens låt



kyss;*

bx2

bx2 betyder byxor och bh, vilket jag inte användt alls nu på 4 dagar kom jag nyss på? har ju varit sjuk sp mest legat i sängen , annars har jag gått runder i morgonrock eller ngn stor tröja. Känns konstigt när man väl tänker på det, använder det ju varenda dag , eller kanske inte byxorna ? det finns ju kjol och sånt! jaja , knäpp tanke ! har ifall nyss krypit ner i sängen i nya fräscha lakan och ska vila upp  mig inför morgondagen! fast innan jag ska däcka ska jag kolla vidare på skopunktens skor, de har faktiskt snygga stövlar i år ! trodde inte jag skulle köpa många skor nu i höst/vinter för jag gillar inte stilen med "bond"skor om ni fattar vad jag menar? så några klackstövlar blir det allt, sen blir det ju uggs som varje vinter, finns nog inte skönare skor, har t.o.m lyckats använda dem nui sommar för de är så sköna , håller ni inte med mig ? :)




godnattkyss;*

skogen

skriver jag om just nu, hur dens uppståndelse kom till. vet ni hur den kom till egentligen? jag visste inte, eller jo , lite sådära småkoll hade jag ju men inte exakt men det är jag expert på nu ! gud vad duktig jag känner mig som lämnade in ett arbete igår som först behöver lämnas in om en vecka och ett arbete nu som först behöver vara inlämnat i mitten av oktober, jag är grym! men vet hur jag stressar i skolan , vill undvika det så mycket som möjligt därav att jag börjar i god tid och försöker bli av med det! har även plockat undan ltlie på mitt rum, känner hur min energi kommer sakta men säkert tillbaka, känns underbart ! :) skola imorgon för min del med i detta fallet , ifall jag inte blir typ super duper sjuk inatt, men hur stor risk är det egentligen ? har inte hostat på jättelänge heller , oh vad jag gillar ! :) nej nu ska jag skriva klart mitt arbete och plugga lite extra på so saken som alla andra hade prov på idag ! :)


kolla min lilla söt vovsing när hon var valp, naaaaaaw ! :)


kyss ;*


hostmedicin

stavade jag rätt till medicin ?  jaja ni förstår! hostar på idag men mår snäppet bättre ! :) tror t.o.m att det blir skola för mig imorgon, dock har jag nog inte energin att ta mig både till skolan och rögle så rögle får nog tyvärr bli skippad imorgon, så då får jag inte heller träffa min älskling imorgon :( men träffar han snart igen ju förhoppningsvis ! vill inte till skolan och träffa alla för tidigt heller, hatar att smitta folk, och hatar när folk åker till skolan och säger att de är sjuka men inte kan vara hemma för då missar de saker, men tänker de inte på att de kan smitta andra med? det är lite egoistiskt enligt mig ! sitter här iaf och har ätit normalt mycket idag , yey ! det går uppåt ! mamma tyckte att jag blivit mager , eyyyyy!  ngt kilo har jag väll gått ner men inte så mycket ! sitter med balsam i håret och ska försöka få det lent, ska testa amandavardet's tips ! läser ni hennes blogg ? :) annorlunda men ändå fin stil enligt mig ! men nu ska jag nog hoppa in i duschen igen och få bort balsamet ! :)

saknar sommaren !





friskningskyss;*

kasst

hej bloggen , mår fortfarande helt kass! så som jag mår nu blir det nog ingen skola för mig imorgon heller , helvete ! :( har prov och har pluggat till det , hatar att få göra sånt senare för då måste man plugga till det igen , damn! men men , vad ska man göra? vill inte åka till skolan och smitta dem precis :( vill inte sitta och hosta och sånt annat äckligt där :( nu ska jag lägga läxorna åt sidan ett tag och bädda ner mig i sängen och starta en film, vill bli frisk nu! har varit sjuk aldelles för länge nu !:(



fan vilken heting bild !


kyss;*

helgen i sängen

det är det jag gjort denna helgen, spenderat hela helgen i sängen, finns nog inget tråkigare , sov bort hela dagen igår och försökt pluggat idag men det har ju gått som det gått nu när jag har varit sjuk..  ska vara hemma imorgon med iaf , sen får vi se de andra dagarna... nej nu börjar smärtan i halsen igen, panodil , here i come ! :(


ska bara ligga och mysa med min vovsing imorgon ! :)

 

 

kyss;*


damn

Sjuk idag, vaknade inatt och mådde kasst, visade sig att jag hade feber så alla planer för idag fick man strunta i:-( blev inte att fira julia, men grattis till henne!:-) blir ingen fest för min del ikv heller, blää ligger i sängen hela tiden bara och sover, tittar tv, sover , tittar tv och så vidare. Knappt ätit ngt heller men det brukar man väll nt göra när man är sjuk? Men känner att jag börjar må bättre som tur är :-) men skaa kolla om vi har ngt att äta nu för nu börjar jag bli hungrig!:-) Kyss:-*

fredagsmys

blogga inte igår och vet inte om jag kommer hinna senare idag såjag passar påatt blogga när jag är i skolan! skulle först till madison idag på insparken men när jag vaknade imorse hade jag lite ont i halsen , vilket börjar gp bort och var as trött, vilket jag fortfarande är ! så det skippas idag och nu efter skolan ska jag hem till min älskling och bara mys , så idag blir det fredags mysoch imorgon förmodligen fest ! yeeah ! :) vad ska ni göra i helgen ? :)





kyss;*

snaark

Ligger i sängen och ska sova nu, dock ligger inte min vovsing på sin plats i soffan där hon alltid ligger, känns nästan lite ensamt är ju så van att hon sover här nuförtiden!:( Godnattkyss:-*

moderaterna

ska ha debatt om moderaterna imorgon , n¨ågon som har riktig koll på dem som vill skriva lite viktigt om dem ? :)


kyss;*

bad day

ingen bra dag idag asså, inte alls ! :( missförstånd på matten , huvudvärk, mensvärk, massvis med plugg ! och pms, d.v.s även godissug! så dt blev att baka negerbollar för att förbättra dagen! internet funkar inte heller som det ska, vill bara somna om till helgen kommer och vakna då, är skoltrött och vi har nyss börjat? shiiiit ! skolfoto imorgon med och alla i klassen ska nog ha skägg? jaja vi får se hur det blir ! :)


amen kolla vad jag hittade på datan X)


kyss ;*

på bussen

Sitter på bussen nu, hann inte skriva om mitt inlägg innan, men dt handlade mest om vad jag var tvungen att göra innan jag sprang till bussen! Haha. Och att min värsta mardröm är typ att ha dålig andedräkt så om jag får chansen att borsta tänderna mer än en gång per dag gör jag det lätt! Tycker att det är så hemskt när man har dt och pinsamt, visst har jag haft dt , det har nog alla haft ngn dag men jag tar varje chans jag får vid att inte ha det.. Folk brukar drömma om att de står nakna i skolan och inte vet vad de ska göra, jag drömmer om att jag kommer dit och inte borstat mina tänder? Jag menar, vad är dt för dröm?:-S jaja men nu ska jag kolla runder lite på fejjan och på bloggar tills vi är framme:-) kyssss:-*

rögle-borås?

skrev nyss ett inlägg och precis när jag var klar så stängde såklart min data av sig så får blogga från bussen ist ! kyssssss ;*

jävla träning !:(

skulle på träningspass idag och när vi kommer dit är vårt pass inställt, såklart ! och de har inte skrivit något på deras hemsida eller något? jävla skit!  så vi åkte iväg en bit för jag ville jogga hem men när vi väl kom dit fick jag världens menvärk så det blev en rask promenad ist på en timme! just nu sittar sandra och jag framför tvn och kollar ullared, tittar ni med på det? :) ska även plugga lite franska sen , vad duktig jag är ! :) imorgon blir det rögle med malin ! :)




kyss ;*

mamma mia

kollar mamma mia som går på 3an just nu, perfekt avslut på en perfekt helg! tack alla för helgen, den vad grym ! :) det är bara att hoppas att nästa blir likadan, hah!  nu ska jag nog springa och borsta tänderna innan reklamen är slut, vill ju inte missa filmen även om jag sett den tusen gånger, men man tröttnar ju inte på den ? den är grym? fast inte lika grym som helgen. Nu kommer NY vecka, NYa mål, NYa händelser, NYa födelsedagar. För imorgon blir en av mina grymma kompisar 16-åring, så det blir att sjunga och fira henne imorgon, sjunga på bussen kanske när hon kliver på? njaaaa, vi får väll se jag och min sångröst är ju sådär, vi tycker inte riktigt samma sak.  men ska kolla vidare på filmen nu , pusspuspuspussspsusspusspuss




jag och födelsedagsgrisen (:


kyss;*

BIP BIP BIP!

när jag gjorde samhällskunskapen började det plötsligt pipa AS högt , så slängde jag händerna för öronen efter jag hoppat till och tänkte men nu har mamma bränt mat i köket så kollar jag upp så är det MITT brandlarm som går så jag får panik och kollar runder i rummet , var? var ? var brinner det ? men det brinner ju inte? så jag springer ut ur rummet och bara " mamma ! brandlarmet går , fast brinner inte ! " haha där fick jag min chock för idag ! är klar med alla läxor nu, härligt ! har även hunnit duscha och sånt , så ska måla naglarna och byta sänglakanen sen har jag checkat allt för idag ! :)



denna headern har frida gjort till mig , vad tycker ni om den ? :)

kyss ;*

godmorgon bloggen!

ligger fortfarande i sängen och klockan är 4? inte helt ok assså ... men är helt seg och trött som helst idag , men ändå hunnit plugga en hel del, engelskan är klar och nästan hela samhällskunskapen med, nu är det bara no och franska kvar , yeey !:(  sen får jag typ byta lakan och duscha, sen är det väll redan dags för att sova igen om man gör det i mitt tempo? är riktigt riktigt lat idag, men det får man faktiskt vara ibland ! :) blev sugen på en snickers nu, ska jag ta en? tror det, haha !


cayo och jag (:


kyss ;*

kräftskiva

hem kommen efter en härlig kräftskiva med brudarna ! riktig rolig kväll enligt mig och bilder kommer när jag får dem, så ikväll bjuds ni på bilder från igår istället, trevligt väll? :) sen ska jag nog sova, plugg och träning imorgon som varje söndag då ja ?  mina böner växer finfint! hahaha , ngn som fattar? det är min no uppgift för er som inte vet om att vi har den, haha! men har fått många härliga skratt ikväll och det är väll bara att hoppas att malin glömmer lägga in videon när jag och matilda gör sånna hopprullar på golvet !



fr.v matilda , jag , louise och cayo! :)



godnattkyss;*

äntligen!

äntligen fungerar internet igen,försökte igår och försökte även mobilblogga men det gick ju som det gick. Men pappa fixade internet nu och då gick han även in på min msn där min blogg står så, HEJ PAPPA! :) men nu ska jag ta och somna om en stund, är vääääldigt trött, men hörs senare om internet fortsätter fungera  !:)




kyss;*

nyduschad med lockigt hår!

nyduschad med sådär lite halv´lockigt hår nu , funderar på att ha det imorgon men då kommer nog de flesta lockarna försvunnit en del så kommer får locka lite själv då och det vet jag inte om det hinns med , annars blir det upp i en knorr ! :)


sjal - gina
linnen - gina
örhängen- gina
tjocktröja- intersport?
lacktights- valentin
väska - magaluf



godnattkyss;*

dubbelpass

hemkommen från stan nu och har även hunnit kissa nellie och äta. Var och pratade med partierna innan idag till arbetet, fick reda på en hel del och papperna vi fick ska vi inte ens prata om ! nu ska jag ta bussen om 20 min till träningen ! dubbelpass idag så hoppas man blir svettig och trött efter det , borde ju bli det ! eller?  så sitter och sjunger till natteravn nu, är ju ensam hemma så får passa på att sjunga då ;) hahahah ! kan nog aldrig tröttna på den låten eller från och med du.  Imorgon blir det helg och den är fullspäckad , hur härligt är inte det ? :)   nej nu ska jag ta och springa till bussen ! :) kysss, dagens klädsel ska jga försöka få med idag med ! :)



kommer ni ihåg min fejk tatuering sen i sommras ? :)


kyss;*

dagens låt!

 dagens låt! vet att det inte är världens nyaste precis men den är bra! De som sett crossroads hoppas jag känner igen den, bara älskade den filmen när jag vare yngre!

 

 

godnattkysss ;*


porträtt

äntligen har jag fottat bilden som Matilda ritat! eller hur är den snygg ?:D har spenderat dagen med louise och nu väntar vi på att kladdkakan i ugnen ska bli klar för att krängas, yummmmie ! :) nej nu ska jag kolla facebook snabbt medan louise skriver sin svenska!

fint va? :D



kyss;*

love couple

gissa vad jag gjort idag ? skola som vanligt sen åkte jag hem till my love! vi var hos peter ett tag också, nice! om man tänker efter hur länge vi varit tillsammans närmar det sig 1 1/2 år! 15 april förra året, det är väll ett och ett halvt år sedan ?:) är vi ett av dessa "love couple" som träffas när de är unga och lever lyckliga i alla dar? känns nästan som det, men inget fel på det! det är han jag älskar och vill vara med och det är det inga tvivel på!

har inte fottat bilden på mig än som matilda ritat men lovar att göra det imorgon !  men nu ska jag ta bort sminket sen sova, sov inte alls bra inatt p.g.a en snarkande hund -.-


vill tbx till mallis - yes i know, no makeup!


riktig trött godnattkyss ;*


shopping time!

äntligen fungerar internet igen! pappa höll på och fixa med det och helt plötsligt funkade det inte alls ? :S knäppt men nu är det igång igen, eller iaf några minuter till! :) så jag ska försöka hinna lägga upp alla plagg som jag köpte idag innan internet försvinner iväg!


tjocktröja - gina 249kr?

halsduk/sjal - gina 129kr

festlinne- gina 199kr

jeans felvända, jaa jag vet min rumpa! det blev en bolle på bilden ! ;) iaf- gina 199kr

idrottsbyxor- stadium 249 kr  där köpte jag även sportbh så fick man ett par troser till på köpet!

nya uggs ! maxi 199kr

köpte även ett par örhängen som inte blev med på bild! men nu ska jag sova! bussen halv 8 som sagt, snaaaark! :(



kyss ;*

godnatt bloggen!

blev ingen träning idag, exakt hela dagen har gått åt till plugg, men det var nödvändigt, har saker varje dag nästa vecka förutom fredag och söndag och då är det försent med pluggandet, så det behövdes och det är en lättnad nu när det är klart! nu ska jag borsta tänderna och smörja in mig med brun utan sol lotion, ja jag fuskar med färgen nu, gemförde bilder på mig nu och typ i början av augusti, jag var neger då! kan man inte spruta på något sak så man behåller det? vet att jag inte blir lika brun med denna brun utan sol,men jag blir inte jätte vit heller och det är det som är meningen! men nu måste jag skynda mig,godnatttten !

hoppas kortet är fixat till imorgon, annars måste jag springa inom banken innan väla och det tar sån tiiiiiiiiiiiid ! :(



 

en stooooor godnattkyss till er alla! ;*


plugg och träning!

skulle egentligen på cour idag men sandra hinner inte så får se om jag hinner ut och springa då, vill få allt pluggat klart! hinner nog inte senare i veckan! :(  usch nu blev jag på dåligt humör , blir inte glad av att bara göra läxor, vill faktiskt göra något annat än plugga på min lediga dag, men nej  om man inte pluggar kommer man efter i skolan och vem vill det? detta blev ett deprimerande inläggg men så blir det ibland!  morgon dagen lär bli bättre ! har lektion i en timme sen slutar vi , det är ingen jobbig lektion heller utan textil slöjd också vilket faktiskt är riktigt roligt nu tycker jag! :) sedan bär det av till väla för att bränna pengar ! :)


fan vad snygga vi är i våra maxi tröjor från 8an ! x)


kyss ;*

marängschwiss!

har nyss pratat med underbara louise i över en timme ! hon är helt sjukt underbar för er som inte vet det, kan verkligen lita på den dära tjejen! :) så nu ska jag städa rummet och sen hoppa in i duschen och tvätta mig ordentligt! silverschampo(tar bort den gula tonen i håret), hårinpackning rakning, filning och allt sådant! sen smörja in mig i brun utan sol nu när hösten kommer, gillar inte att vara blekfis så den perioden hoppar jag över! Ikväll kommer fin fina tjejer hit och äter marängschwissss med mig!  naaajs! nej nu måste jag skynda mig! klockan är redan 5 ju! bajs!




bild på tovis och mig ! :) för ett tag sedan!




fixkyss;*

prooooomise!

Har lovat matilda att lägga ut alla saker som jag drejat nu i år, ha inte för höga förväntningar, det är svårt även om du gjort det många år i rad! 9:de året i rad nu för min del tror jag? bleb nöjd med min helplatta tallrik annars vet jag inte riktigt vad det andra är, vi får se!


vet att dt är tråkigt när man lägger in så här men tydligen har picasa kraschat i min data, hur vet jag inte så ni får överleva sålänge tills jag fixat det!












sådär ja !

dagens låt tilll städningen, man blir så glad ! hörde den i frankrike för typ 10000000 år sedan ! nej man jag var typ 4 & 8 år när jag var där och det var i disneyland! minnen vet ni ! :)'







kyss;*

pusta ut!

andra skolveckan avklarad och det går bara bättre och bättre! kvällen avslutades med 2 filmer med matilda och ögonen hölls inte öppna längre så hon åkte hem och jag typ somnar nu ? men ska hålla mig vaken en stund till har jag bestämt!  En annan Matilda ritade även av mig idag, så den bilden tänkte jag fotta på måndag kanske om hon godkänner dt och visa här för den blev riktigt bra enligt mig, varför kan jag inte vara så fin i verkligheten som jag är på bild? :) Imorgon ska jag och sandra hämta drejsakerna om vi gjorde för någon vecka sen, undra hur de blev? vill ni se dem ? :)

ska kolla runder lite nu som vanligt och sedan däcka i sängen!


ser ni hur små nellie och jag är? bilden är typ 2 år!


godnattkyss;*

träning på g!

tränat 2 gånger idag ! häftigt, dock blev jag inte så svettig någon av gångerna vilket var tur eftersom jag fortfarande är lite förkyld så får inte bli så varm av träning! men bara för det ska man inte sluta träna? right?  så dagen har bestått av skola(där vi också hade idrott), plugg, medel jympa, plugg och nu är jag äntligen klar med läxorna tills imorgon och är helt slut så ska nog redan fixa mig för sängen! ska upp halv 7 imorgon, gääääääääääääääääääääääääääääääääsp!


dagens låt;




godnatttttkyss;*

RSS 2.0