duktiga jag!

har nyss komit hem efter en jobbig dag på jobbet(lite kul att säga det)! men har inte bara jobbat idag utan även gått i skolan, helst hade jag legat hemma och sovit hela dagen eftersom jag haft mensvärk+förkyldning= inget bra alls. men jag överlevde dagen eftersom jag sitter här nu ! imorgon ska jag ta spruta mot hepatit A och B , mallorca den 18 ju ! :D sen ska jag shoppa med tjejerna ! ska försöka hitta ett par shorts,behövs nu när sommaren snart är här ju ! :)   nej nu ska jag prata med min lille älskling kidde bidde sen ska jag sova, måste vara pigg imorgon ! :)  försöker övertala kidde att shopping är roligt , tror ni att jag lyckas ? funderar på att köpa ngt till han imorgon för att övertala han :P haha vi får se ! :) har sett en snygg adidas t-shirt på intersport , ska titta om den finns kvar så kanske han får den ! :)  det lär bli en överraskning för han för han läser ändå inte detta! men tycker ni att det skulle vara en bra överraskning ? :)

bild sen i vintras på mig och frida hos lollis ! fresten får MVG i bild, yeeeeeeeeeeeah ! :D


kyss ;*

13-15 juni!

då var det bestämt ! 13-15 juni åker tjejgänget till dk ! :) alla har inte hängt med i snacket helt , så ni tjejer som inte hängt med , vi pratar om det imorgon i skolan ! :) fatta grymt kul vi kommer ha iaf !  vi ska både gå på tivoli och sen även shoppa loss ! yeeeeeeeey ! sen är jag hemma i 2 dagar sen bär det av till mallis (mallorca) med familjen i en vecka, kommer hem på midsommarafton och får se vad som händer då på kvällen ! :) sen kanske kanske jag ska till gothia med tjejerna med, har dock inte pratat med mamma och pappa om det för jag inte vet vilka datum än, ngn som vet datumen som det är gothia ? :) hade tänkt hälsa p min kompis Hanna med då eftersom hon flyttar till gbg när som helst! hipp hurra ! :D bättre sommar kan det fantomej inte bli + jag fyller år med , hahah ! jag är lycklig, det kan jag verkligen säga !


vet att ni börjar tröttna på mina bilder, ska ta nya snart, lovar ! :)<3

kyss ;*

onlinespel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7208995.ab läs artikeln. helt sjukt, 2 vuxna människor med ett barn på 3 månader. Föräldrarna var besatta av onlinespel så de glömde att mata sin dotter.  var ska världen ta vägen när onlinespel går framför ens egen dotter?

sjuk idag, ont i huvudet, hostar och har ingen energi i kroppen. Så har varit tvungen att stanna hemma hela dagen och bara vilat, legat i sängen största delen av dagen.Sååååå tråkigt kan jag ju säga ! skola imorgon och jag ska dit, ska jobba på maxi,inventera, även efter skolan så frisk ska jag vara ! hur har ni firat morsdag idag ? :) jag och min syster gav vår mamma en väska och 2 fåglar av sten, fint ! :)

kyss ;*

godnatt

tjejerna har åkt hem och det är stökigt i köket, men det får jag fixa imorgon! just nu måste jag sova. har blivit riktrigt förkyld och min röst håller lite sådär..  så nu ska jag sova sen upp vid 9 och ut med nellan, sen in och sova igen! :) måste fixa bildarbetet md, och glöm inte att det är morsdag imorgon! har ni köpt ngt till er mamma?:) jag har, hoppas hon gillar det! godnatt-flat night

kyss ;*

tårar

läste nyss tove's blogg där hon hade skrivit ett inlägg och känslor nu inför slutet av nian, kan säga att mina tårar började rinna. Jag säger samma sak som dig tove, jag vill inte släppa taget från er än, jag är inte klar med er! Jag älskar er tjejer, från insidan och ut , från topp till tå! det är omöjligt att inte älska er, ni är underbara finns alltid där när man behöver er och jaa , vad ska jag mer säga, ni är oersättliga för mig! kan bara säga en sak " glöm att jag släpper taget, ni har inget val, ni är för underbara för att släppa". Visst är det bra att träffa nya folk och sånt , det vill jag också göra , men behålla er är det viktigaste!  usch nu ska jag sluta skriva om detta, vill inte gråta nu längre, puuuh ! 


är sjuk idag typ.  gick till skolan idag för vi skulle filma vår film och sen gjorde jag och frida klart vårt bildarbete. ska ta bild på det imorgon så ni får se, riktigt snyggt blev det. Hoppas på MVG ! :D hiihii men nu ska jag , sandra och mamsen kolla film! :)



kyss ;*

sen uppdatering

klockan är snart 20 i 11 och jag känner att jag behöver sova om man känner efter i mittt huvud och förkyldning. ville bara uppdatera snabbt om vad som hänt idag! :) varit hos jukgymnasten där jag både fick ris och ros, ros för mina övningar som jag fortfarande kunde perfekt , hade även blivit smidigare , yeeey ! :D risen var att jag inte gått på ngn cour lektion, uuups ! skärpning , men ryggen hade nog blivit tillräckligt bra för fick ingen ny tid, så nu är det bara att vänta och se hur det går med den ! :)


hmm, ganska annorlunda bild på mig och lollis :P

gick hem till min lille älskling kidde bidde som jag kallar han (han vet inte att jag säger bidde efter, hihi) åkte senare hem till fridus pilatus för att jobba med bildarbetet som snart är klart, hipp hurra typ , haha ! detta blev ett litet fjollligt inlägg känner jag nu :S  fick även MVG på matte nationella idag , så behåller mvg i matte, bättre kan det minsann inte bli! :) men nu ska jag sova! flatnight ;)

kyss ;*

inköp

familia idag med mammsen och sandra , blev 2 skor och ett linne , great ! (Y)

linnet :)

tänk dessa skorna till klänningen under, avslutningskläder ! :) vad tycks ? :)klänningen är dock finare i verkligheten :)




brukar inte gilla gladiator skor , men dessa gillade jag faktiskt (Y) fast det är inte meningen att ha strumpbyxor precis , haha ! X)

sängen väntar

nu står sängen och väntar på mig, ser väldigt inbjudande ut kan jag säga härifrån soffan där jag sitter och gäspar! men sminket måste bort först sen ska jag nog bädda ner mig och läsa lite innan jag sover , en evighetsen jag läste nu! skärpning. släkten har åkt hem och jag känner mig som en géle gubbe hur man nu kan göra det, haha! musiken spelas fortfarande här hemma på hyfsad hög volym. ska spela in film imorgon i skolan i 3 timmar, hoppas på toppen väder !:) åter grattis till min 18-årig syster ! :D

18-års släktkkalas :)

ska fira min syster idag med släkten, de kommer hit om 40 min och jag är snart klar, bara nagellack och kisserunda för nellie som fattas, ute i god tid ! great(Y) sov hos josse igår-idag, funnie bunnie. tydligen tbd (touch a boob day) gick väll sådär, hahah nej nu måste jag fixa mig ! ska bada i havet ngn dag med tove nu i veckan som kommer ,hahah första doppet ! bara 3 veckor kvar innan skolavslutningen ! härligare kan det inte bli, aldrig den skolan igen ! mahah ! :)bilder från i onsdags ! :)

bild av:josefine Liljeblad


spank an ass day !

imorgon är det spank an ass day ! hoppas in ska delta i det , jag ska det iaf , det blir till ngn rolig lek, ska slå alla mina tjejer på röven , haha ! skola idag och vi skulle laga och servera mat till lärarna på hk(hemkunskapen) och det gick faktiskt bra. Maten blir även god, vilket är ett plus x) haha. hemma iaf och mår sådärr , känns som många är sjuka och snart är det min tur känns det som, ont i huvudet,magen,halsen och öronen, hur mkt bättre kan det bli? svenska prov imorgon och jag känner att jag kan det , orkar inte plugga mer på det så får väll sätta igång med no finboken som ska lämnas in på fredag, usch!  tittade nyss ut, skit fint väder ! får väll försöka gå ut en stund sen idag med och få frisk luft ! :) vad har ni gjort idag ?  skolan samma som mig? jobbat? 

fresten fick mvg på franska provet , fyfan vad glad jag blev , typ skrek och började krama massvis med folk  x) hahah , typiskt mig !


kyss ;*

daaaaaaaaaance !

dans nu om 20 min! :)  ska äta först och hitta kläder, får skynda mig , vi ska ha de "riktiga" kläderna på oss idag och träna och kolla hur det ser ut ! great(Y)  ni har inte fått se kläderna och örhängena än , hmm , dåligt av mig och jag hinner inte idag heller , shit :( ajaj ni överlever ! idag kom mina nunnor hem , gissa om jag blev glad !

kyss ;*

strandpromenad

gick en strandpromenad med nellie idag och tog lite bilder på henne :)  min bh knarrar och knarrar hela tiden så om ni hör ett knarrande ljud kan det vara jag och min bh på en promenad, haha!











nu räcker det med bilder, kyss ;*


kortlek

hann inte visa kläderna idag, ska försöka imorgon! blev att spela lite kortlek med sandra och amanda,  låter inte såkul men med allsång fungerar det ändå ;) imorgon tar mina fransyskor flyget hem igen , längtar! ska överrösa dem med frågor när de kommer hit (6) ska nog ta bort sminket snart och sova, har nellie imorgon bitti!


kyss ;*

powerwalk

ska ut på powerwalk nu!  bloggar mer ikväll!

puss ;*


hbg shopping!

blev shopping idag med Tove! :) tog även ett hål till i örat så har 3 i ena och ett i det andra! snyggt! vi köpte även allt inför plojfottot som vi hoppas blir av snart, tjuvar ska vi vara, häftigt :) bilder kommer senare ikväll eller imorgon på allt jag köpt, men nu ska jag sätta mig med mamma och syster och se massa gamla filmer från när vi var små :) kanske åker hem till toove senare för att ha kolla film med tove, philip och gustav, får se hur det blir, tror att jag stannar hemma! :)

väla, städning , tove ! :)

upp och hoppa redan vid 10 idag, äta och sen vidare till väla och ikea och shoppa lite , hade inga pengar med mig eftersom jag ska shoppa med tovis imorgon ! :) blev ändå några krokar som mamma köpte till mig, behöver hänga upp väskorna ngnstans, de kan ju inte bara ligga på golvet ? så 5 krokar till det ! :) hoppas det blir snyggt !  städa rummet , och nu på kvällen ser det ut som när jag började, hur duktig kan jag va ?   åkte till tove nu ikväll och kolllade så olika , hahah ! lite kul var den faktiskt ! " om du håller i en apas svans så vänder den sig om och biter dig, men om du håller i en lemurs svans undrar den bara varför den inte komer någon vart" haha :) blir shopping med tove imorgon iaf och ska försöka lägga upp det mesta här sen ! :)  vet lite som jag ska köpa , en bikini till som jag hittat på gina , hoppas den passar ! ett par shorts, sen ska jag och tove köpa kläder till plojfottot , vi ska bli tjuvar, hahah sexigt juu x) lite randigt koommer det se ut ;) nej nu ska jag kolla lite bilder på fejjan (facebook) sen sova, har nellie imorgon bitti, gääääääsp !


hahah jag och cayo (längst till vänster) ser ut lite som frågetecken! hahah annars bild från valborg! :)

bilder= inlägg

har fått massvis med bilder nu , så nu lovar jag många inlägg ! :) skola idag och mina tjajor åkte till france ! :( hahah försökte lura i josse att hon skulle säga J t'aime , voule vous couze avec moi ce soir. men tror inte hon gick på det , hahah vi får se när dem kommer hem !  usch , saknar dem redan! har pratat med lollis , och de verkar ha kul! :) fick reda på ikv att en kille som raggat på mig för ngn månad sen också åkt ner där med dem , hahahahah tur att jag valde att inte följa med ! ;)  nej , jag lovade bilder ? right ?  då är det bilder ni ska få ! :)

hahah en jävla massa bilder , men ville få upp så många som möjligt, så här kommer EXAKT ALLA  på  flera collage ;)





bloggpaus-nej!

ett tag sen jag bloggade, har inte tagit bloggpaus, men gillar inte blogginlägg utan bilder , så när bilder kommer kommer inlägg med! ;) ni får ha tålamod för snart har jag måååånga bilder ! :)

sömn inatt? nej..

kommer nog inte bli enkelt för mig att sova ikväll. Pappsen lämnade in min mobil , och såklart hade inte affären fler extra mobiler, så nu är jag mobillös tills mobilen är lagad, toppen! + så har jag tappat min ring, ringen betyder jävligt mkt för mig med , så är rätt ledsen nu ! sprungit runder och letat och gråtit har jag med, känner mig sämst för tillfället. Har grymt mkt mensvärk med+ träningsvärk från igår. hur lyckad blev denna dagen lixom? detta blev ett klaginlägg känner jag, men behövde verklgien det! är inte på humör just nu :( inte lycklig/glad ngnstans!

träning i massvis !

dagen har bestått av sen uppstigning, solning och badande! åkte in till friskis vid halv 5 med lollis och frida och tränade coure, jobbigt var det! hem till mormor och morfar efter det och äta, jordgubbs-marängswiss till efterätt , godast ! precis kommit och ska nog hoppa ner i jacuzzin ett tag till, helt underbart väder ute !  har fått massvis med energi till träning nu md,helt underbart ! ska ut och powerwalka imorgon efter skolan om vädret godkänner det sen på kvällen är det dans!  har gått från att träna 2 dagar i veckan ( och det har varit i skolan) till minst 5 dagar i veckan,stolt över mig ! fan vad snygg och vilken bra hälsa jag ska få ! :D  ngn kurs som ni vet som går på friskis och svettis som ni tycker är kul ? :)


maaaaaaat

vaknade av att frida ringde och väckte mig , påminde mig att vi skulle till cayo's konfirmation! tur att hon ringde annars hade jag aldrig hunnit. Kollade på konfirmationen iaf och åkte sedan hem och chillade, nu är jag svinhungrig och längtar efter mat ! eftermaten åker vi hem till lollis och har filmmys gissar jag!  Tack för igår fresten då det var valborg som jag firade hos maja med några andra! ha det braför jag ska ha det bäst ;) Jag älskar min Christian! <3

RSS 2.0