älska värme !

jobbat hos mormor och morfar idag i tre timmar och städat konstant, fick lite panik när jag såg levande spindlar, öööörk! det är det värsta som finns! och det ös regnade heeeela tiden, när jag kom hem sov jag en timme och när jag vaknade var det underbart väder , så nu har jag nyss duschat och sånt , gick ut i shorts när jag var ute med nellie, och vet ni , jag frös inte? hur jävla glad blir man inte då lixom ? :D  jag är iaf överlycklig! nu vill jag ner till stranden , sitta vid en varm eld och bara njuta av sommaren !  eller våren ? :)  nu springer jag runder i skjorta och shorts iaf och det älskar jag med ! och för att jag fick sommar känsla var jag tvugen att ta sommar parfymen med :) men nu ropar min mamma att det är mat , ha en underbar "sommar"kväll! :)<3


sommarens måste ---> högkjol! :)

cryyyyy

jag älskar , verkligen älskar den här låten , och gråter när jag hör den , den är så underbar! och den stämmer helt klart , man ska berätta för personerna som man älskar hur mycket de betyder för en varenda dag för du vet aldrig när det är den sista! just nu när jag ska opereras också , jag vet att det kommer gå hur bra som helst och allt sånt , men jag är ändå livrädd ? vem är inte livrädd inför en operation lixom , och nu är det bara 15/16 dagar kvar ?  jag försöker berätta för personerna jag älskar hur mycket de betyder för mig, säger det till mamma , pappa och christian varje dag iaf , ochdet känns bra för de är så mkt för mig! och min syster älskar jag så in i helvete och det vet hon :) mina kompisar försöker jag säga det till ofta men det blir tyvärr långt ifrån varje dag, men ni är guld värda ska ni veta, allihopa! 
jag hade en känslig stund, skyller på mina hormoner ! :)<3


chilledille dag!

var på rögle igår med frida och där var min fina älskling också som vanligt :)<3 trevligt och efter det åt fridas familj här ! :) rögle vann också 5-2 , de är bäst! :) nu ska jag snart någon gång till min snuttis och sedan vidare till lollo ! :) och då kanske dt blir tjejkväll ikväll, inklusive vilhelm, men han får vara lite feminin x) hahah dt klarar han nog x)  nej nu  måste jag fixa mig och sen ut och kissa nellie pellie :) vad ska ni hitta på idag då fina läsare ? :)

påsklov och väla :)

äntligen påsklov nu! mycket efterlängtat kan jag bara säga! åkte in till väla med tove och matilda efter skolan, skulle egentligen bara köpt en klocka till , men så blev det inte riktigt?  det blev en högkjol, 2 bikini och string med, hahah! men man kan inte åka och shoppa och bara köpa en sak, det klarar jag inte, är nog inte ensam om det heller kan jag gissa? hahah ngn annan som är en liten shoppaholic? hahah var nära på att börja gråta på no lektionen idag, lite pinsamt? hahah och vet ni vrf ? jooo för jag började tänka på min lille christian och jag saknar han som in i helvete redan, jag träffade han igår lixom och börjar nästan gråta i skolan dagen efter för att jag saknar honom? jag skulle aldrig kunna leva utan den killen asså, han är mitt allt! asså verkligen allt! jag vet att alla säger det och bla bla bla men han betyder verkligen så sjukt jävla mycket för mig så det går inte att beskriva, jag skulle göra vad som helst för han! men vad gör man inte för den man älskar ? :) här är lite bilder på det jag köpte idag också! :)

    

 

mina inköp för idag ! :)

// vejbyblondinen ni vet ;)


rädsla

det går inte en minut , inte en sekund utan att jag är livrädd, rädd för allt! men det är bra att vara rädd för det betyder att du fortfarande har något att förlora, något att kämpa för!


öppet hus

öppet hus igår på skolan, skulle nog kunne tända en brännare i sömnen nu , för det var nästan det ända jag gjorde i 3 timmar! hahah roligt x)  städat klart och duschat nyss och senare ska jag till min boyfriend i think , mysigt :) rögle spelar också idag vid 4 , kanske måste se det ? eller plugga ? plugga blir det nog!  måste ha så bra betyg som möjligt nu när det snart är klart med skolan! chillen dillen!  nej nu ska jag städa det sista som jag såg nu att jag glömt , ops !  vad ska ni göra denna söndagen då ? :)



spräckte nyss mina byxor igen , soptunnan för dem snart eller ?

operation

igår firade vi oline och dt blev lyckat! :) gick hem från skolan idag pga huvudvärk:( kollade film när jag kom hem och jag kan säga att det kom en del tårar! filmen hette sisters keeping eller ngt sånt, värt att se helt klart!  fick även reda på vilken tid jag ska operas, kan säg att det är inom en månad och jag börjar bli riktigt nervös nu! och ska vara hemma i en vecka efter, så kommer ha världstråkigt! får inte göra ngt, måste vara hemma i en vecka, kul! :(  haah men nu sitter jag och äter massa glass, muuums ! :) påsklov om två veckor med , hääärligt! och fick mvg på mitt franska prooov ! älskar detta :) men älskar min kidde mest (:<3

lovelovelove!

jag måste bara säga igen , jag älskar min klocka!  nu när jag tagit brun utan sol också så blir det ännu snyggare och hettt! ;) har inte gjort ett skit idag , gick hem till min kära mormor och morfar , åt där och sne somnade jag i nästan två timmar och de väcker mig aldrig x) hahah bra ju (N) imorgon ska jag in till christian efter skolan! på tal om det har jag och han varit tillsammans i 11 månader idag , ett år om en månad, jag älskar han mer än ni kan förstå! :) assså seriöst, gaaaah han är det finaste jag vet och jag skulle kunna göra vad som helst för han, och då menar jag vad som helst, han är mitt allt (L) kärlek kalls det !:)  på onsdag fyller min kanelbulle oline 16 år också! sweeet sixteen , hur vi ska fira det skriver jag inte ifall hon läser för det vet man aldrig :)

my sweet sixteen girl ! :)<3

update!

har inte gjort något vettigt idag , känns lite hemskt kan jag erkänna. bubblat/solat i över en timme och varit ute och gått med min josssay ! :) och pluggat lite no, som vi har test på imorgon, kiiill me ! annars är veckan riktigt chill! endast no sen inget annat, och detta gillas riktigt mycket :D  vi får se hur dt går imorgon ;) vad har ni gjort idag då ? pluggat ni med? chillat ? eller träffat en kompis/pojkvänn eller flickvänn ? :)

shopping med mamsen !

shoppade med mamsen idag också! (: dotter och mamma dag igen (; haha träffade tove,louise och fridus en stund där med :)  köpte lite allt möjligt iaf ! :)

jacka från hm, 100kr rabatt på alla jackor och kavajer så endast 200 kr ! gilla gilla gilla! :)


tjocktröjan/jackan från gina ! 250kr ! :)


en jacka till från gina ! 250 kr , min favorit! ;)



örhängen 20kr ! rea :) och klockan för halva priset ! :) så bara 200kr och jag älskar den ! :)


och sist men inte minst x) en bh från hm 149kr (:

tack för idag mamsen :)<3

elin 15!

nu  kommer lite bilder från ikväll! :) enjoy!

              ifall ni vill se bildernai större format så klicka på dem;) puss:*

tove sen elin!

sitter och dricker cider och funderar på vad jag ska äta , någon som har tips så skulle jag bli överlycklig, det börjar bli lite brottom och jag vet inte vad jag ska äta ! har nästan packat klart iaf sen åker jag till tove där vi fixar oss sen hem till födelsedagsgrisen Elin Gabrielsson!  mysigtjejkväll med massa kul! kameran följer med så om ni har tur så kommer det in massvis med roliga bilder ikväll!  fyy vad glad och pigg jag kände mig nu , efter 3 timmar träning idag ändå ? haha men man blir väll glad om man har det kul!  var hos min älskling innan också , men hann inta vara där så länge :( jaja , ska dit på tisdag igen (: älskar christian mest av allt i hela fucking världen! :D vad ska ni göra ikväll ? ska ni också festa ? eller ha myskväll kanske ? :)
tilicious & mee (:

next --> rögle!

har haft världens jobbigaste dag i skolan idag ! redovisning i två timmar och sedan 2 timmar debatt , lunch och sedan idrottsprov som inte gick världens bästa tror jag , fuck lixom !:( haha men dt gick som dt gick jag gjorde så gått jag kunde och då får jag nöjd! eng efter det sen slutade vi ! :) nu sitter jag här och ska gå och fixa mig för om 20 min sitter jag på bussen tilll ishallen där rögle spelar ikväll  med louise! vi kommer ha grymt roligt! ;) och imorgon är det friluftsdag ! så chill :D ha det bäst! :D

hemma idag

blev hemma från skolan idag , min mage gjorde alldeles för ont ! trodde att ngt inuti mig hade gått sönder imorse! fick lite panik och grät och typ krama magen för jag inte kunde stå , inte så kul kan jag säga! men det är bättre nu, har alltid så här ont denna dagen av månaden! men det blir ändå två dagar i skolan  för vi får inte åka till malmö imorgon ändå! fuck!  men veckan blir väll hyfsad chill ändå :) solade idag! dock med kläder på och i uterummet så blev knappast brun, ett kryp kröp nog på mig också ! första krypet i år som närmat sig mig! hemskt! nu skajag fortsätta plugga franska till provet imorgon , wish me luck! :) älskar min christian andersson mest i hela världen! <3:)

en riktig knäppis bild på moi!

nästa vecka= helvetet!

har pluggat massvis med franska idag och har fortfarande kvar massvis med plugg! går 2 "riktiga" dagar i skolan nästa vecka och då har vi 2 prov, en stor redovisning, en diskution på 2 timmar + små läxor! är det ens lagligt?  annars är nästa vecka chill eftersom det bara är skola på måndag och torsdag för min del! härligt!  jag vill skapa en grupp på facebook men har ingen aning om hur man gör , någon som skulle vilja vara en ängel och hjälpa mig ? :)<3

nu är snön äntligen påväg bort ! :)


grymt bra dag!

började med att åka till rögle md louise! efter 2 minuter in i matchen var det 2-0 till rögle , då förstod vi att dt kommer bli en riktigt grym match! det slutade iaf med 7-3!  så jävla underbart! träffade bl.a min christian där med!(: louise följde med mig hem sen bar det iväg till oloine och ha tjejkväll! och hemma nu igen (: riktig toppen dag med toppen personer! (: ni gör livet värt att leva!  har ni andra haft en rolig dag idag ?(:


louise &jag (:

lund yesterday!

lund efter skolan igår ! träffade sofia och köpte present till Cayo Bayo som fyller år idag , GRATTIS! :) efter vi gått och köpt present gick vi till en jättemysig resturang som heter Italia, kan verkligen rekomendera den! gick hem till sofia och hade tjejprat, underbart! tjejprat och tjejkväll behöver alla ibland! tog bussen från sofia till stationen i lund då vi satt på bussen och den stannade på en busshållsstation där anntingen en stördman eller pedo ställde sig ca 2 cm från fönstret och tittade in på oss och log sen gick han till andra sidan vid fönstret och gjorde sånt tecken med peace och tungan mellan , jävla äckel säger jag bara! det var som han menade typ , kom ut ur bussen och följ med mig hem så ska jag slicka dig! jag kan säga att vi blev rädda, kände hur hjärtat bara ökade slagen hela tiden och sen körde bussen vidare som tur, vi hoppade av vid stationen och såklart var tåget försenat! så vi hann inte med bussen i ängelholm så våra föräldrar fick hämta oss :) tack för en underbar dag!  vad gjorde ni läsare igår? :)<3

josse, matilda et moi! (: (et moi=och jag :))


sjuk kanske?

sitter eller ligger i sängen nu och känner mig inte hel frisk , huvudet snurrar hit och dit och jag fryser riktigt mycket ! skola idag och efter det åkte jag hem till christian, mysigt !  imorgon blir det lund med mina tjejer! så härligt roligt! får träffa sofia som man inte träffat på riktigt länge! saknar henne som in i h*lvete! sen på kvällen kanske jag skulle träffa tove , sen är det heeeelg ! :)<3

en annan modellbild (:

modell för en dag

mina byxor sprack nyss , fuck!  åkte hem till christian efter skolan idag iaf , sen in till hbg för att hämta mina bilder.  Ledsen att mina byxor har spruckit bara:( de var så fina juu!  bilderna var iallafall svindyra engligt mig! 250 kr bild och man var tvungen att köpa minst 3 ? dåligt...  men men , köpte 3 st ! :)


RSS 2.0