feeeeest

blir ingen träning imorgon, blir fest ist, hinner inte med träningen så det skippas, blir till helgen ist ! :) TAGGA HELG NUUUU! :D

utkommen från duschen

nyss utkommen från duschen, skrubb,ansiktsmask, hårmask,rakning och nu lotion,babyhuden på hela kroppen och frächt hår ! kan det bli bättre ? nu ska jag sätta igång med engelskan lite, pluggar ju som sagt bäst på kvällen för det är då jag får energi ;)


en bild sen sommras, vill ha tillbaka min bruna färg!

NAKEN CHOCK!

hahah pappsen kom in med lite gamla bilder nyss, och jag var naken på ALLA, var jag värsta nakenfis när jag var liten eller ? eller är jag fortfarande? jag menar, det är inte säkert att duscha i en stuga i sälen med dem tjejer jag var där med ;) men åter till fotona som pappa kom in med, ena bilden sprang jag och jesper fullt språngande nakna och höll handen? skulle vi gifta oss tror ni? nej , inte riktigt! andra bilden sitter jag i snön(som om inte det vore kallt?) spretar på benen, så vilt det  kan gå! och sandra var också liten nakenfis fast med skor på och spretar inte iaf. jag var nog lite knäpp när jag var liten ja, tänkte först visa här , sen njaaa, inte nakenchock och snusk påmin blogg nej!


hbg igen med fina töser!

ni som inte är skåningar, ni vet väll vad töser är? ;) iaf, var i hbg med malin, matilda och frida idag! skulle kolla ut en vårjacka, men såklart hittar jag ingen, men hittade ett par till jeansshorts iaf, känner att det är ett av sommarens måste!



dagens köp:

gina 249kr


ni kanske dessa är lika de andra jag har, men dessa är lägre i midjan och annat skärp! :)


pluttelina?

kommer ni ihåg kaninungen som vi hittade i 5an och behöll några veckor? kommer inte ihåg vad den hette eller hette den pluttelina ? nej det gjorde den väll inte ? eller ?


HAHAHHAH

hahaha kollar igenom gamla bilder på bilddagboken, tror jag dör ! men spara lite alla möjliga bilder, var ju tvugna att visa er här ;)


lite bilder

blir kanske mindre bilder på bloggen eftersom jag lämnat in min mobil och har nu min gamla där jag inte vet var sladden till datan är, men ska försöka ta bilder med min system!




var hos läkaren imorse för att kolla puls, blodtryck, järn och sånt! gick väll bra, tog sånt blodprov i armen, aj säger jag bara! när hon ska fylla den 3/4 kapseln så säger hon " mår du bra? jag måste fråga alla unga tjejer för vissa svimmar av direkt" och det var just därför jag var där, för att jag svimmade, hahah så blev halvnervös där. men jag svimmade aldrig, som tur är ! somnade direkt när jag kom hem och hade tänkt plugga lite nu ! sen får vi se vad jag hittar på, alltid ngt, har nog aldrig tråkigt x) eller jo,när jag pluggar!


symaskinen..

symaskinen nästa! ska fixa min vita spetskavaj, har ju klippt i den lite och råka göra sönder den! uuups, så nu ska symaskinen upp och jag ska laga den så jag äntligen kan använda den och faktiskt tycka att den är fin :)


en gammalbild där man bara ser axeln på kavajen!

plugg?

har nästan pluggat ngn timme nu, men när man sitter vid datan och gör gloser så är det så enkelt att klicka in på fb eller ngn blogg eller t.o.m blogga som jag gör nu, tänkte ju städa lite i garderoben idag, får kanske göra det senare ikv ifall jag pallar, eller kollar jag film, är så himla trött! aja , nu kallar engelska gloserna! det sägs om man är smart i matte är man "dum" i språk och tvärtom, enlgit min hjärna stämmer det perfekt!


om man inte ser vad det står på bilden står det apskön, jag fattar dock inte vrf

datakunskap

har datakunskap och är klar med arbetet igen som vi ska göra ? aja, behöver ju nt stressa precis ;) men mitt hjärta går fort :( inte så jäkla bra tror jag, ska fråga mamma ifall vi ska kolla det imorgon med när vi ändå sla till läkaren och kolla blodtryck och sånt eftersom jag svimmar ibland :( nu ska han gå igenom ngt nytt, pusss

haha?

har ett väldigt knäppt beroende, börjar nästan ALLTID meningar på msn med haha, detta ska jag försöka sluta med, så ifall jag skirver det till ngn, säg till mig, det är en väldigt knäpp vana som jag inte vill ha x) haha
pusss på er gullegrisar ! vet inte vad det kommer ifrån, är bara jävligt trött, denna helgen har tagit kål på mig !:(

rensning!

nu blir det att rensa bland sälen bilderna , där är otroligt många! ändå har jag inte fått alla, men ska rensa ordentligt så där bara är några 100 kvar iaf, ist för över 1000 st, lite många kanske ? ;) får rensa garderoben snart också, kanske ska lägga ut kläderna här som jag inte vill ha, vad säger ni om det ?  :) resten går ju till myrorna!



hahahah frida du är BUSTED ! hahah jag la håret i annsiktet för en  andledning ju ;)

dagens låt

dagens låt som har spelats till att pluggandet idag


josefine shoppar

blev att visa kläderna ändå, måste underhålla mig för att hålla saker borta från huvudet. ser jävligt glad ut på alla bilder måste jag tillägga



bh(bygel) hm - 129kr   bandeau bh gina 79kr



tröja gina - 149?kr



linne gina 149kr



tjocktröja gina 199kr




klänning (tänk bort byxorna!!) hm 149kr

imorgon

imorgon kommer nog kläderna upp, har hänt lite saker så har inte orken att ta foto och sånt på dem .. ist ska jag kolla klart en film och äta jordgubbar för att försöka bli på bättre humör

hbg med fina flickor!

hbg med fina flickor igår ! riktigt mysig och härligt slut på en roligvecka i sälen! ;) blev lite shopping som dyker upp i nästa inlägg, ville mest tacka dem som var med igår under hela dagen, även på kvällen då där det blev lite våffelkväll eftersom det var våffeldagen :)


ännu en bild från sälen! :)

checka J!

gå in på J's blogg och titta när hon sjunger! otroligt fint, det är hon till vänster i videon! bloggen och videon hittar ni HÄR!

underbar resa nr2


underbar resa!

nyss kommit hem efter en underb resa med lite härliga tjejer! här får ni lite smakprov om hur vår resa såg ut!


Gääääääääästblogggggggggg i Hundfjällen!

Nu sitter vi och käkar en mumsig tacopaj som Jossis gjort, oh, vi var hungriga! Har åkt massa med skidor och det är lite synd att vi åker hem imorgon, men det känns som att vi vatt här längre, för vi har hunnit med så mycket :)

Nu ska jag ta en portion till, så gott som det var;)

Puss och kram på er från oss i Hundfjällen!

mobilbloggning hädanefter

åker ju om några timmar, men kommer försöka mobilblogga när vi är där, men då blir det som sagt inga bilder, men julia skulle försöka hinna gästblogga här lite med ! :) bara det inte blir ngn bloggrape, eller kan man kalla det för det? aja, måste sova nu ska ju upp 5 som sagt och ska packa det sista nu ;)




vadå trött?




kommer sakna min vovsing ! :(


klädinspiration

ALLT kommer från antingen gina tricot eller hm ! :)





packat och klart!

varit och lämnat packningen nu hos lollis och blir bara mer och mer taggad hela tiden! :) har förtjänat ett sex and the city avsnitt så det är exakt vad jag ska göra nu, sen ska jag skriva franska recension sakelimojs, efter det jacuzzi,ansiktsmask och ha en riktigt mysig kväll!







blev bilder på mig och lollis !

namnsdag!

woho, har namnsdag idag, antar att det är josefine? eller ? :) har fått lite grattis idag så tror det är josefine ! ;) hihi



hahah snygga bilder då x)

vi drar till fjällen ...

imorgon åker vi , assså gud vad kul det ska bli! ska försöka packa klart nu, men väskan är väldigt full, och vad ska jag få plats med allt? herregud!kommer på saker hela tiden som jag glömmer, men nu ska det ner! bloggar kanske mer ikv, hinner inte mer nu!




fy vad kul det ska bli!

första mening

första meningen idag var "oh herregud!", kollade ut då det ligger fult med snö, vilket jag antar att ingen missat? men trodde inte det hade kommit så mkt när alla andra sa att det snöade. men vad gör det egentligen att det snöar, vi åker ju till sälen på söndag och när vi kommer hem igen är det borta ! assså guuud, vi åker snart tjejer ! pussssss


är i skolan så blev en gamal konfirmations bild som är typ den enda jag har här ;)


ännu en "liten" present..

ännu en "liten" present till oline är en länk till hennes blogg som ni hittar HÄR!

oline 17 år!

åkte hem till oline efter skolan och firade henne en stund ! hon  fyller ju ändå 17 idag,hennes presenter blev en super finväska och lika fint linne av oss tjejer! hon såg ut att gilla det så man kan ju hoppas, blev lite avis på linnet, det var as fint och vill nogockså ha ett sånt;) men men, hon fick det och hon är värd det ! nu siter jag med ansiktsmaksen på och behöver nog plugga lite till! höll på att svimma på idrotten, så var tvungen att ligga ner och fick inte vara med mer, usch hatar sånt när man inte kan koncentrera sig, inte hålla balansen eller ngt, är alltid så jäva lipig när jag mår dåligt också, lite pinsamt!



bild från sälen när jag var mini-liten! nu åker vi tjejer, om 3 dagar är vi dääääär!




hahah visste inte vilken bild jag skulle välja, men sommaren skulle det föreställa och det är det ju, en sommar här i vår trädgård ;)

intervju

blev intervjuad med frida av tidningen idag när vi väntade på bussen, av lokal tidningen tror jag det var, han sa att vi skulle kolla i den nästa vecka, för då skulle vi troligtvis var med! hahah känns som bilden inte blev riktigt bra, solljuset rtt i ögonen , huvudet rätt långt bak, och värsta smilet! sexyyymama! aja, vi är förmodligen i sälen när det kommer i tidningen, men glöm inte kolla onsdagens lokaltidning i en artikel om sommarjobb !



SEXYMAMA!

hur många lingon finns det i världen

en film som verkar rätt rolig, som är ett måste att se i vår är "hur många lingon finns det i världen" här är trailern till den!


Josefine shoppar!

gick in på hm efter skolan och hittade lite saker som jag var tvungen att köpa - som det var rea på såklart ;)


hahah snygga va? ;) hahah nej men köpte dem mest för de var så billiga, och troser behövs ju alltid? som min mamma sa så ser de vit/rosa ut som en gräddbakelse ! menmen, trosorna 30kr/st ansiktsmask 19kr/st och sen köpte jag även vanligt puder som det också var rea på - nu69kr innan 99kr.

franska

Har franska nu, vi har ingen lärare och vi ska skriva en sida om hur en person är i en film som jag nt ens sett hela av, så ska försöka kolla den hemma innan jag kan skriva, vill ju ha bra betyg! Men ska vara lite social nu, ska visa frida trailern till hur många lingon finns det i världen, haha vill se den!

nelly's klänningar



bajs då , det blev världens minsta bilder ! aja, jävligt snygga klänningar iaf , som ni hittar på här!


sommarkläder

såg att länken endast gick till en tom kundvagn, lite sur blev jag måste jag erkänna , men har nu sparat bilderna så ni kan se ! :)




ALLT är från hm's hemsida


nå, vad tycks?

sommar kläder

orkade inte spara bilderna , men här hittar ni otroligt fina sommarkläder --> http://shop.hm.com/se/shoppingbag?predict=true

frida tw 18

kommer lite snabba bilder från gårdagen! passar på att säga tack till er som var med ! :)







OCH GRATTIS IGEN FRIDA !

mello

antar att INGEN har missat vem som vann melodifestivalen? japp, eric saade, en riktigt snygg liten pööjk! vet faktiskt inte ngn som INTE tkr att han är snygg(bland tjejer då ja!). snart  börjar solsidan och jag känner mig riktigt förtjänt att titta på det, har legat fastklistrad i soffan hela dagen med so och svenskan, har snart kollat all so och är inte alls lika nervös inför provet! vilken jäkla tur det iaf!


blev detta klädvalet igår ! dem andra blir kanske nästa fest?;)


gaaah, lingonveckan är igångoch jag har så in i h*lvetes ont! ligger och panik andas ibland, inte okey! men ska nog stänga datan snart, ta mig ut i ngn soffa, med mobilen och kolla tv!

fast först - so böckerna!

familjetävling?

vår familj har en liten tävling nu, inget godis,bakelser,kakor,läsk eller sånt på en månad från och med idag (fast jag får en paus när vi är i sälen), ifall man håller det får man *** ** om man inte följer det straffas man, mitt straff är att stryka/mangla i en vecka! men ska hålla detta så behöver inget straff som sagt ;) hihi!



bildkälla



så om ni vill tappa ngt kilo till sommaren så tävla med ;)



SVARA SNABBT SOM ATTAN!

vad ska jag ha på mig ikv? svara snabbt som attan, ska iväg om en kvart !


inte så vacker bild , men kläderna ny ska titta på!



så , VILKEN?

fixar

fixar och springer runder som en galning, fast jag är ju ingen , eller? sitter med blött hår och morgonrocken på, strumpbyxorna och sminket ska på nu, tror att de höga shortsen ska bäras ikv, men vet inte riktigt vad jag ska ha till så vi får se, stor chans att jag ändrar mig ! ;)



bild sen förra festen/helgen!

dagens outift



hahah min chill outfit idag än så länge ! byxor - gina , tröja - only

ska snart hoppa in i duschen för att fixa mig inför ikv då det blir tjejfest för frida som blir 18! Gratttis bruden! ;D

borste

ska snart ut och borsta nellan, hon fäller så galet mkt! damsuger rummet varannan dag nu känns det som, ändå är det hår ÖVERALLT! fast just nu ligger hon bakom mig och snarkar, känner mig dum och väcka henne, men att bli borstad är ju ngt av det bästa hon vet, så nu väcker jag henne ! byebyeee



HAHAHAHHAHA hon kommer väll se ut såhär ngt när jag väcker henne ;)

nya soffan

har lovat att visa bild på nya soffan, så här kommer den !


soffa - jysk 4000kr - för mig billigare
kuddar - jysk 39 kr/st?
filt - familjens

tack!

Tack lollis för att du hjälper mig att blogga! Det behövs dessa dagarna när jag nt hinner med! Är knappt inne på datan längre och ni vet ju hur kull mobilbloggning är utan bilder? Så som jag kör nu, orkar nt starta datan när man kommer hem på natten nej! Så då har jag min andra bloggerska fröken johansson! Längtade efter att få krypa ner u sängen när jag kom hem men då är den upptagen av nellie så efter att ha fått putta henne lite hit och dit för hon är för trött för att lyda mig? Har jag äntligen fått en LITEN plats i sängen! Men ska sova nu och försöker blogga imorgon! Pusspuss

Hemlig gästblogg!

Tonight med Enrique Iglesias är för tillfället världens bästa låt, men det ska vara versionen med fuckin, annars är det inte kul, h3h3.
Killarna spelar biljard, elin tar bort vänner på facebook så dom inte ska sno hennes identitet, eller för att hon inte vill ha många kompisar, och jag sitter här och skriver. Hoppas Josse inte blir sur.
Nu ska jag fortsätta kolla bloggar, ikväll får jag träffa Josse och hela tjejgänget, trevligt, vad ska jag ha på mig?
Klurig fråga...
Puss och kram!
snyggt!

nystädat

and i like it! bara kläderna som ska in nu också sen är rummet nystädat igen, var dock tvugnen att sätta mig och vila, det tar all energi ur mig och jag börjar hosta mer och mer, hur kommer det gå på eng redovisningen då ???? äh , det fixar sig! och imorgon kommer soffan! fick fel soffa så pappa ringt och klagat, men de har den rätta så ska bara byta och sånt! :)


mumsig bild på min vovsing



nu ska städningen fortsätta, fast först - ett avsnitt sex and the city!

hihihöhöhehehaha

J, känner du igen ? ;)

hahahah jag får dampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDampDamp

SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLEN!

är så JÄÄÄVLA TAGGAD! fy vad kul vi ska ha tjejer! laddar kameran för massor med bilder och filmer! inget moment ska missas! kommer bli en riktig toppen semester!





SNÖ SNÖ SNÖ

bildbomb

hittade massa saker när jag städade som såklart blev fottade! dock hittade jag inte nellie, hon hade jag redan koll på;)


frisk!

äntligen är jag frisk! ska t.o.m till skolan imorgon, yey? engelska redovisning, känner mig lite död! men det fixar vi tsm julia ! kan nog idrotten också, perfekt! lovade ju att ni skulle få bilder när jag blir frisk, men vill nog inte ha en bildpå mig nu, sitter i mina rosa mjukis, bh och dricker milkshake, och håret snoffsigt uppsatt, snyggt? eh naj! men bjuder på andra bilder!



mitt nya svarta linne - hm 299kr

knäppa bilder som vanligt

bättringsvägen

är på bättringsvägen nu! febern är borta och maten har jag kunnat behålla idag, stor tumme upp till det ! spy är gnt av det värsta jag vet, gråter varenda gång jag gör det för smärtan i magen är ju enorm när man gör det, då ska ni veta hur många tårar det runnit nerför min kind den senaste veckan! men nu är det bara min energi jag väntar på att få tillbaka! skulle noppa mina ögonbryn idag för har inte kunnat göra det dem andra dagarna, efter ett ögonbryn var jag så trött i benen så jag var tvugen att sätta mig ner i några minuter innan jag kunde fortsätta, sen fickjag lägga mig i ngn timme för att fåtillbaka mina krafter! får se om jag är ensam hemma imorgon eller mamma och sandra också är hemma imorgon som de också var idag.


ska fortsätta plugga nu, blir inga bilder när jag är sjuk-förståligt!

sjukling

är fortfarande sjuk :( fick reda på att västeråsarna också har feber nu? hm, känns som alla smittade alla i fredags eller? vad är det för fest, sjuklingfest? ;O min data har blivit sjukt jobbig, 2 "tangenter" som är kassa nu, bajs då ! men jag överlever! bara jag blir frisk nu är trött på att knappt kunna äta ngt, inte kunna duscha(jag gjorde det nyss men det gick somdet gick) orkar inte lägga in massa bilder och sånt nu utan ska sätta på en film eller kolla big brother! vi får väll se, ville bara ge lite uppdatering om att jag fortfarande lever!

feber

Alltid när man nt får bli sjuk så blir man det! Var iaf på en riktig trevlig fest igår hos västeråsarna, tack för det! Hade ont i hela kroppen när jag kom hem och förstod inte vrf försökte somna men det gick inte bra, så imorse tog jag tempen och det stod på 38 grader, där hade vi förklaringen så har legat däckad i sängen hela dagen och hostat och måste tyvärr skippa festen ikv:( vill gärna dit men vill nt smitta dem andra.. Så ikv ligger jag kvar i sängen och tittar sex and the city och melodifestivalen!

shit!

shit, klockan är redan 5 ? och jag sitter här i ansiktsmask och bloggar? vad håller jag på med? nej  jag måste hoppa in i duschen , raka ben och sånt , för ikv ska det feeeeestas med snyggingar ! ;) det låter fel, men jag menar inte så, gör inte sånt.



en bild sen vi hade förfest här sist ;)

men aja , nu måste jag skynda mig ordentligt, I think!

kladdkaka

skoldag idag som vanligt ! ;) slutade vid 2 och väntade i stan lite för att träffa raza,wille,alex och pojje en snabbis, sen åkte jag och frida hem till mig och åt kladdkaka, så himla gottttt! kladdkaka är nog den godaste "pajsorten" man kan äta, håller ni inte med mig? :)

bildkälla



ska plugga lite franska nu, som jag gör nästan varje dag? sen ska jag nog hem till raza och dem en stund ifall jag hinner, vi får väll se ;)

tröttis!

är så in i h*lvetes trött nu, orkar inte plugga franska mer och raza och dem har inte kommit ner än så ska inte till dem idag, kanske imorgon? :) ska ta bort sminket, dela ansiktsmask med min syster och sedan kolla massa sex and the city innan jag däckar i sängen


hahahaha hittade inte orginal bilden! sommaren 2009! längtar verkligen till sommaren nu,ska bli så jäkla skööööööööööööööööööööönt

dagens låt



denna låten spelas till franska gloserna!

frida helgesson?

frida helgessssssssson , har du attackerat min spotifylista med dina låtar? ahahah du är nu upptäckt ;)


15/4-09 - 1/3-11

efter nästan två år är det slut, men vi är fortfarande vänner iaf! och båda är nöjda :)

sex and the city

sex and the city går på tvn nu, efter en låååååååååååååååååång dag i skolan! är helt slut och ikv ska jag nog hem till raza och dem en stund, naaajs! :)


bildkälla

RSS 2.0