hbg festivalen - över!

nu är hbg festivalen över och min fredag & lördag som jag spenderade där var riktigt bra ! igår åkte vi även på efterfest hos lukas sen , riktigt najs ! är helt slut nu i bådekropp och röst, tror aldrig min röst försvunnit såhär mkt tidigare ! solen skiner lite där ute, var ute och sola innan sen kom massvis med moln så jag gick in, men nu kom solen igen så får vällgå ut lite ! :) bilder kommer kanske sen när jag fått in dem ! :) 


har fått ett fedemyggbett på kinden ! hahaha inte snyggt assåååååååååååååååå




bara för det blir det bild på mig och frida sen robyn konserten i sommar !

sjuk?

undrar om jag håller på att bli sjuk , jobbat idag och när jag kom hem mådde jag kasst ont i huvudet och hals och har fortfarande, även när jag tagit 2 panodiler, så fick skippa hbg festivalen idag , men ska dit imorgon och lördag om jag mår bra ! :) blev tydligen jobb imorgon också, men ska inte klaga , pengarna rullar ju in då ! :) så  ska koka en kopp jordgubbste och mysa ner mig framför ytterligare en film! kollade black swan innan för många säger att den varit jättebra, ärligt talat fattade jag inte den alls och tyckte den var askass ! men smaken är som baken ! hoppas nästa film är bättre ! :)'



tillbaka till vardagen !

mina föräldrars semester har slutat nu , vilket även betyder att min vardag kommer tillbaka, gå upp och ta hunden på morgonen och vakna själv i ett tomt hus ! vilket jag gjorde imorse! :) träffat liljan en stund idag och ska nog snart dra mig ner till pojje och raza och träffa dem en stund ! :) imorgon blir det att hjälpa morfar sen iväg till ullared med liljan ! :)


krukan som försvann på festen är nu upphittad, fast i en soptunna, och soptunnan var inte ens vår ! :S

lyckad kväll!

gårdagen var en riktigt lyckad kväll! tror att alla som var här var nöjda faktiskt ! :) även om det var riktigt mkt att städa idag , men mina kära föräldrar hjälpte mig , vad hade jag gjort utan dem ?   riktiga änglar är dem ! :) julia sov här och spenderade även dagen här, mesta dels av dagen har vi legat nerbäddade framför tv:n och kollat film, lite så halv slö dag ! :) haha och nu ligger jag på spikmattan och ska sätta på en ny film:)



resten av bilderna tar vi en annan gång ! :)

allt klart !

rummet är städat och klart, andra delen av huset har mina föräldrar tagit hand om ! om nästan 2 timmar kommer julia&matilda hit och äter och hjälper mig handla lite inför ikväll!  ikväll kan bara inte gå fel , är så jäääääkla taggad nu ! :))




ikv kör vi bruuuudar !

taggad

härlig dag idag med julia ! hihi haft litet filmmaraton, med de bäst filmerna ! ;) hihihi åkte till tove en stund ikv med julia, där även liljan,julia,frida,matilda, raza och luka var ! :) trevligt, tyvärr blev jag dålig så mamma fick hämta mig :( men mår bättre nu iaf ! :) taggar som bara den imorgon ! hoppas det blir bra nu ! :) hihihi




hihihi kan alltid vara mig själv med dig annorlunda nummer 1 ! ;) du är grym !

hos lollis !

sitter hos lollis, hon skulle gp och kissa , sen hämta ngn god fika ! :) saknat den härliga tjejen så är oerhört glad att jag äntligen får träffa henne, ska träffa henne i morgon kväll också, myspys! snackat om allt mellan himmel och jord nu, så som man kan göra med denna människa ! tänkte länka till hennes blogg, men förstår mig inte riktigt på hennes dator tyvörr, den är för modern för mig, tror det är en imac, har jag rätt lollo ? ;) hahah nu kommer hon med fika låter det som , ska välja bild på oss nu, sen snacka vidare , pusspuss !

bildbomb ..

.. från de senaste sommardagarna !



jobb, jobb och jobb?

jobbar hela tiden nu tycker jag , och jag som skulle vara arbetslös i sommar, hur gick det egentligen ? ;)  tänkte igår "bara 2 dagar till sen är jag ledig några dagar", men nej så var det nt , jobbar nog på lördag med och sen fick jag ett treveckors schema på maxi nu ! missförstå mig inte, är super glad över det, attt jag ens fick jobb där, hur bra som helst ju ! men sommarlovet blir ju "kortare" än vad  jag trott, men sen blir det ju en vecka i rhodos också , så perfekt ! och planerar en annan sak nu , som händer i veckan, kommer också bli skit bra hoppas jag ! :) hihi lycklig nu ! :)



hihi bullar bakade i veckan ! :)

duktiga jag!

jobbade imorse mellan 9 och halv 1 ! lite halv läskigt måste jag erkänna men de är väldigt snälla där så det går nog bättre nästa gång ! :) kom hem, hann sova typ 15 min ? sen åkte vi till kyrkogården för att begrava mormors urna, väldigt sorligt och jag trodde att jag nt skulle gråta lika mkt denna gången som gångerna innan , men det gick ju inte , bröt ihop igen , men vem gör inte det? vi åt hos morfar sen för att vara samlade allihopa ! kom hem och sprang en runda för att lätta på känslorna sen slängde mig i bubblet och nu ligger jag här och ska kolla lite gg :) imorgon ska jag till falkenberg för att kolla teater ! :) kommer en bildbomb imorgon om nt vädret är bra ! :)


bildbrist! klassfotot i 9an ?

rubriklös

kommer verkligen inte på en rubrik till detta inlägget, tänkte och tänkte men inget ploppa fram ! men har nyss varit och jobbat och hunnit duscha, så ska ta min lilla nellie på en promenad, ska börja ta pw oftare nu så både hälsa&figur blir bättre ! gårdagens schema stämde bra , men skippa madison och nellie duschen, hon klarar sig nog någon dag till ! är ovlanligt trött, brukar ju sova 2 timmar mer än vad jag gjort idag och kommer förmodligen itne sova mkt någon dag i veckan, kanske onsdag då jag får välja själv vilken tid jag ska jobba ! :) men nej, nu måste jag ut och kissa nellie, inte så najs om hon kissar här inne ju .. :(  och julia ,  KOM HEM SNART ! saknar dig fruktansvärt mkt, behöver en galen kvinna att göra galenskaper med ju ! ;)



* julia hemma
* bort med molnen så man kan åka till stranden !
* feeeeeest !

dagens schema !

1. städning av rummet
2. ut och springa eller pw om det inte regnar ! :)
3. duscha mig och nellie
4. fix till madison ikv?


hoppas nu jag hinner med allt idag ! :) nästa vecka är det jobb mån- fre !:)

dåligt samvete..

dåligt samvete var har du tagit vägen ? vaknade vid 11 idag , vanligtvis brukar jag få jättedåligt samvete då för att jag tkr det är försent , men när jag kollade ut gosade jag bara ner mig i sängen och tog upp mobilen som vanligt som fick underhålla mig en stund! gick upp och klippte morfars gräs i duggregn, har nog aldrig tyckt det var så jobbigt att klippa gräs som idag , gräset klumpa sig så gräsklipparen spottade gräs åt alla håll och kanter och vips så stannade den ! hoppas morfar snart köper en sån gräsklippare man sitter på, blir lite enklare då ! ;) kom hem, duschade och skrubba bort allt grönt från mig och kröp ner i sängen igen och titta lite gg ! ;) äntligen har jag nästa säsong, väntat i evighet ! bullbakningen är igång i köket och degen står och jäser just nu! ska bli både kanel- & vaniljbullar ! ikv ska jag nog träffa lite folk som varje kväll , kanske tar med några bullar om dem är snälla !  skänker en tanke till julia som är i soliga kreta, kollade vädret där imorse, 29 grader och strålande sol, vadå avis, nej jag vill stanna i regninga där det är typ 15 grader, yeeey ! men snart är det äntligen min tur att åka iväg, soliga rhodos kan bara inte bli fel ! :}


vadå röd himmel?



mumsig himmel !

bilder från måndags !


dagarnas händelser

lördag- åkte till gröningen och var där med några trevliga personer på kvällen ! :) söndag- låg vid poolen och senare på dagen dök julia sen frida upp och bad på kvällen med dem & nicky, ak, gustav, andy & josse , måndag- dk med frida,julia,gustav,jansson,nicky,ak,salenbo, luka , sen även några småläningar som vi träffade där! :) bilder därifrån kommer upp snart ! :)

igår - städa & tog pw, sen premiär på hp filmen inatt, riktigt bra film ! :)

nu måste jag hoppa in i duschen för att senare träffa lite blandat folk :)

kvällens outfit!


dagens shopping..

.. på sko rönne!








2 par !

dagens shopping..

.. i båstad med farmor och sis !


linne - märkesbutiken



bikini- lexington



linne- Fröken Ethel

veckans shopping

shoppingen i veckan !



kjol - hm




bikini överdelen(tagit bort snörena) - bikbok



fjäder örhängen - hm


bh - gina tricot



string - cubus



bh - hm

dagarnas händelser

shoppat både i fre-&lördags blev lite fina saker, mest underkläder! igår tälta jag med lite tjejer, hahah faktiskt kul ! varit på stranden i typ 6 timmar idag känns det som ? väldigt trevligt iaf ! nu sitter jag och kollar när  julia sminkar sig och om 40 min ska tjejerna ner och äta på hamnkrogen, så mysigt ! blir nog en tidig kväll eftersom jag är så trött och imorgon ska jag upp tidigt och kolla swedish open tror jag det heter med fridax2!  bilder ska jag försöka lägga in imorgon från alla dagar + shoppingen! :}

hahah som vanligt blir det bild på nellie när jag nt har nyligen tagna bilder på datan !

RSS 2.0