smily

har lärt mig att installera smilysar i inläggen och kommentarerna nu :thumbup:

busjulijaa

J har nu skaffat blogg och jag tänkte länka till den ;) klicka här

bilder



test för att visa J ;)

plugg?

sitter hemma hos J och pluggar, eller pluggar vi? engelskan är så knepig så vi fattar inte så mkt , hur kan man skriva om en resa som man aldrig varit på?

NU SKA VI SKAFFA BLOGG TILL J, länkar sen! ;)

magont

har riktigt ont i magen efter att ha ätit på eufrat nu ikv med lite andra folk! bl.a frida! nu ligger nellie med huvudet påmitt bröst med sin lillahund och halvsover, skullevilja ta en bild, men min cam funkar ju ej! snacka om att hontrivs att ligga där;)


ser väll ungefär ut såhär fast med täcke ist för kläder!   oj, råka klicka på ngn knapp såtexten blev stor,men vet inte hur?


TACK!

tack för ikv tjejer, riktig mysigkväll! hämtmat,melodifestivalen, bastu,jacuzzi, film! kan det bli bättre? och den dära facerapen att jag sprang runder naken i huset, hahah som vissa trodde stämde! jag diggar er tjejer ! ;)





dessa tjejer var här ikv ;)

shopping

Nyss hemkommen från väla med mamsen! Blev en bandeaubh och en t-shirt/tunika! Ska försöka hinna med bild på det idag! Pluggar nu och hoppas jag hinner ut och gå en sväng innan girlsen kommer ikv! Detta är ännu en toppendag på lovet! Endast en ledig dag till innan skolan drar igång på riktigt igen, usch!

promenix

fick lite frågor om burlesque, den var bra men trodde den skulle vara bättre, men J hade varnat mig redan ;) men den är värd av se absolut! :)


är nyduschad och sitter i morgorock, ska fixa mig lite lätt, kissa nellie och sen invänta J som kommer senare så ska vi gå på en promenix med våra vovsingar på stranden, underbart!

ikväll blir det kanske hem till lollo? eller vet inte? mitt minne är inte så stort så fick reda av F igår att vi tydligen bestämt det? aja, vi får se hur det blir ikv, rögle möer malmö också, hade velat se det men alla biljetter är slut såååå.. men kommer ha en toppen dag ändå!

inte världens vackraste bild, men en bild på frida, lollis &mig

chillllledill

lugn dag, äntligen! har jobbat alla andra dagar eller dragit iväg någonstans, varit kul men alla måste få lägga sig i  sängen, gosa ner sig och bara kolla på en bra film! detta har jag gjort även tagit en power walk och pluggat inför språk prov nästa vecka! ska nog gå upp och ta en frukt nu, kanske sätta mig i jacuzzin någon timme? låter väldigt frästande, gör nog faktiskt det !




dagens film
:


bildkälla

härlig dag!

ännu en härlig dag på  lovet passerar och jag har hunnit med en del! både jobbat, pluggat(lite iaf, eller vad säger du julia?;)), kollat massa OC och snackat skit med julia! tack för idag snuttan! :)


denna tröjan och klockan var dagens klädsel till ett par mörka treggins och guld halsband & ring!


imorgon är det första dagen på lovet som jag inte ställer klockan, hur skönt som helst!


mysdag med julia! :)

har en riktig mysdag med julia! vi skulle plugga, gick väll sådär ;) ligger och kollar OC och ikv ska vi bubbla, riktighärlig dag! hann även jobba imorse, var hemma vid 12 igen så är fortfarande lite seg, men återhämtar mig sakta ;) haah


bild från lund, fler kommer när jag får bilderna från fröken liljeblad

jobbjobbjobb

Jobba är exakt det jag ska göra idag, hela dagen! Farmor kommer om ca 20 min och hämtar upp mig, kommer hem ngn gång ikv. Vet inte ifall jag uppdaterar då eller bara slänger mig i sängen för att sova, det får vi se då!:) pusspuss

bullbakning

har gjort massor med vaniljbullar idag med sis! super goda! helt trött och slut efter lite spa här hemma, så tittar OC sen hem till mormor och morfar och äta ! :) naaaajs!



lite bilder från en kväll med tjejerna! :)

jordgubbar

jordgubbar är nogvärldens godaste frukt/bär, bara åka inom affären, köpa lite jordgubbar sedan åka ner till stranden, så härligt!




kan bara säga mums!

dagens shopping!

är nyss hemkommen från tjejkvällen hos frida, trevlig och mysig kväll tjejer! :)


bikini - hm 129kr/överdel


rosa kofta - only 199 kr-25%
bruna treggins- only 179kr -25%

rosa tunika . only 50kr -25%


vit magtröja - 159kr -25%

shopping

väla shopping imorgon, vip på only, goodiebag, 25% på hela sortimentet! lite göttans! ;) han även inom hm för att köpa en bikini, naajs! bilder ska jag försöka med att hinna med ikv, fixar mig inför ikv, men blev yr så var tvugnen att lägga mig ner !:(  aja, "nya" tjejerna kväll hos frida ikv, melodifestivalen och sånt ni vet? eric saade är ju med ikv, vi får se hur han är i år!

nej men nu måste jag fixa mig, annars hinner jag ju inte? ska fotta allt också, i promise!


såg dessa i verkligeheten - långt ifrån likafina som påbilden! ska INTE handlas till sommaren nej!

svimma

svimmade imorse när jag duschade, blev yr, stängde av vattnet och luta mig mot väggen, sen vaknar jag på golvet, med halva kroppen utanför duschen och halva kroppen innanför! har aldrig svimmat innan så blev väll mest rädd, antar jag. åkte till skolan sen iaf, och ätit lite våfflor när jag kom hem och tittade OC! :) nu ska jag äta, sen ikv ska jag träffa frida och elin! (: naaaajs!





slänger in lite gamla bilder ;)

jysk

jysk , skärpning, jag skulle fått min soffa mellan 1-2 veckor? nu har det gått ÖVER 2 veckor, snart 3? var är min soffa?


ikea mat

åkte hem efter provet idag, huvudvärk som vanligt och då är det inte okey att springa rundor och boxas på idrotten, mår bara sämre då! åkte hem, sov sen åkte jag med mina päron till uf mässan i hbg och kolla på min systers företag! sedan åkte vi till ikea och åt mat, billigt och gott är aldrig fel. nu har jag kollat massvis med OC och pluggat klart franskan! längtar faktiskt till imorgon, då det blir lov! fy vad jag längtat, det ska bli det bästa på länge !:)



vill ha ett stort jävla leende på läpparna som inte ens liknar mig..

dagens låt

jag är medveten av att kenza la upp denna igår, men jag lyssnade och nu är även jag förälskad i den!


mobil..

var är min mobil? hittar den inte, eller har ju inte letat heller. gissar att den ligger inom 2 meter,dvs i sängen, men var? min säng är överfull med mig, datan läxor och tydligen min mobil?


min "lilla" tjockis kattt! :) en del större nu, några år senare! haha


första sommaren med nellie, så söt!

BLABLA

asssså hade skrivit rätt långt om min dag här så stänger min dator av sig och allt försvinner, men ni får nöja er med en kort redovisning av dagen, vilket också kan vara bättre!


stod ut med dagen för att kunna gå på extra franska, när vi väl ska ha sista lektionen innan extra franskan får vi reda på att hon är sjuk och vi har därför ingen extra franska och jag med mitt dunkande huvud blir sura, vad annars lixom?

nej men nu är det snart lov , bara 2 dagar till!! och jag längtar ihjäl mig! fast måste plugga mkt ändå, men inte behöva vara i skolan? alltid lite bättre(Y)  nej nu ska jag skriva no laboration!




sommar sommar SOMMAR!

it's back!

det är tillbaka nu, huvudvärken! så länge varade panodilen! men är trött nu men har lång sovmorgon imorgon och ska först gå upp 8, skönt! fast ska upp lite tidigare för att se hur jag mår ifall jag ska till skolan eller vad. men måste ju dit, kanske? eller? vet inte riktigt, har inte fått tillbaka ledighetslappen från åke så jag antar att det blev beviljat? aja, jobbansökningen är nu utskriven och klar också, så det fixas väll snart i guesssss, nej nu ska sminket bort och jag ska sova innan huvudet tar kål på mig, igen!


ni kommer väll ihåg att jag varit brunett en gång i tiden? var det i ett halvår innan jag ändra tillbaka till det blonda hållet!

huvudvärk

haft riktig irriterande huvudvärk hela dagen som äntligen börjar avlägsna och nu ska jag plugga no! franskan är klar och om jag hinner ska jag titta oc, det är ju så bra!


bild sen förra månaden hos patrik!

sommarens måste!

från gina tricot :



från hm :


present

får alltid ngt av mina föräldrar denna dagen, denna gången fick jag rosor och massvis med jordgubbar i en hjärtform! :) så det smaskar jag mig i nu! :)


alla <3 dag!

alla <3 dag idag, och jag mår rätt ut sagt piss, sov kanske 4 timmar inatt, så har haft riktig huvudvärk hela dagen som inte vill försvinna, och min mensvärk är sämre idag än igår så ståupp och sånt har jag inte kunnat göra mkt idag, så varit hemma och vilat, kollat massa OC och även pluggat en hel del! ska lägga min super tidigt och hoppas på att jag mår bättre imorgon. ville inte ha choklad som vanligt av mina föräldrar i år utan jag och min syster ville ha en fruktsallad med exotiska frukter ist hade vi tänkt, såvi får se vad de dyker upp med! ;) är smått hungrig också och jag är ensam hemma, får se när dert blir mat! jag hinner plugga lite till innan iaf (:



oh vad jag vill ha dessa skorna! hur underbart hade inte det varit att ha på sig dem i sommar till brunbrända ben och ett par jeans shorts? nej, nu ska sommaren komma, vill ha värmen, vill ha sommarkvällarna, vill slippa plugga!



längtar inte ni också?

mår illa

mår illa av typ allt nu, orkar inte fler sjukor :(

sådär lagom ont

har jävligt ont i hela kroppen idag, benen känns som cement som vägrar flytta på sig, magen gör bara för ont och ryggen är inte bättre. denna veckan i månaden gör så ont, ont i hela kroppen, och detta är första dagen? räknar med att få vara hemma imorgon, men även om det gör ont ska jag ta med till naturkunskapen iaf,vill få bra betyg så måste lyssna på henne om strålning, det klarar jag nog! nu ska jag fortsätta med från mikro till macro eller vad det nu heter, än så länge går det sådär, tar ungefär dubbelt så lång tid att plugga när man inte mår bra.



gårdagens klädsel!



tack för igår tjejer, mysigt men mkt mat och godis blev över, för mkt ! ;)

ny bubblad

ny bubblad och ansiktsmasken på, ska snart hoppa in iduschen för att raka benen, hårinpackning och sånt naaajs! sen kommer lite tjejer hit så vi ska äta, snacka och kolla melodifestivalen! lollis och hennes mamma och även mina föräldrar är där ikv och tittar så ska kika på tv och se ifall jag hittar dem bland publiken! ;)



har fixat massa med rummet idag, och jag tror att det kommer bli riktigt bra !



funderar på att ha de höga shortsen idag och linnet där nere idag? tror ni det passar?:)


vad ska ni hitta på en kväll som denna?

hål i väggen

ska nu kolla hål i väggen innan jag ska fixa mig inför kvällen då jag ska ut och äta på haket, tror jag? med familjen, super mysigt !

sötnos

nellie är min lilla sötnos, hon gör mig glad av att bara kolla på henne och hela jag lyser upp, hon betyder så mkt, när jag flyttar hemifrån vill jag ta med mig henne, hon sover ju ändå alltid hos mig så varför skulle hon då inte sova hos mig i fortsättningen, vem ska annars gå upp halv 4 på natten för att lyfta sängen så hon kan krypa ut? hahah hon är så söt!

nu ligger hon med huvudet på min rumpa och snarkar som vanligt, så mysigt!

hemsk

hemsk dag! vill inte veta av den, vill ta bort den från almenackan, kan någon göra det åt mig? snälla!

dk

nu står dk inte för danmark utan datorkunskap! vilket vi har nu, vi ska kopiera massvis med text och jag är klar, tittar runder och ser fb på nästan allas sidor! har onte i huvudet och känner mig rätt förkyld, om det inte blir bättre åker jag nog hem efter engelskan annars är jag emd på idrotten, men måste hem innan , har ju alla kläder hemma, så vi kanske åker hem till mig, vi har ju fullt med nudlar hemma ändån ;)




1
2
3
4
5
6
7
8


såhär ser det ut p min dator just n u?

tuddeluu!

när jag gick av bussen idag så sa jag byebye och vinkade jätteglatt till chaffören, det var menat till frida och cayo men det gick lite för snabbt så chaffören fick den hälsningen ist ;) ahahah  snart kommer lollis hit så ska vi åka till rögle, längesen vi var där nu ju! träffar väll lite naaajs folk där som vanligt, sen kommer jag däcka direkt i sängen känner jag, är redan supertrött och ska ju inte äta ngt med socker så jag blir pigg! nej nu ska invänta louise och kolla lite blogggar medan jag gör det ;)


skit fin bild på min söta lollis!:)

sötsugen?

nu har jag och louise bestämt att vi inte ska äta några godisbitar(räknas sötasaker? som kladdkaka?), ifall man gör detta är man tvungen till att springa i 10 min och den andra ska cykla brevid för att kolla så att man springer hela tiden!

känns som jag kommer bli uttvingad till ett x-antal spring runder !




hade inte varit fel att vara så smal som jag var för 2 år sen och vägde under 50 kg.

dagens låt!

dagens bästa låt är helt klart denna! spelas högt i högtalarna !



dagens outfit!

dagens outfit:



t-shirt med smycke- cassel
treggins - vila

vårshopping!

efter skolan följde jag och matilda med mamsen till familia och shoppade! de första vårkläderna är inhandlade och jag är nöjd! men satte mig ner i de nya shortsen, vilka bucklor på benen, fy , blev lite deprimerad men gina jeans brukar ofta bli större! :)



klänning - gina 199kr



tröja/tunika- gina 149kr
jeansshorts+skärp - gina 349kr

inte alltid smart..

idag när vi äter
jag: har dem ringt från jysk än och sagt att soffan kommit?
mamma: skulle dem inte ringa dig?
jag: vrf skulle de göra det?:S
mamma: men du lämnade ju ditt nummer?
jag: jo, men asså...
mamma: vem skulle de annars ringa?
jag: pappa kanske?(A)
mamma: men hur skulle de få hans nummer?
jag: jag vet väll inte...


man kan inte alltid vara smart inte ;)




landat eller blandat?;)

"märkt för livet"

den överskriften kom min pappa på till mig, tack! det är namnet på min novell till svenskan, handlar om en tjej som blev brännskadad som ung och har massvis med ärr på annsikte och kropp. Hon måste hålla sitt humör uppe även om hon är ensam och får konstiga blickar.


När pappa hörde den var hans kommentar " den var ju sorlig", men mammas kommentar var  "den var ju jättebra". så vi får hoppas att Åke gillar den lika mkt som mina föräldrar!  Helgen är planerad, skönt ändå ! fast det är ju som sagt bara måndag? hela veckan är ju planerad! i like it!


en av bilderna som var med i matildas present, dör av skratt på många av bilderna!

gammal mjölk!

ja det var precis det vi hade i kylskåpet, tänkte ta lite äppelkaka som fika när jag kom hem och såklart var vaniljsåsen slut så jag skulle göra ny , när jag är klar så både luktar och smakar den itne alls som den ska , kollar jag mjölken så har den gått ut och luktar sur grädde typ, fy ! så fick ju slänga vaniljsåsen ! men jag åt iaf, det var det viktigaste! har även pluggat so, hoppas jag kan det hyfsat iaf! skrivit in halva svenskan som jag ska göra resten på nu och sedan det sista på franskan, ska se ifall jag hinner fixa med mitt rum ytterliggare lite ikv,har ju som sagt massvis med saker som jag inte behöver, har lovat julia ett par byxor, sen har jag massor med kartonger som jag inte behöver längre nu efter rensingen så de har jag lovat matilda att hon ska få! ska lyckas flytta runder lite här också hade  jag tänkt!


hahah en bild sen dagis, jag står i röd heldräkt till vänster, snygga kläder alla har måste jag lägga till ;)



jag verkar inte vara ensam om min drömbikini i sommar, min syster ska ha en i samma modell fast annorlunda färg och idag fick jag reda på att båda oline och matilda också tänkt köpa sådan, äääsch! jag får ha den när jag inte är med dem ;)

bahnhof!

en bild från bahnhof!

matilda, jag och cayo!

bloggdagar!

har verkligen mina bloggdagar, som idag har jag laggt in säkert 4/5 inlägg! och vissa dagar som i förgår uppdaterade jag inget, men börjar bli bättre på det och gör t.o.m tidsinställde inlägg! mjaaaao!



bildkälla

träning!

tränat idag, blev rockringen en halvtimme och sedan promenix med mamsen i en timme , i guess? :) om en halvtimme börjar solsidan, kollar ni det ?:)



bildkälla


ps. vill åka och shoppa, kanske gör det ngn dag i veckan om jag lyckas få med mig ngn ;)

sommar&sol!

längtar fruktansvärt mkt till sommaren! tittade på lite sommarkläder på gina och hm, längtar man inte ännu mer då? detta är några måsten i garderoben i sommar :

från gina:


från hm:

ajajaj!

har riktigt jäkla ont i magen, får alltid det när jag ska bli förkyld, hoppas jag slipper bli det! pluggar fortfarande och jag kan kanske hälften av franska gloserna? vi får se hur det går ;) ska gå igenom dem sista nu innan jag tar på mig kläder och går ut! blir ingen springning för det är för kallt, men powerwalk kör jag ist!


godmorgon!

vaknade väll vid 10 och har pluggat och kollat solsidan sen dess! nu ska jag lära mig alla våra franska gloser till tisdag(48st), dessa har vi haft mindre än en vecka på oss att lära, så nu kör vi! fick nyss kramp i foten, AAAAAAJ! min hårfärg nu är verkligen brun/orange/blondt, den hette toffé! and i like it ! nej nu ska jag sätta fart med läxorna och försöka hinna ut och springa eller ta en powerwalk, berorpå hur kallt det är, kan ju inte springa när det är kallt för jag får så ont i lungorna så jag inte kan andas genom munnen:(


den mörkare färgen undertill! :)

håret!



inte så mkt skillnad, men lite mörkareän förut och en nyans mörkare i underdelen av håret som syns när jag sätter upp det för att få mer liv i håret ! :)

mys!

varit hos min faster och fått massage, sling/färgat håret och klippt, blev verkligen super nöjd! eftersom min cam inte funkar funderar jag på att fotta med system för att lägga in här så ni kan se? fast först ska jag plugga lite samhällskunskap! ikv blir dt mys med fröken liljeblad! igår hade vi lite förfest/tjejkväll här innan vissa av oss drog till bahnhof! tack för kvällen tjejer även om det varit lite för mkt folk på bahnhof ;)



tack tjejer! :)

nellie et moi




ser inte alltid så okey ut på bilder..



en hund borde alla ha, en hund som nellie, gud vad jag älskar henne, alltid gosig, blir alltid glad av att se än,tröstar utan att vara medveten om det, ligger brevid mig och snarkar nu! cause baby you are a firework!

11.55

det var tiden vi slutade idag! så härligt, tog bussen hem för skulle äta hemma var det tänkt, när jag hoppat av bussen får jag ett sms att idrotten är inställd, härligt ! så slutade 12 ist för halv 4 idag! matilda tog sig hit, vi snackade massvis som vanligt, hämtade vovsingen , lagade mat och efterrätt tills imorgon då puddingarna kommer hitoch äter sen kaaaanske vi drar till en annan förfest eller förfestar vi här? inte ritkigt bestämt, beror ju på hur många vi blir! nej nu ska jag fotta mitt rum innan jag fixar till det! ska ju ha gjort det i några dagar nu, sen städar jag litta till,kommer vara hur stökigt som helst när töserna kommer imorgon ! ;)


matilda's nya header

fågelbajs

fick nyss fågelbajs på mig när jag och frida var ute, inte okey !


slängsläng släng

rensat 2 hyllor inne i min garderob, oj med skit jag har! fyllde en hel kasse med bara skit! jag kommer ju faktiskt ha plats i min garderob efter detta? kom även fram till att min nya soffa är en halv meter längrer än min gamla, hur ska detta gå? aja det fixar jag nog ;)


hitta en bild sen i våras, saknar värmen!

före- & efterbilder?

ska ju fixa om mitt rum rättttt mkt ! tänkte på före och efterbilder? hade ju varit rätt kul! ;) så ska städa ltie sen ta före bilderna ! :)

soffa+ annat smaskigt!

åkte och handlade lite på jysk efter skoldagen! det blev en soffa, fast den kom först om 1-2 veckor! kuddar och sedan även gardiner, det andra ska nog inhandlas på ikea, men nu ska jag rensa massvis, fick en kasse stor som en stor svart säck ni vet? så den kommer väll fyllas lite! när vi var på jysk och fick den, så sa han "ja, det får bli denna, vi har ingen mindre som kuddarna får plats i;)" och min mamma" ja, den är nogtillräckligt stor när hon rensar garderoben sen"! så mkt slänger jag ju ändåinte? fast jag slänger aldrig kläder, skänker dem till myrorna som går till fattiga barn!


bildkälla

RSS 2.0