sjuuuk

hemma idag och tar det lungt, min röst har varit lite upp och ner och huvudet värkte, nu är det dock mycket bättre. Saknar min älskling och hoppas att han kan träffas imorgon, skulle egentligen träffa han idag men min hälsa blev ju som den blev.. men nu måste jag plugga, vill inte komma efter redan! Så ska skriva en sida om mig själv på franska, greaaaat (N)  nu ska jag sluta klaga.



kyss;*

håltimme

godmorgon bloggen, sitter i skolan och har en tvåtimmes håla, smidig som jag är glömde jag mina skor på friskis igår så en del av timmen kommer gå åt att gå och hämta dem, vill inte att ngn ska ta dem för då blir jag riktigt suris, har knappt hunnit använda dem än..  men nu är jag hungrig och matilda är snart klar med sitt arbete som vi ska redovisa idag, andra dagen av "riktig" skoldag och vi har redan redovisning? hur knäppt är inte det? som tur är är det världens minsta redovisning på typ 1 min , så det kommer nog att funka galant ! hörs senare ikv efter träningen  ! :)





kyss;*

full bokat

hur mycket otur har man inte när man åker till friskis och svettis och ska gå på ett pass där och det är fullbokat? och det är det enda passet som var vid den tiden? inte så tur nej ,så jag och frida ick ut och powerwalkade i nästan 2 timmar , då hann vi även gå vilse, eller jag vet inte riktigt om vi gick vilse, vi hittade men det var inte dit vi skulle, men tillsut hamnade vi rätt och nu sitter jag här helt trött och vill sova, glömde göra franska läxan idag som jag hoppats på att hinna, så den ska hinnas med imorgon då jag även ska träna dans. FAN vilken snygg kropp jag kommer få med all denna träning! :D   skola imorgon ju så klockan ställs på 8 som tur är och inte 6 som vanligt, gääääääääääsp!




kyss;*

bahnhof!

förlåt för riktigt dålig uppdatering, men har inte hunnit, satt inte alls vid datorn igår, ingen vila den dagen ! fast dagen var helt underbart rolig! först skola till typ 3 som är helt okey nu med min nya härliga klass! sen åkte jag hem till my boyfriend i några timmar och sen snabbt hem och fixa inför kvällen då några tjejer kom hem till mig och förfestade innan insparken på bh (bahnhof) ! där vi hade riktigt kul enligt mig! nu när jag och nellie nyss laggt oss för att sova dröjer det inte ens 5 min innan jag hör henne börja snarka :( men men , det får jag överleva! men nu ska jag sova, träning och plugg imorgon! :)


hahah förra sommaren! :)


godnattkyss;*

svett svett svett!

hej bloggen!

har nyss kommit hem efter ett jobbigt träningspass på friskis och svettis, då jag skulle betala med mitt kort(nytt) så funkar det inte, det funkar inte alls, och jag klippte mitt gammla idag , så nu står jag utan pengar nästan, såååååå kul !:( ska gå till banken imorgon och fixa nytt!  jaja , imorgon är det fredag och disco time! förfest med lite nya tjejer innan  så vi lär känna varandra mer :) trevligt !


bild från spexdagen  fr.v matilda, andreas,jag, tove, maja ! :)


ska duscha och sånt nu sen sova , i think! :)



godnattkyss ;*

2 skoldagen

andra skoldagen idag och jag känner mer och mer varje dag att det är rätt skola, rätt klass, rätt allt! känns rätt härligt! gick till min Älskling efter skolan och myste med honom, eftersom det varit blåsigt och regnigt hela dagen så vi satt inne och kollade tv och han somnade, ville inte väcka han , han såg ju så söt ut! :) älskar verkligen min pojkvän! han är bäst!  vet inte om jag hinner blogga imorgon , hinner egentligen inte idag heller håller på att somna nu nu NU !  och imorgon tar jag bussen halv 8 och är hemma vid halv5 sen ska jag fira fina morfar som blir 70! gratttttis ! :D



får inte glömma det viktigaste idag , grattis siiiis till körkortet ! :D



kyss ;*

första skoldagen!

är för trött för att beskriva första skoldagen i detalj berättar jag kort och bra. Härlig klass! inte lika bra schema! förvirrad mentor! med detta låter det bra tycker jag, klassen är viktigast ju och den trivs jag i ! :) hinner inte blogga mer idag för jag ska hinna kolla lite bloggar och sånt snabbt och sen klockan 8 börjar fångarna på fortet och massa bloggare är ju med där så det är ett måste att se i år! ska ni se det ? För det tycker jag verkligen att ni ska! :)



går i samma klass som t.ex. denna sötingen och även oline och ville som jag kände från innan! :)


kyss;*


super fräsch!

är jag just nu! tvättad, skrubbad och insmörjd överallt!  håret hänger lite halvtort på min axel och det har blivit superfint väder ute! är riktigt hungrig och vi ska först beställa mat om en och en halv timme? så funderar starkt på att gå ut och leka en stund med vovvsingen innan jag fixar inför imorgon! ska plocka fram allt och fixa så jag inte blir försenad imorogn bitti! nyklippt och slingad och allt sånt med, ny väska , nya saker! nej nu är jag fantimej klar för min vardag igen! :)





kyss;*

dan före doppare dagen!

är det inte så man säger dagen innan julafton? dock är det inte julafton imorgon men skolan börjar åter igen! så idag har jag mest "återladdat" mig själv! varit ute på en powerwalk med min sis för att trötta ut kroppen så den somnar tidigt ikväll, man måste vara pigg första dagen ju!  och sen bara slappat och ätit pannkakor till lunch, hur gott är inte det? nej nu ska jag hoppa in i duschen, ta hår inpackning, skrubb, lotion och sånt annat härligt så man blir toppen fräsch! ikväll ska jag och sis beställa mat också för att "fira" sista lediga dagen!



haha hur gammal är inte denna bilden på kidde och mig? vad smååååå vi var även om det bara var för ngt år sedan!




kyss ;*

yummie yummie

säger jag till vår kvällsmat då vi ska äta mumsiga kräftor! har ni hunnit äta det än, det är ju kräftornas månad som jag kallar det, eller ni kanske inte gillar kräftor ens? blev dock inge powerwalk idag utan ytterliggare en joggingtur! har joggat 2 dagar i rad, härligt! nu ligger jag här helt svettig och ska hoppa in i duschen och hoppas jag får mat efter, yummie som sagt!

en helt knäppis bild på mig som jag hittade när jag leta bilder på datan!


kyss;*

AJ AJ AJ !

har ont i varje muskel i benen efter joggingturen igår!  ville egentligen springa ida med men har för ont så det får bli en powerwalk ist då man inte känner lika mycket i benen! men först ska jag städa rummet, behövs!  min pappa kom nyss in här och sa " du ska nog fixa dig snart,klockan är kvart över ett och du sitter fortfarande i morgonrock", men han vet ju inte mina planer för idag? nu när jag fortfarande är ledig ska man chilla och det gör jag! :) senare ikväll ska jag även möta upp sofia och tjejerna för en trevlig tjejpratstund! så vet inte hur mycket blogginlägg det blir idag, men ni får överleva, det blir ett ikväll iaf ! :)

hahaha hur gammal är inte denna bilden? sen 7an ? 6an ? ingen aning men gammal 'är den !


städkysss;*

torstens

väldigt trevlig och mysig kväll på torstens med louise ikväll! Måste berätta en patetisk sak  som hände ikväll!  När vi ska gå och sätta oss på uteserveringen och ska välja platser tänker jag bara ett bord för 2 under tak, men brevid det bordet är där ca 4 st killar i 25 års ålder som verkligen stirrar på en så louise föreslår att vi sätter oss vid ett annat bord då jag inte sett dem än och jag bara " neeeej , men där är plats för 4 och då är det bara onödigt" så vi sätter oss vid 2-plats bordet, 2 bord bort från 25 åringarna och läser menyn och då ser man i ögonvrån att två av dem kollar vanligt på oss medan en bakom har lutat sig fram över bordet och verkligen glor, varför gör man det lixom? visst kan man kolla i smyg lite sådära , men inte så tydligt, det är bara pinsamt! sen när vi går därifrån så sa louise " bara för vi är blonda och har stora bröst behöver man inte kolla sååååååå, det var inte diskret precis". ungefär så. men men nu ska jag kolla sex and the city och prata med min älskling en stund, fick nyss reda på att han ska gå samma skola som jag, hur överlycklig blev inte jag då ? sitter här och småler för mig själv! :)





moi et lollis ! :)


kyss ;*

fjortis?

alla männsikor vågar inte klä sig som de vill nuförtiden för att de är rädd att bli kallad fjortis? hora? ärligt talat vet jag inte som är värst längre, hora tänker alla säkert.  men om man tänker på hur ofta man använder ordet hora till annat som om man t.ex. slagit i fotenär det många som säger hora eller fitta , hur allvarligt ska man ta det då när ngn säger det till än? själv tycker jag att ordet fjortis är mycket mer nertryckandet för ordet fjortis betyder fejk och typ uppmärksamhet enligt mig , och vem vill vara det ? så därför är det nog fler än jag som tänker, jag ser inte ut som en fjortis nu , när jag sminkar mig, fixar  håret, kläderna alltså utseendet, får man inte se ut som man vill längre utan att få ett ord tryckt i pannan på än som skriker hora eller fjortis?




träning

har hunnit med den del saker idag , varit hos mormor och morfar några timmar och fixat sen solat här hemma och ska snart ut och springa! sedan får jag hoppa in i duschen och fixa mig inför ikv då den sista fredags kvällen innan skolan spenderas på torstens med Lollis och frida förmodligen ! :)   

vad ska ni göra denna fredag kvällen? :)


snygga miner alla gör ! ;) haha ikv blir det torstens för oss :)


kyss ;*

no break

har nyss fixat mig klar ! kom hem för ngn timme sen och då var det dags att hoppa in i duschen och få bort leran från hela kroppen, visst brukar man bara få det på händerna men när man har småkusiner som leker med leran och får det på ben och allt sen vill sitta i ens knä, då blir man lerig och det var exakt vad jag var efteråt !  så nu är jag klar och ska bara måla om mina naglar så jag döljer leran under för den får jag inte bort och hur snyggt är det att ha en där ? inte sååååå! snart ska jag även ner till stranden med lite folk, ingen vila här inte! men man får ju passa på nu när man är ledig, nästa vecka börjar allvaret igen! har ni fortfarande semester?  nej jag vill inte komma försent så hejhopp gummisnopp!


bild från första strandkvällen! :)


kyss;*

drejning

blir en snabb update idag , för om ca 5 min kommer farmor och hämtar mig och sis då vi ska dreja med anton och nathalie, en tradition som även är rolig! vet ni vad drejning är ? det är sånt som man gör krukor och själv på en snurrande platta , svårare än man tror lättt ! har drejat i flera år och jag är ändå itne duktig på det ! ahah a men nu hinner jag tyvärr inte skriva mer , jag kan inte nås på mobilen mellan 3-6 för då sitter jga i en drej stuga och är väldigt lerig ! och då vill inte jag ta in min nya mobil där ! hahah förstår ni nog ? :)

bild från ? när? valborg tror jag?

kysss ;*


klipp och sling!

varit och fixat håret idag ! slingadde utväxten och klippte en del , behövdes och jag ser mkt skillnad , men det gör man alltid på sig själv juuu!  vad tyckte ni om håret?

fejjan blev lite konstig , men men det är håret som ska visas !


kyss ;*


spindlar

kom hem för ungefär en timme sen och har redan hittat 4 spindlar på mitt rum, exakt vid huvudet av sängen , hur äckligt är inte det ? hur kommer jag kunna sova när jag vet att dt kryllar av spindlar på mitt rum ? så nu ligger damsugaren i mitt sovrum och är beredd att börja suga in spindlar!  irk irk irk , vill nästan städa rummet innan jag ska sova , men det kan man väll inte göra kvart över 11 på kvällen?


godnattkyss;*

mr stor gurka?

halv sjuk idag, eller inte sjuk men mår dåligt av annat, så har tillbringat dagen än så länge i sängen. SÅ nu sitter jag här i min älsklingströja och nytvättat vågigt hår. Ikväll bär det av till louise en stund med tjejerna !  Kännde att jag bara var tvungen att skriva om en gigantisk gurka vi hade i växthuset, har nog inte sett en sån stor innan , inte såna man köper i affären precis! en gång när jag var typ 6 år  fick vi 2gurkor som växte ihop, så det såg ut som en snögubbe när man skar i den !





var tvungen att lägga den vid fötterna för att få med hela gurkan på en bild !


kyss ;*

sony ericsson högtalare

just det , nu när jag har ny mobil fungerar inte mina högtalare till den , så ngn som är intresserad av att köpa dem för 50kr? rosa.


snaaaaaaaark

ännu en trött dag, vaknade väll vid 12 ngn gång? ut och gå med frida,josse och nellie ! :) kollat något avsnitt sex and the city idag med , ovanligt? nu ska jag gå utoch ta en tårtbit från igår och sedan fixa mig inför ikväll!



kyss ;*

släktkalas

ikväll blir det släktkalas för min del , tyvärr är jag helt slut i kroppen och har lite träningsvärk över allt från min powerwalk igår !  men om man inte stretchar så får man ta den smällen! nu ska jag nog lägga mig och sova i en halvtimme eller ngt så jag piggnar till , eller kolla sex and the city avsnitt , fast jag är fortfarande hungrig , hmmm.,. får se hur jag gör!  snart är sommarlovet slut, har ändå haft ett bra men känns som jag knappt gjort ngt men det har jag! har ni också haft ett bra sommarlov? :)




kysss;*

nu är du min!

äntligen är mobilen min , den jag längtat efter och nu ligger den här i min hand , hur underbart är inte det ? :)  haft bra dag hittils och tror inte den blir sämre ikv för då kommer matilda hit och kollar sex and the city med mig , de andra skulle typ ut i ngn skog men dt regnar och vädret som är påväg hit visar bara att det kommer regna mer så , nej tack inte ut där !  så det blir myskväll men inget fel med det (:


såhär ser min mobil ut , fast med röd baksida :)



kyss ;*

hovs hallar

idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att åkt till hovshallar och ätit med släkten, trevligt trevligt , klockan är halv 12 och jag är trött och pigg samtidigt hur det nu kan gå , haha ! just nu blev det en tävling mellan matilda och nicky om vem som smsade mig först vid 00.00 , hm , undra vem som är snabbast ? vem vinner tror ni ? :)  har en riktigt trött hund i mitt knä här med som somnar när som helst, så hur jag ska ta mig härifrån och få sova vet jag inte , den gången , det bekymmret! :P men men nu ska jag prata vidare med min älskling sen sova :)







kyss ;*

underbar dag !

har haft en riktigt underbar dag som har spenderats med underbara personer! :) denna dagen skulle jag gära vilja uppleva om och om igen! :) dagen började TIDIGT med att ta bussen in till stan med den bästaste och härliga lollis! gick runder lite och checkade i lite affärer och åt ben&jerrys, världens godaste glasss, om ni inte smakat smaken jordgubb och cheescake så är det ett måste!  sen åt vi lunch på uteservering och pratade på som f*n , hur har jag kunnat klara mig utan dig i 4 veckor , siiiick!  efter det gick jag till min älskade pojkvän och fiskade lite med han , blev en gädda som sedan rymde iväg , men vad kan man förvänta sig om halva den är i vatten och halva på en sten? ;)  åkte hem och sedan cyklade iväg och spelade minigolf och åt glass med riktigt trevliga personer ! awsome!   långt inlägg men det är det tvunget till när man haft så bra dag som jag haft idag ! tack för allt alla! :)<3


















fisken som var taskig nog att rymma :(


min fina pojkvän :)<3



nog med bilder idag ! :) och svar till josse - jag valde den bilden för att den var den enda på datan och ett inlägg utan bild är världens tråkigaste! :)


godnatt kyss ;*

spikmatta

dagen börjar lida mot sitt slut och jag vill se sex and the city , så planerna för kvällen är inte så stor , måla naglarna sen ta en frukt, lägga sig på spikmatta och kolla sex and the city! har hört att matsmältningen förbättras när man ligger på magen på spikmattan ? vet ni om det stämmer?  isf skulle det ju vara bra ! men tror att jag bara kör på ryggen ikv ! :) imorgon ska jag och louise till stan och käka, kolla affärer och sånt trevligt sen drar jag hem till min fina pojkvän resten av dagen !:) bloggar någon gång igen imorgon !:)


kolla vilken bild jag hitta på denna datan , mitt huvud är dock täckt med svart färg , gr8ness !




godnattkyss ;*

gröna fingrar eller gröna fötter?

gröna fingrar är positivt för då kan man ta hand om sina växter, men är gröna fötter lika positivt? gröna fingrar har jag kanske inte men gröna fötter har jag verkligen , bildligt talat eller man säger bokstavligt talat till det? hur som helst är mina fötter gröna. Vilket inte är så snyggt och sexigt så det får väll bli fotbad senare ikv så den gröna färgen försvinner bort! Mina gröna fötter fick jag när jag klippte gräs idag, tog på mina flipflopp vilket jag tyckte var smart eftersom gräset kan ju inte fastna i skon och inte färga av sig heller så man förstör inte skon,  men  jag fick gröna fötter istället, inte lika kul precis. Gräsfläckar brukar sitta på byxorna och inte fötterna, hahah ! men det försvinner väll med lite vatten och tvål får man hoppas, vill inte gå runder med gröna fötter. jaja nu ska jag typ torka ett bord? måste göra det innan vi ska äta , tjat tjat tjat.

har även spenderat 2 1/2 timmes promenad med denna underbara tjejen idag ! :)<3


kyss ;*


regnregnregn

blev ingen joggingtur, direkt när jag kom in från promenaden med vovsingen  så började det ösregna och så höll det på till kanske 10/11 ? vet inte riktigt för runt 8 kom matilda hit, avgudar henne lite som ville ta sig hit även om det ösregnade ute! Så kvällen har spenderats med henne framför tv;n  med lite godis och sex and the city! En beroende serie som man kan känna igen sig lite ibland, rätt kul. Som min pappa sa innan idag " det är rätt mycket sex i den där serien", konstigt lixom , den heter ju SEX and the city x) hahah  ställde mig på vågen nu när jag borstade tänderna och ville inte se siffran, märks att jag gått upp ngt kilo, brösten bara växer och växer vilket jag inte vill , så nu blir det frukt och c-vitamin vatten ist för godis och läsk!  brösten ska inte växa mer och det bestämde jag nu ikv, även om klockan snart är ett på natten , så kommer jag förmodligen ångra det jag skrivit nu, så ta inte allt på allvar ! livet leker och ta dagen som den kommer , du har bar en chans  ! :) nu ska jag hitta nellie så ska vi på fjäriljakt i mitt rum, vill inte sova med fjärilen här och alla andra sover, så då kommer nellie till undsättning , my lovely dog! :)


jag och nellie , hon gillar dock inte att fottas  utan godis x)



godnattkyss ;*

sex and the city !

godeftermiddag bloggen ! kan man säga så?   har nyss hoppat ut ur duschen efter jag jobbat en stund innan idag. Egentligen är det rögle idag, men är för lat för att gå, har huvudvärk och fortfarande helt seg sen igår !  Så ska stanna hemma idag och kolla lite sex and the city nu sen förmodligen ut och springa om ryggen tål det och vädret tillåter! måste få igång kroppen nu igen när skolan börjar snart, annars kommer jag vara sämst på idrotten och det vill jag helst inte vara..  ska nog fråga om matilda vill komma och se sex and the city här med mig ikv, lungt men ändå kul! :) imorgon blir det jobb imorgon bitti också, och har nellie med på morgonen eftersom föräldrarna börjar jobba och sandra är nere i magaluf och festar !  Undra om hon träffar kissie? de hade gått på samma klubb fast olika kvällar , så man vet inte ?  grabbarna grus is the shit ! hahahah  födelsedagen planerad också, men jag vill inte fylla år, jag är bara så knäpp i år känns det som, vem vill inte fylla år lixom ? jaja nu ska jag lägga mig i sängen ! :)



en bild från i början av sommaren , hahah snacka om mjukis kläder jag har x)


fick nyss reeda på att jag måste ut med nellie , shit ! :(

kyss ;*


ny data? ja tack!

min data lever nog verkligen inte länge till.. så  behöver ny, tur att jag då snart fyller år och får lite pengar till mitt sparande !:) ska hem till louise senare ikv , najs ! ska ha pyjamas party md tjejerna och jag har ingen pyjamas? ups. så det får bli hotpant och en  t-shirt för min del , men det funkar nog det med ! :) nej nu måste jag fixa mig, äta och sen åka  , vill träffa louise nu nu nu ! :)<3


kyss ;*


gästbloggning.

tjoflax!
Jag sitter här i Lund, hos sofia, bredvid Josefine P, bland annat :)
hon sitter och rullar på en gym-boll..?
men ja, som det kan gå..

det är nog meningen att jag ska skriva något intressant här, fast jag känner att det inte går så himla bra!
eftersom att jag är en av dem som läser josefines blogg så kommer detta inlägget bli riktigt tråkigt att läsa för mig.. buhu :( inte okej!
eller jo, jätteokej!

när vi hoppade av tåget här i lund så började det regna lite, och mer, och mer, och mer, och till sist var där värsta floden över hela gatorna, asså verkligen. tänk er all världens vatten. från himlen. på en och samma gång. gosh vad det regnade! :o
nu sitter Julia&fönar sina skor.. SÅ blött var det!

detta var nt så skoj. men jaja :) jag får återkomma en annan gång :)

PUSS !

/Matilda  <-- checka min blogg så är ni gölliga ;)

fiskning

idag har jag varit med min älskling och hans familj och fiskat, mysigt och kul men tyvärr blev det ingen fisk, men med rätt personer så blir det bra ändå !:)  lite bilder togs men tyvärr är jag så skillad att när jag ska radera lite bilder från andra dagar råkar jag klickapå radera alla så hälften av bilderna jag tog där försvann.. bajs. fick nyss reda på en sak som gjorde mig glad så nu sitter jag och halv gråter, snyft!  imorgon ska jag och mamsen iväg och shoppa ! eller jag ska peka ut saker jag vil ha när jag fyller år , snart ju!  men nu ska jag sova. vill inte vara lika trött imorgon som jag var idag :'/


känns som igår vi hade avskedsfest för dig lollis, och imorgon kommer du hem !  saknar dig !


godnattkyss ;*

ullared

spenderat dagen med jobb och ullared! jobbade först ngn timme direkt på morgonen sedan bar det av till ullared där jag handlade lite för mycket .. men men , vissa saker var jag tvugen till och viss saker var bara fina :) haha  detta inhandlades iaf ! :)

+ lite till som frida har hos sig ! :) + sex and the city , skolådan :)

 

 

kyss ;*


steeek

fint väder idag för en gångs skull :) så det blev poolen med frida och josse ! :) najsnajs. nu är jag hungrig och väntar på att mamma och pappa ska göra klart maten, tur att man fortfarande bor hemma och slipper laga maten, hade inte orkat göra det varje dag, tråkigt att bara göra det typ 2 dagar i rad ju, tänk då varje dag, usch !  nej nu ska jag lägga över massa bilder till cd så min dator blir snabbare och bättre, den behöver verkligen det ! dock tar det så otroligt lång tid att göra det , men jaja ngn gång måste det göras!  vad ska ni hitta på ikv? :) jag ska nog träffa josse igen men avd vi ska göra vet jag inte än, väderet är inte på topp längre :(


frida i poolen och josses och mina fötter som sticker upp x)

 

 

kyss ;* 


städning och väla?

ska städa idag och det är inte det roligaste precis, men till väla ! någon mer som vill dit ? kanske typ ta bussen vid 3 och sen ta den hem när de stänger ? :)  jag vill , haha men inte ensam. men nu måste jag städa klart mitt rum och jag behöver HJÄLP med att komma på saker jag vill ha när jag fyller år, fyller år om 12 dagar och jag vet 2 saker som jag vill ha, not good ! :( så snälla ni vore änglar om ni kommenterar lite tips som jag kan önska mig! :)




kyss ;*

RSS 2.0