midsommar bilder!






kan inte lägga in så många andra bilder + orkar nt (a) men tack för en underbar midsommar, bättre sent än aldrig att säga det !

för fint väder! ta igen inlägg

har varit för fint väder för att blogga ! så här kommer ett ta igen inlägg!

tisdag: jobba med farmos, hem och ligga vid poolen sen in till ä-holm och äta chingemat med F&J, sen minigolf med dem och liljan !





igår ;

stranden tidigt med J&F, sen hem i lilla vejby och fiska krabbor(faktiskt kul, i bra sällskap!) med lite folk och snacka såklart !







idag : jobbat hos morfar sen hem och steka lite vid poolen och precis hem kommen från powerwalk med sis !  blir nog en till imorgon bitti innan lund med cheeyorna!

strandkväll

inte hunnit blogga idag eller igår, men frida och julia däckade hos mig i fredags (dem somnade naturligt, nt av annat!) men blev förslöv karnivalen igår sen hem till frida och baka paj med josse, elin och såklart frida som vi var hos ;) på kvällen blir det filmkväll med samma pers ! ;)


lagom pigga !


idag har jag solat hela dagen, även fått lite märke av mitt halsband , så fult ! men nu inväntar jag julia som snart kommer hit, senåker vi till stranden med frida och ngn till kanske ! :) pusspusss;*

midsommar!

har varit så jävla otaggad hela veckan, men nu när midsommar väl är här är jag så taggad som det går ! vid 6 kommer tjejerna hit på middag! mysigt sen drar vi nog vidare till någon fest, har några möjligheter ! :) kvällen kommer bli lyckad, annat kan den inte bli ! ;)
funderar på att ha denna tröjan och vita shorts till, vad sägs?

dagens shopping!

dagens shopping från lager 157 - tur att allt var så billigt, annars hade jag aldrig haft råd!, minst 50% rea!




tröja från mon row



linne/klänning från vila




lager 157's linne



lager 157's tjocktröja



bondelid linne

dagens outfit



min fot ser äcklig ut här men ja , men blixten gör så färgen blir orättvis!
men den nya fotlänken jag fick från min kära syster som hon köpt i magaluf!



linne- zara , shorts-gina , skärp - gina

today!

låg i sängen väldigt länge idag för att vara mig, älskar att ligga och bararulla runder och veta att man inte måste göra ngt! nu ska jag fixa mig, ut och kissa nellie! sen om ngn timme åker vi till lager 157 och shoppar lite, ikv blir det göra midsommarkransar, för imorgon är det ju faktiskt midsommar! :}
bildbrist!

yesterday!

jobbet igår gick bra och var roligt även om jag gjorde ett BIG misstag! men ingen vet attdet var jag (a) åt kvällsmat hos morfar med familjen, sen ner till stranden för att träffa tjejerna och sofia, hemtill elin en stund och såg världens sötaste hundvalpar ! dör så söta dem var!


ser lite sådär halvdrogad ut !


nervös..

är as nervös inför imorgon.. kommer nt ihåg när jag var så här nervös senast! första dagen på nya jobbet, måste göra bra ifrån mig ! önska mig lycka till ! ;)

'
vadå gammal bild?

sommarkläder!




allt från gina ;)

tack för igår!

tack för igår kära klass ! rätt lugn dag idag, åkt och köpt kamera med pappsen, en runda på maxi sen övningskörde vi lite och ska försöka göra det imorgon också en stund! :) ska bara ta det lugnt ikv har börjat med hjärtmedicin och mår lite illa, så bäst att vila ! så försvinner det väll snart ! :) är hungrig snart, ska nog ut och fråga mina päron om jag ska hjälpa till med maten så de kommer igång ! ;) puussss ;*



bild från igår, fr.v jag, matilda, matilda, ibrahim, bella :}

kvällens outfit



kjolen ser lite konstig ut på bilderna, men ser bättre ut irl ! :)


här ser ni även hur kort mitt hår är nu :)

överlycklig!

är så jäääkla glad !  igår fick jag jobb på maxi ! :D:D eller har fått 3 dagar än så länge och kommer förmodligen få fler ! jobba igår och idag, fått lön nu efter jobbet än så länge i sommar, vilket gör mig ännu gladare ! och ikv är det  paaardey som jag är super taggad till, jag dansar runder i huset och sjunger lixom? ooh, nej ikv kan inget gå fel! inget kan förstöra min lycka ! ;D

bild kommer förmodligen sen vad jag ska ha ikv ! :)

hårklippning och färg!

igår träffade jag min lilja som sagt och vi hade det väldigt trevligt både på dag och kväll, vi har nt pratat på länge vilket man märkte när snacket var igång 100% av tiden ! även idag jobbade jag hos morfar imorse! kom hem duschade, kollade lite gossip girl och nu väntar jag på att min faster ska ringa och säga att jag kan komma, hon ska klippa mitt hår och färga min ögonfransar :) ni som inte vet är min faster frisör, så klipper mig hos henne! :) hon är ASduktig och jag är alltid nöjd när jag går därifrån! när jag kommer hem blir det att skynda sig som f*n och springa till bussen då det blir baksmällan 2 ikv på bio med cheeyorna! låter som en perfekt dag, tycker inte ni det ? :) sen får vi se vart det bär av efter det !


vääääla

åkte iväg till väla med sis, dock köpte jag ingenting, men var nära att köpa en stickad tunika, men den fanns bara i m och var aldelles för stor :( så blev inget köp! hjälpte även mamsen att laga mat, duktiga jag ! ingen promenad ikv men imorgon efter sjukhuset där jag ska kolla hjärtat , träffar jag min lilja !



bild från sälen på mig och liljan ;)

måndag? och veckohändelser

när det är sommarlov håller man inte reda på dagarna längre, men jag gissar att det är måndag ?`igår vad jag på stranden och grillla med tjejerna sen gjorde även andy, ak och philip oss sällskap, mkt trevligt ! var ju ett tag sen man pratade med dem :)




sandra har ju även tagit studenten i fredags ! lägger inte upp någon bild på henne här, tror inte hon uppskattar det, eller hur sandra ? ;) men här är en annan bild från studenten


fr.v. matilda, jag , jenny :)

haha jag hade träningsvärk dagen efter , hade burit för många barn?

imorse var jag och hjälpte morfar i trädgården, på onsdag kör vi igen! :) har precis lagat mat till mig och ätit, så funderar på att hoppa in i duschen och antingen följa med sandra till väla en stund, eller laga mat till familjen så det är klart när dem kommer hem? hmm, bestämmer det när jag duschar, ikväll blir det en promenad med liljan ! ;)






kvällens outfit


soooooommarlov!

äntligen är sommarlovet här, känns sjukt och inte verkligt någonstans ! nu har jag tagit tupplur så jag har lite energi till ikväll, så nu ska jag städa rummet snabbt som satan för imorgon firar vi ju studenten här som min kära syster tar ! sen måste jag börja fixa mig inför kvällen! ingen aning vad jag ska ha på mig, men vet att kvällen börjar med mat hos matilda sen iväg på fest hos *****! kan tyvärr inte säga vart, förra gånger sa jag var jag skulle och då blev allt bara rörigt, då får man bara skit, så bäst att hålla käften om det ! ;) nej , nu måste jag sätta igång för att hinna ! ;)



förstår inte att det var ett år sen sist? lilla tjejgänget är inte det samma längre, alla har förändrats, både positivt och negativt, några  har kommit längre ifrån varandra och vissa tajtare, det är livets gång !

student kläder?

vet inte riktigt vad jag ska ha när jag firar min systers student, får ju inte ha vitt, blir förmoligen ngt av dessa plaggen ! orangea linnet och kavajen inhandlades även idag !


outfit 1 :



outfit 2:



outfit 3:


vad tycker ni passar bäst ? outfit 1 , 2 eller 3 ?

hänt i långhelgen

har varit proppfull helg och därför inte hunnit blogga, så nu tar jag igen !

lördag-  louise och dino kom hit en runda så jag och louise fick snacka av oss och hundarna leka av sig ! :)  stanna hem ma sen , dissade stranden för klockan var redan rätt mycket;) på kvällen blev det mat på stranden med frida,julia,rasmus och gustav sen drog vi på feeest, dock har jag inga bilder sen den kvällen så snor från julia (a) som tack får hon länk HÄR !


frida flätade mitt hår för typ första gången ;)



fr.v. jag, lammet, patrik


Söndag
2 fina tjejer kom hit för stek vid poolen idag, på kvällen drog vi till stranden med lite folk som man träffar ofta och några man inte umgåts på flera månader!




tar måndag och tisdag senare ikv förmodligen ! puss ;*

otroligt seg

min dator har blivit otroligt seg nu på sista tiden , tror det är alla bilder som tar sån plats, så blir rensning av bilder snart tror jag, och filmer också kanske ? sen en diskrensning eller sånt !;) ska snart ut med nellie och sen blir det desperate housewives ikv vid 9 ! ;)  men ska först göra lite inlägg om vad som hänt i veckan  !:)

I'm back!

bloggningen har kommit lite åt sidan som ni kanske förstår , men nu skajag försöka komma tillbaka ! har hänt så mycket nu i veckan! tisdagen jobba vi ju direkt efter skolan , onsdag- balen , torsdag - fira sandra och idag haqr jag varit på stranden med frida, julia, gustav och rasmus! sen ikv åker vi väll till ngn strand och grillar med ännu fler folk! problemet är vilka kläder man ska ha ? jag vet, vilka problem .. men när man åker dit vill man ha shorts men det blri snabbt kallt så ska nog ha långa byxor direkt , ja så får det bli ! är helt slut körd nu så ska fixa mig snabbt sen kanske sova en stund ? (A) hihihi



bildbrist..

RSS 2.0