komplicerat

gaaaah ! var nyss så jävla taggad till fredag, men nu vet jag inte längre? förfesten är alltid det komplicerade, och ofta fårman bara komma några stycken, vad ska man då göra lixom? dela upp sig? hur kul är det ?:(


en bild på mig och maja k hos mig i augusti innan bh!

allt-check!

trodde inte jag skulle hinna med alla läxor tills imorgon, men allt är färdig fixat och klart och jag ska nu inta jysk's hemsida för att titta ut lite snygga soffor, de har 30-70% rabatt med nu, hur passande kom inte det lixom! annars kanske jag köper en likadan soffa som vi har utanför mitt rum fast i 2 manna, den kostade 2 tusen nu, men är rädd att den är lite för stor, och hur kul är det att ha en likadan? men men, det får vi se imorgon ! :)


kommer ni ihåg denna skålen som jag gjorde i sommras? använder den varje gång jag äter nudlar, ett paket får exakt plats, hur perfekt som helst!

till salu!

har en fläkt som man ställer på golvet som jag köpt för 250-300 kr, användt den 2 sommrar och får nu inte plats till den, säljer för 75 kr !



bildkälla

sur eller besviken?

vet inte riktigt om jag ska vara sur eller besviken på ikea, hittade ju soffan där på hemsidan sen när vi kommer till ikea för att jag ska köpa den , nej dåhar de slutat tillverka den men de har kvar på hemsidan,förlåt men seriöst? lurar man kunderna för att ha fler varor än vad som egentligen finns? hittade iaf ingen lika billig och fin soffa så ska till jysk på tisdag och hoppas att där finns ngn fin och billig soffa som jag kan haffa! gardinerna som jag även såg på internet var ju inte alls som dem såg ut där, i verkligheten var de ju tunna som spets! så de blev inte heller inhandlade, jag hittade ett fint tyg som jag velat ha men de var i påslakanet och var för kort för att göra om till en gardin tyvärr :( annars hittade jag bord, byrå och lampa som jag ville ha, men det passar inte in så som mitt rum ser ut nu ju, så får vänta!



bild från yesterday!

duktigt!

nyss varit ute och sprungit och har så fruktansvärt ont i halsen och lungorna, får de när jag springer då det är så kallt, tillslut kunde jag inte springa längre för jag inte kunde andas genom munnen då det gjorde så fruktansvärt ont så jag trodde jag skulle böla(fånigt, jag vet!). sitter nu hemma och ska ta ansiktsmask, hoppa in i duschen, skicka in massvis med arbeten och sedan åka iväg till ikea! fast  måste nog äta ngt först, har ätit en macka idag och klockan närmar sig 4, ops! hunnit med att plugga på so länderna också, nu vet jag nästan var ALLA länderna är ! men dock inte huvudstäderna än, det är nästa jobb, måste repetera också så jag inte glömmer ;)

gårdagens outfit!
linne- gina (omfixat till tub) treggins- veromoda
bandeau bh - lindex



lite segt att två av  mina källförteckningar från mitt tsunami arbete tagits bort från hemsidan, så man kan kalla min källförteckning "falsk", men får väll prata med no läraren , jag kan ju inteprecis hjälpa att de försvinner,! :(

knäppis hund

nellie är nog världens knäppaste  hund, när vi var ute och gick och skulle gå in hittade hon en jäääääääääääääättelång pinne, så "bakingången" mellan buskarna och staketet är typ en halv meter där vi skulle gå in, där ska min hund få in denna långa pinnen och tänker inte alls att dte inte går ju så hon springer som vanligt, men sen tar det ju stopp, då backar hon typ en halvmeter, sen springer hon allt vad hon kan igen, men pinnen får ju inte plats denna gången heller, såpinnen knäcks, så står hon där och kollarpå båda delarna och undrar vilken hon ska ta och hur det kunde bli 2 pinnar? knäppis hund!
hahah gammal bild eller vad?

hahah tror detta är första året vi hade nellie ! fy så små vi är!


jag älskar dig nellie!

balklänning-check!

ställde klockan idag även om det är lördag!  begav mig till hbg för att hitta balklänning till sandra vilket vi lyckades med! den satt jättefitn och hade underbar färg till hennes hår! så nu blir det upp till bevis på balen ! checkar lite personer på fb, och jag måste erkänna att det är hur kul som helst att titta på folks visningsbilder, speciellt vuxnas ! nu ska jag börja med städningen och sedan fixa mig innan frida och louise och fridas föräldrar komemr hit ock käkar, sedan kommer dem andra tjejerna hem till frida så har vi lite tjejmys där ikv ! naaaaaaaajs ! ska försöka hinna städa lite, ska nog ta lite mått på min soffa som jag har nu,vi ska till ikea imorogn och jag är rätt taggad på att köpa min nya  soffa då, eller? vill fixa till mitt rum lite ju! men frågan är var jag ska ha min spegel då? jag måste ju flytta på den, flytta på väskorna ! det kommer bli trångt men förmodligen bra!


min blivande soffa! ;)

love&other drugs

kollade bio ikväll med louise,julia och frida! väldigt mysigt och en riktigt bra film! rekomenderas ;) är riktigt trött nu och inte så pigg på att skriva massa detaljer om min dag? säger bara att jag ska upp om 8 timmar och fixa mig för att sedan kolla balklänning till sandra, så jag har endast ett ord att säga - godnatt!


slänger in lite blandade bilder frpn min tid här på bloggen ;)





babylena ben!

har babylena ben nu! först rakning, scrubning och tillsist, lotion, kan ni föreställa er hur mjuka dem är? så mjuk är HELA min kropp! känner mig härligt avslappnad, perfekt avslutning på en sådan stressig dag som idag ! nu ska jag bädda ner mig, plugga det sista på franskan och sedan fortsätta läsa boken "en shopaholic i NEW YORK", än så länge är den bra, hoppas bara den fortsätter lika bra ! :) nej men nu säger jag natti natti !:)


spa på vardag!

torsdag idag och som alla torsdagar är detta den dagen i veckan som jag är tröttast på! eftersom vi hade 2,5 timmars håla idag täntke jag " ooooh, då hinner jag komma hem och sova i typ 20 min, fyyy så skönt!", men när jag kommer in tappar jag en glasflaska i hallen, dricka och glas flyger överallt, där var min sömn borta tänkte jag,men värre blev det för när jag sedan skulle plocka undan de stora bitarna glas så lyckas jag få glassplitter i min tumme men får bort det snabbt och kvikt! sedan kom damsugaren fram, jag skulle damsuga en strumpa innan jag la den i tvätten, eftersom den förmodligen skulle ha glasbitar på sig och då kan den ju inte tvättas? men jag lyckas istället damsuga upp strumpan och sätta stopp i damsugaren, sen hinner jag inte mer och får snabbt äta och springa tillbaka till bussen, lämnar hallen helt full med dricka och glas ÖVERALLT! tror t.o.m vi hade glas in i köket, usch! men när jag kommer hem står pappa på knä och plockar upp allt, tack! för att säga tack damsög jag resten av huset som han inte hunnit med och hämtade nellie!

det var min "lugna förmiddag?"



detta skulle jag behöva en dag som denna- ett STORT jävla smile! :)

kom på att jag skulle ha en egen liten SPA-kväll bara för mig själv och springer ut i bikini och mössa och lägger mig i jacuzzin och ligger där ngn halvtimme då pappa ropar att det är mat, kommer in och nu sitter jag här och ska äta, sedan ska ansiktsmasken på , scrub, silverschampo ,hårinpackning, fil, rakning, lotion och ja ni vet! sedan ska jag nog sova så jag är helt utvilad till imorgon då det är freeeeeeeeeeeeedag! gud som jag längtat till helgen, skolan tar all must ur en!

tihihihi

haha visste inte vilken rubrik jag skulle ha så mina fingrar skrev automatiskt tihihi! orkar inte göra någon geografi sak nu, har ju pluggat med massa annat idag ! imorgon är det samma planer- d.v.s plugg, men då franska !


pratar med fröken bille just nu, även kallad cayo, ,även kallad kaninunderklädestjej, även kallad bayo(av mig och förmodligen!) träffar inte henne så ofta , vi går ju inte samma skola, men sen kaaaanske hon skulle gå på rönne eller båstad , hoppas på rönne så jag får träffa den härliga bruden mer ! just nu snackar vi om jake gyllenhaal och diskuterar lite om hur snygg han är , fast asså jag tror inte han är så snygg egentligen , lixom alla bilder jag sett är sånna fixaded, ni vet , hår, smink, sudda ut lite här och lite där, vill se bakom allt detta innan man säger hot or not ! ;)


cayo och jag för ett år sedan nästan ? :)

sminkborttagning nästa!

KLAAAR!

är nu klar med att opponera fridas arbete, blev nästan en sida på datan, det borde väll räcka? eller? får fråga läraren imorgon! belönade mig själv med att gå in på fb och ÄNTLIGEN kolla runder på lite bloggar,harinte gjort det idag och igår hann jag inte heller, men det var avslappnade att göra det, jag har mina trix ni vet med att slappna av, om jag kan göra ngt så det blir klart gör jag det så snabbt jag kan , men såklart ordentligt! annars ligger det bara där bak i huvudet hela tiden och surrar och då är det lika bra och göra det direkt, det är ju hur skönt som helst efter att man  kan pricka av ännu en sak från sin lista?  Nu ska jag hugga in på samhällskunskapen där vi ska lära oss MASSOR med huvudstäder, länder delstater i hela världen, vår samhällskunskaps lärare sa "vi skulle tänka oss att det var ett glosförhör på 90 gloser", men så lätt är det inte, för dem gloserna har huvudstäder så vi kan dubblla det till 180 sen var de ligger också, därpåjag börjar såtidigt! vill ha bra betyg i ämnet och såklart behövde vi inte kunna alla!:)

favorit låten just nu:

ogilla

ogillar att referera andras arbeten :( ska referera Fridas arbete nu, vill inte skrivangt dumt, känner mig alltid mig dum när jag skriver ngt negativt, men man måste ju,annars lyckas jag inte med uppgiften,vilket jag måste göra ! skaha lika bra betyg i nk B som jag fick i nkA ! nej nu ska jag skriva klart om hennes arbete sedan plugga so , länderna fanns som tur varpå fronter ! ;) I'm happy!


frida och jag , skolavslutningen -09? mitt ena ben är ju helt böjt, kanske ngt konstigt med ljuset?;)


skulle ut och springa idag, men det är ju iskallt ute och fortfarande is ute! var ute och gick en liten runda med nellie iaf! tänkte träna genom att rocka rockringen(den väger 1,25kg tror jag) men har fått blåmärken av den på ett ställe så det gjorde för ont!        längtar till våren då man kan ut och springa utan  att frysa!

plugghelg!

kollade nyss fronter och då hade vi matteprovet nästa vecka, jag som trodde det var v.6? jävligt tur att jag har enkelt för matte och inte behöver plugga alls mkt på dte, annars hade jag typ smält av? måndag och tisdag nästa vecka är hemska helt enkelt, inget kul alls, 2 prov, 1 redovisning och 1 inlämning, jag kommer nog dö i helg under mina skolböcker så om jag inte hör av mig hittar ni mig där drunkandes i böcker! läste nyss egenom svenska saker vilket man kunde skriva om, bestämt att jag ska skriva om plastikoperationer och skriva en berättelse ur en ungstjejs ögon som vill förändra allt på sig och nästan aldrig blir nöjd, för hon ser andra äldre kvinnor somföött barn och har lite sådär halv kagge(det får man ju naturligt?) och blir extra rädd för framtiden så gör massvis med operationer, tror den ska handla om ngt sånt? äh, vi får se under tiden!


virus?

vet att det inte är många som läser min blogg, men direkt när jag gick in på kissies blogg kom det upp om jag ville uppdatera ngt för att kunna se bloggen, tur som det var klickade jag nejj såstod det att jag blockerade trojan horse virus tror jag det hette? såförmodligen fick jag det från hennes sida! så lite halv varning att ni kan få det där tror jag!

balklänning

har varit ute efter en balklänning idag till min fina syster, vi hittade massvis med fina, men hon ville kolla flera stycken affärer! balklänningar är vrkligen fina och blev halvkär i flera  stycken, hur ska man kunna bestämma sig när det väl gäller? nej nu ska jag plugga franska och förmodligen samhällskunskap, ska försöka hinna med att träna ikv också! hurska jag hinna detta? jag klarar det om jag vill! man klarar ALLT om man har gett sig fan på att man ska klara det!


paus

vad betyder egentligen paus? det finns många olika pauser, pauser i fotboll(sport), pauser i förhållanden, pauser i tv program. betyder det att det alltid kommer tillbaka?

5 juli!

nu har vi biljetter, nu ska vi dit! har skadeglädje! ska bli såååå jävla kul! lixom robyn konsert med matilda,julia,frida och louise`gaaaaaah, hihih jag vet inte vad jag ska göra för att visa hur glad jag är för att vi ska dit ! :) och så sälen vecka 12, asså tjeena vad jag längtar! kommer inte bli annat än bra! checkar lite saker till  mitt rum, vill som sagt göra om i rummet, men sparar till en ny data, men nu när jag raderat massa bilderoch kört lite diskfragmentering så är dennästan som ny! dock fungerar inte camen än, tyvärr! menbilligare att köpa ny cam än att köpa ny data, right? lämnat in cv idag också, gjort samhällskunskapen, bordeträna, kanske ska ställa mig och rocka lite? ellllor, hade ju varit perfektdag? känner mig duktig!


också om jag får lite pengar över kanske köpa en LITEN ny tv, hade inte det varit perfekt? fast borde kanske satsa på ett bord ist som jag kan ha vid soffan?


hälsar till louise med ! ;)

oh yeeeah!

hahah lite tjejer har beslutsångest, men jag och matilda ska iaf dit! hoppas nu mamma hinner beställa biljetter innan dem tar slut imorgon, hoppas hoppas hoppppppas!

robyn 5 juli 2011, here we come!

ROBYN - 5 juli!

förmodligen blir det att kolla på robyn den 5 juli med tjejerna  ! ;) hoppas bara vi får tag i biljetter nuuu!


chokladfondue@julia!

gårdagens kväll!

pluggtime

söndag=pluggdag!

idag ska jag plugga, plugga och hm? plugga! idag kommer även mormor och morfar hit och äter så får väll  fixa mig lite och försöka hinna träna lite iaf! börjar med engelskan som jag knappt förstår? och vi ska göra jätte mkt frågor till  den texten, jaja jag gör mitt bästa sen kan jag inte göra bättre!

tack för igår fresten tjejer! :) mysig dag och kväll!  bilder från kvällen kommer senare idag när jag är klar med plugget!


inte för att jag fattar mkt av den här bilden, men såg ungefär ut så här när frida lärde mig  datorkunskap!

bienvenue!

Hej och välkommen, idag är det jag, Louise, som gästbloggar Jossis blogg! Hon kom precis ut ur duschen när jag och Dino kom in, haha, så nu håller jag på här, medans Josse tar på sig kläder och ska snart bädda.

Jag håller just nu på att kolla i Josses skolkatalog, det är så himla kul för man känner mycket mer i den katalogen än i Båstads skolkatalog, så det gillar jag att göra :)
Senare  idag ska vi kanske gå ut med hundarna, eller bara snacka massa skit, vi får se, något ska vi väl hitta på!


Hahahhaha, sååå snygg!


hmm..hetabilder?

om man får smset "jag rensar mina bilder på datorn... och du fattar inte hur många jag har varit nära att radera, men så har DU haft en så klockren min på dom, så har det gjort så att jag sparar dom:P haha"
 ska man skratta eller bli lite rädd, för ärligt talat tror jag att dem bilderna är VÄRRE än vad dessa är ! och jag tror verkligen att matilda har fler bilder på mig än vad jag själv har, hahah efter att kolla boken hon gav mig så kan man bara skratta, hon har nog lyckats fånga alla mina miner, men har fortfarande en del kvar på lager! ;) så var beredd med kameran, mohahahahah!







hahah detta blev ju en bildbomb! ni som känner mig bra vet att jag inte är helt fullt normal, haha det fick ni annars reda på nu på dessa bilder! ;)


läggdags!

vet att klockan bara är halv 9 men efter idag behöver jag verkligen sova ! vaknade med ingen huvudvärk för en gångsskull! har haft konstant huvudvärk hela veckan och blir alltid så sorgsen av det , så var så pigg och glad men sen i skolan så kom huvudvärken igen och när vi hade gympa trodde jag att jag skulle svimma, men om jag skulle ha satt mig ner skulle idrottsläraren trott att jag bara fejkade för han litar ju inte på ngn och har intes specillt bra minne ifall man säger en sak till han verkar det som, hah!  gick och fikade med louise efteråt,det var nog inte en tyst minut ngnstans! gillade verkligen vårt samtal och behövde det nog också! känner mig både säkrare och gladare nu :) men sen skulle hon till läkaren så mamma fick komma och hämta mig för jag ville inte stå själv och vänta på bussen, så min snälla mammis körde och hämtade mig (A) han bara äta och plugga klar franskan innan jag däckade i sängen, gick upp tgo bort sminket och nu ska jag åter igen däcka i sängen för att hoppas på en ont i huvudet fri dag imorgon !:) dock är det fredag imorgon- jag vet inte vad som händer, min mamma tycker jag ska stressa ner, men jag vet inte? vill ändå göra ngt ju !;)


slänger upp lite random bilder från mappen blandat ;)


hahah frida var en riktig cooling när hon var liten, eller hur?;)


hahahah dör ltie ;) gammal bild också juu!

dagens outfit ngn dag!


tjockis och smalis?

tjockis och smalis? det är exakt det jag är idag! matilda kom hem till mig efter skolan då vi krängde glass, sen åkte sandra och handlade och då köpte hon även varsitt vaniljhjärta till oss, så mumsigt ! men fett? så ligger i sängen och pluggar,ska snart ta vår tränar rockring och rocka lite så jag blir av med allt fett som jag ätit idag;) pusspuss;*


hahahh dör lite när jag ser denna bilden i skratt! ngn som kommer ihåg?;)

fika avec louise!

fika avec louise @torsdag! pratat med louise nu ikv, och på torsdag ska hon och jag ta en fika, bara hon ochjag,längtar verkligen till att få spendera lite tid med henne själv även om det bara är över en fika så blir min dag upplyst, hon är alltid så glad och lyssnar i alla lägen! så på torsdag blir det att snacka!;)  läste nyss hennes blogg och jag blev superglad:) om ni vill läsa hennes blogg finns den HÄR!

bilderna på henne och mig börjar ta slut, får väll ta fler snart ;)




godnattkyss;*


hemmagjord glass

blev ingenting med min pojke idag, han var trött och jag har väldig ont i magen även idag, så vi bestämde att träffas senare i veckan istället! :) så när jag kom hem åt jag lite och sen började jag göra glass, så nu har vi hemmagjord supergod glass i frysen som jag snart ska ta lite av! kollar avatar med mammsen och pappasen , måste även plugga samtidigt, men det får man stå ut med ;)


bild några år gamla, kolla så smala handleder jag hade, lite sjukt!

skolan

Sitter i skolan och har nyss ätit, typ lassanget? Smakade annorlunda! Men åt lunch hemma innan jag kom hit så det var ju rätt lugnt, ska nog träffa älskling senare idag ifall han kan, man kan ju hoppas:) puss

sovmorgon!

har sovmorgon idag! tror att jag nyss gått upp eller ligger jag fortfarande i sängen och sover som en stock! gissar att vi börjar runt halv 11/11!

catfight/dogfight?

Har två "små" djur här liggandes i sängen,börjar med att min katt hoppar upp och då blir ju såklart min hund avundsjuk, hon har lärt sig hur jag smälter och lägger huvudet på sängen så hon också fick hoppa upp, nu ligger dem här på varsin sida om mig och tävlar om vem som kan bli klappad mest :( nu fes ngn av dem med, luktar sur tång, mumsigt att somna till den lukten! Börjar som sagt vid 11 imorgon, härligt! Ska nanna nu, natti!

proppmätt..

proppmätt är det rätta ordet! var super hungrig så stoppade in klara potatisklyftor i ugnen och stekte köttbullar(också klara), blandade det så det blev typ pyttipanna! supergott, annars gillar jag inte pyttipanna, men min är supergod ;) nu måste jag kissa nellie innan hon gör det här inne,uuuuups!

lite sådära halvvaken på bilden!


hemma

blev hemma idag, när jag fixade mig imorse gjorde det så ont så jag fick huka mig hela tiden, jag gick och la mig och sov ngn timme då för det är det enda sättet man får tiden att gå och det gör ju inte ont när man sover och när jag vaknar har jag aldrig ont, utan det är när jag ställer mig upp. nu har jag inte haft mensvärk på  2 timmar nästan, sååååå skönt! fast nu börjar smärtan sakta komma igen känner jag och det är inte speciellt skönt,ska nog fixa ngn mat (klockan är ju endå halv 3?) sen ska jag plugga lite franska och vila! ajjj, nu känns det ja !

just nu på tv är det en person som ska äta ett fisk öga, ni anar inte hur äckligt det ser ut att vara!



skola eller hemma?

sitter jag i skolan nu eller ligger jag hemma i min säng och skriker av smärta? det är frågan, det bestämmer min mage!

happy!

är riktigt glad nu! :) om man tagit bort min menvärk idag hade jag varit toppen glad! har vilat upp mig hela dagen och ändå inte haft dåligt samvete? annars brukar mitt samvete ligga längst ner i botten en sådan här dag, inte öppnat en enda bok idag för att plugga, inte rört ett finger för att städa, så skönt! men har fixat saker på datan så den är snabbare nu, ÄNTLIGEN! och ska förmodligen träffa min älskling nu på tisdag, har saknat honom till tusen ! har inte ens träffat han i år? helt sjukt. nej nu ska jag nog ta lite rengöring i huvudet, bädda ner mig och läsa boken inspärrad som är- AMAZING!


aj..

AJ min mage! gör förbannat ont och jag har bara kunnat förflytta mig mellan soffan och sängen idag, och ändå är måndagar värre än söndagar? hur mår jag då imorgon? tror jag kommer få vara hemma och göra ... inget? jag kan inte göra ngt och då får man ta smällen! min snälla pappa vet att jag inte mår bra just dessa dagarna så idag frågade han vad jag ville ha till lunch, så ville jag ha våfflor för jag vår såååååå sugen på det, tror ni inte han ställer sig i köket och gör våfflor till mig ? joo! har nog världens snällaste pappa ! och "överraskningen" jag fick av mamma idag, jag blir så glad! ni är nog de bästa föräldrarna! jag älskar er! nu ska jag ta på kläder och fixa mig lite, så jag inte ser sååååå sliten ut, ska hemtill m&m och äta, hoppas saga är där ! :)


bild från när vi var påväg till ngn fest i båstad? grevie? jag kommer inte ihåg!

förbättring!

min data har verkligen blivit smabbare!´har raderat picasa 3 ( det slutade fungera?) och raderat och laggt in bilder på cd så nu ska jag även radera dem tror jag! :)  och diskformatera min data tror jag så alla onödiga mappar försvinner, den kommer bli som ny ! ;) ikväll har jag spenderat kvällen hos louise med frida, vi åt och sedan åt vi ännu mer? chokladfondue, himla gott! ska även ha det med julia snart med förmodligen, massa blandad och god frukt! :)

fruktfatet!


helgens kvällsplaner -check!

bestämde det sista inför kvällens helgplaner idag!morgondagen består av att frida, julia och matilda följer mer hem hit och kollar "familjen är värre/värst" sedan att vi beställer mat och äter och snackar en massa skit ! senare ska vi åka in och kolla bio! :) hahahah jag vet inte ens vilken vi ska se? det är uppföljaren av familjen är värst iaf och den har premiär imorgon, tror nog att den är bra eftersom jag är ett fan av de andra filmerna!  nu måste jag sätta igång och städa mitt rum så det är fint tills imorgon när de kommer hit :) pusspusss !:*


kan inte alla blommor dyka upp snart, längtar tills jag bara kan ta på linne och shorts!

ska även försöka träna en halvtimme ikv, tror ni jag hinner ? :)

skolarbete

sitter i skolan och håller på med tsunami arbete, är helt klar och läser i naturkunskaps boken istället! men mitt huvud är för trött och har gjort ont hela dagen så läsa nu är mitt huvud inte så piggt på precis ! nu kasade Matilda ner här brevid mig, busigt ! hon är en riktig buseunge hon , eller hur ? :) checka hennes blogg genom att klicka på hennes namn ovan. är hungrig och gillade inte maten i skolan, var kalops, vilket inte är min favorit. Nästa lektion är idrott, hm , tror ni att idrott är min favorit i skolan? njaaa, om jag ska idrotta gör jag det själv, hatar att visa när det är jobbigt och blir typ svettiog, men att ut och springa ensam gillar jag otroligt mycket. nu diskuterar de böcker? vad är bäst böcker som twiligt eller verklighetstrogna där t.ex. en ungdom får flytta mekllan barnhem och blir drogad och sånt ? jag tycker de verklighetstrogna. nej nu slutar vi väll snart?


slängde in en till southpark som frida gjort, kan ni gissa vem det är ? ;)

trött som ett s**n !

så jäkla trött nu, mina ögon bara rinner hela tiden , måste lägga mig itid ikv ! ska nu ta upp franska boken och plugga lite, ska sedan försöka nå min pojke! efterskolan följde jag ed frida hem och fikade och prata lite skit,alltid trevligt! så när jag och nellie var påväg hem möter vi världens sötaste valp!heltfluffig och snäll och söt, mitt hjärta smälte ! nellie avgudade också den och kunde inte sluta leka med gosingen när jag kallade påhenne ! kom på nu att jag måste kolla nyheterna senvid typ 7? vi ska ju ha sådana test på samhälsskunskapen nu hur "allmän bildad" vi är genom att göra ett test varje dag, därför läste jag sporten imorse och inte blandad delen, förvånande? ja ! nejnu måste jag sätta igång med pluggandet!pusspuss;*


SÄLEN!

nu är det bestämt ! sälen v.12 från sön-onsdag! :) så jäkla kul så det är inte sant ! :) vi ska bo mitt i backen, ni som har varit i sälen och bott i hundfjället, ni vet var trollbäcken är va? där ska vi bo, så jäkla kul !haha dessa ska med,, gissa vem alla är ! frida får inte gissa för hon har gjort dem och louise vet tredan så hon får inte heller ! ;)

1.


2.



3.


4.



5.





så vem är vem  ?;)

sjuukling!

varit sjuk inatt och idag, inte okey :( bara legat i sängen och läst en toppen bra bok som heter inspärrad, om ni inte läst det är det ett måste! man blir fast vid första början och är det hela boken förmodlar jag, har läst över häflten idag och jag vill inte sluta! sitter med ansiktsmask på mig för jag behöver fräscha upp mig så ska snart hoppa in i duschen, äta sen ska jag nog läsa mer ! ska försöka piggna till så jag kan gå till skolan imorgon! första dagen och jag blkir sjuk? neej, vill ta tag i allt i år, boka möte med syon, eller vad hon nu heter och fixa allt med linje och sånt!

jag vet att bilden är konstig, men orkar inte bry mig om att man ska vara snygg 100% av tiden längre ! sånt är bara töntigt .. och jobbbigt? vara sig själv och INGEN  är snygg året om alla timmar ? :)

legat i denna säng 95% av dagen!


dagbok

ett av mina nyårslöfte detta året var ju att skriva dagbok varje dag, jag har även brytit detta löfte varje år och tror att jag bryter det totalt nu, bloggen är ju min dagbok? är ju så jäkla tråkigt att skriva förhand, man får ju bara kramp i handen ju ! tekniken är så mkt bättre ;) är skit kissig och lite hungrig nu, tjejerna har nyss stuckit hem från att vi fikat blåbärspaj här från igår(det blev ju 2 hela pajer kvar!) så nu har vi bara en hel paj kvar, hmmm, ngn som är är sugen på att tugga liteblåbärspaj?inte jag iaf! vil ha jordgubbar doppade i choklad, fy vad gott ! ska nog även träna lite, känns som det onda börjar försvinna ! skulle även läsa lite vilka kurser jag kan välja till 2an, men hittar inte papperna, men tror jag vet var dem ligger och där har jag inte letat än (A)

skulle först ha denna som header, men sen ångrade jag mig !

årsresumé!

glömde innan att jag träffade ju louise i januari förra året , då jag började prata med henne på riktigt, och nu umgås vi riktigt mycket! :) en person somspelar stor roll i mitt liv!:)


mars 2010

åkte till lund och träffa sofia, då viäven åt på italia! riktigt god mat där! kom ihåg när vi satt på bussen till stationen då det avr ett svin som ställde sig utanför bussen , asså typ 10cm från fönstret, om ens det?  och var riktigt äcklig om man säger så?

hade väldigt mycket i skolan och var på en hel del på rögle matcher på min louise !:)

fixade hos tove innan vi drog till elin G på feest!




shoppade mer såklart!

spräckte mina favorit byxor 2 gånger inom en månadstid!

hade öppethus för vår dåvarande skola!

började nästan gråta i skolan för jag saknade min pojkvän, även om jag träffat han dagen innan, det är äkta kärlek!

shoppade igen!


handlade mina 2 första bikinisar för året!



bestämde att vårens måste var högkjol!
och köpte en del!

april 2010!

hade myskväll hos louise, mf.l



fick min första "äkta" solbränna för året!

 

började bli mer och mer nervös inför min operation!

 

var hos min sjukgymnast för första gången, då jag inte hade de mest passande underkläderna om ens mamma och en sjukgymnast ska undersöka än..

 

opererades dagen innan jag och min pojkvän hade varit tillsammans ett år ! :)

hade inget minne under tiden  vid operationen, när jag fick lugnande var det typ likadant som att söva min hjärna! tydligen hade narkosläkaren frågat min pappa om jag var hans fru? endå visste han hur gammal jag var för när han fråga hur jag mådde(eftersom jag inte gick riktigt rakt) och jag sa att det kändes som jag var full, var det ju inte bra i min ålder?  kommer fortfarande ihåg att jag bara hann andas in 2 snabba gånger i en sån mask innan hela jag sövdes ner! var jätteledsen när jag vaknade och tydligen börjat gråta massor när jag fick reda påatt pappa grät.

gick på mkt smärtstillande p.g.a operationen!

det snöade, igen!

tog knäppisbilder med oline!

 

firade valborg hos maja m.fl

 




släktfest?/arbetsansökan

ikväll kommer släkten hit ! skulle egentligen hunnit träffa min pojke idag ,men han är hos sin kusin som skadade sig och avr tvungen att åka iväg ! så nu ska jag passa på att skriva ett cv, vill verkligen ha ettjobb men jag vet inte vart jag kan få  tag i ett? ska sökalite överallt, ngt måste det ju finnas?  vi får hoppas ! men hur ska jag skriva ett cv när jag itne vet vilket jobb det är till?:S

hjäääääääääääääääälp!

årsresumé

Januari 2010

tränade nästan varje dag för det var mitt nyårslöfte

firade nyår först hos maja med tjejerna sen åkte jag tillmin älskling senare på kvällen :)





shoppade massor påmellandagsrea!

exempelvis detta

sälen med Josefine Liljeblad+familj+sandras kompisar

fottade lite med nellie :)









Februari 2010

fortsatte med träningen, men inte alls lika ofta

kollade massvis när älskling åkte skrillor, jag testade även en gång och trillade aldrig!
firade alla <3 dag med att åka skrillor med honom :)



firades majas födelsedag genom attförst fixa hemma hos louise och sedan dra ut och festa!



var med på mattetävling på annan skola

var på modell för en dag med johanna :)




shoppade ännu mera



handlade även spegeln som är väl använd!

var på fest hos sebastian N?


hade fruktsalladkväll med tjejerna hos josse !





hade mys hos mig med tjejerna ch massa marängschwiss!


bloggfix

fixar om bloggen, vill ha ngt mer sommrigt istället för den mörka gamla headern, men denna bilden var för liten så den varar nog itne sålänge, vi får se ! känner mig väldigt glad, lycklig och sprattlig just nu! hihihihi villhoppa runder och göramassor, men det kan jag inte... eller?



fr.v. jag, matilda, hradil, frida

klagomål.

har fått klagomål om att min blogg är tråkig, vad vill ni att jag mer ska skriva om ? säg så skriver jag, jag är inte den blyga personen och hoppas att jag kan bjuda på det mesta, så därför ska jag slänga in bilder från igår!





haha nu kan ni inte klaga på bilder !

fick tips om att jag skulle skirva om mitt sexliv? hmm, tror inte det va?  hahaha ngt annat tips som är rimligt tack ! :)

vanlig/festklädd?

kan inte bestämma mig ifall jag är fest eller vanlig klädd,lixom håret har jag skitit totalt i, orkade inte fixa det eller platta, blåsa eller ngt, men eftersom jag har vågigt hår satte jag bara upp det i lite klämmor och vips så blev det rätt snyggt ändå, sen med guldiga/svarta fjäderörhängen har du en partylook ;)  har även lyckats görra om en blommig skjorta till tubtop, så allt detta tyg har jag nertryckt i en svart hög kjol(ser lite fetare ut då juuu), sen en helt vanligt svart kofta ovanpå! :) bekvämt, och kanske snyggt? hinner inte ta bilder och sånt för ikv :) men ska ta med kameran hem till josse l ikv, så då komemr väll bilder :)  kysskyss;*



ännu en bild från tisdagens festligheter!
fr.v. jag, frida , matilda, en tänkare(Y)

tisdagens klädsel högkjol-gina , t-shirt med smycke - cassel, fjäderörhänge -gina


fågel chock!

hahah för ngn halvtimmesen satt jag framför min dator, helt plötsligt hör jag poffp offf ! så kollar jag påfönstret och tror att det kommit in en fjäril för det flaxade vid fönstret, *pling* det var ju vinter= inga fjärilar! då har det kommit in världens minsta och sötaste fågel på mitt rum, men den bara flaxar runder i hela rummet så jag slänger mig ner i sängen så den inte ska kunna krocka med mig ! så där ligger jag och skriker " JAG HAR EN FÅÅÅÅÅÅGEL PÅ RUMMMET, HJÄÄÄÄLP!", HAH då kommer hela familjen rusande till mitt rum och jag springer ut, då säger sandra " du vet att fåglar skiter när dem är rädda va? och nu har du skrikit as  mkt" då blev jag ännu mer rädd, men som tur var fick pappsen ut pippisen innan den sket ngnstans! eller jag har inte sett ngn skit, men vi får väll se nu när jag städar ;)


fågeln såg ut såhär, fast levande såklart!

dåligt bloggande!

har inte hunnit blogga så mkt , ellre? mitt minne är som sagt inte det bästa ;) festen igår var naaaaaaaaajs! kommer nog inte så många bilder från den här på bloggen, men ngn kan jag ju slänga in ;)  idag vaknade jag för sent(som vanligt) kände att typ halva dagen gått och fick halvpanik, duscha, åt och allt sånt sen promenad med frida 1 1/2 h totalt tror jag det blev, josefine liljeblad dök upp senare hos mig och vi kollade bara massa gossip girls, sedan dök även frida upp, då vi fortsatte kolla det! om man väl börjat kolla kan man inte sluta, right? nej nu ska jag nogsova, hatar att sova länge ju! imorgon ska det fixas present till daddddy ! han blir ju gamling snart ! ;) hahaha eller 28+17 som vi prata om innan när vi åt ;) haha sen ska jag försöka ringa pojken och träffa honom ifall han kan och på kvällen blir det mat hos frida och sen girlmys hos josse m.fl! :)= vet inte ifall jag hinner blogga imorgon, vi får se ;)




nerifrån och upp! malin, matilda och jag :)

en bild på kvällen, ni får fler en annan gång för nu däckar jag i sängen , kysss :*

ändrade planer!

lite ändrade planer om imorgon! blir en halmstad tripp med matilda på förmiddagen och sen träffa pojken efteråt om han blivit frisk, pratade nyss med honom och han var fortfarande sjuk den stackaren :( saknar min pojk!




funderar på att göra årsresumé av året som gått, vad tycker ni om`det ?:)

sjukling

är lite sjuk idag, mår illa och allt snurrar när jag står upp, skulle egentligen ha tränat och träffat pojkvännen idag, men om jag kan typ stå, hur ska jag då kunna träna?och om jag har ngt virus i kroppen vill jag inte smitta min pojke! så imorgon ska jag in till stan med matilda för att byta en tröja sen  ska jag träffa min pojke då istället ! :) har itne träffat han på en evighet nu! han har ju varit sjuk, sen blir jag sjuk när han är frisk`? dålig stil av vårakroppar!

har läst klart svenska boken - mannen utan öde- nu, äntligen säger jag bara! hur många timmar har jag inte legat och läst den boken och önskat att den tagit slut? jo evigheter! flera tusentals timmar känns det som! och nu ska jag skriva klart no arbetet,hoppas jag hinner det idag iaf !

vet att det är gamla bilder, men tror inte ni vill ha bild på mig när jag är sjuk nej!


tack för igår !

tack alla för igår, super rolig kväll! :) tyvärr råkade jag radera alla bilder som togs innan halv 1, vet inte hur många det var men det var verkligen en hel del, blev sur på mig själv som var så klumpig, men jaa, vad kan man göra åt det nu? så vi fortsatte fotta och fick iaf ihop typ 90 bilder ! :)


orkar inte lägga in fler bilder nu :) hälsade även på lilla Saga idag på bb, så söt ! :)

 

 


RSS 2.0