duschen

igår var det som sagt världens sämsta väder, ösregna hela dagen. så låg bara inne och gjorde ingenting och på kvällen gick jag hem till frida där hon,jag och josse tittade på 2 filmer, alice i underlandet och valentines day ? valentines day var helt klart bäst, hade för höga förväntingar på alice i underlandet, gillar den gamla bättre än den nya !  nu ska jag snart hoppa in i duschen, ta massa peeling, ansiktsmask och sånt fräscht ! sis and jag har huset själv nu i helgen ju så får se vad vi gör , hej hopp gummisnopp !:)





kyss ;*

hbg festival

var på hbg(helsingborg)festivalen igår, tyvärr ville de andra gå innan hela rixfm festivalen var slut, så hann inte se eric saade :( men men , jag har redan min snygging så jag är nöjd ändå :) idag är det dock världens sämsta väder, vara ute är typ omöjligt! det ösregnar och bara blåser massa, bajs då! så idag har jag knappt gjort ngt, ville först åka till ullared men då ville sandra med och hon jobbar , sen ville jag åka och shoppa, men ingen som kunde köra och buss, nej inte i detta vädret. så idag har jag knappt gjort ngt, ska nog ta en kanelbulla nu sen leta runder lite på nätet om jag hittar ngt som jag vill ha, hoppas hoppas  !:) ikv är det filmkväll hos ngn  :)



hösten förra året :)

kyssss ;*

bowling

ikväll blir det bowling med vejbyfolket, trevligt ! toppen väder och jag är super hungrig! dock är jag rädd att jag kommer lukta vitlök när vi bowlar, bläää ! köttet vi ska äta är typ vitlök och ngn örtmarinad, så dt blir en riktigt tandborstning och tuggumi efter det! ingen vitlök för mig tack.  Undra nu vem som vinner ikv? vem gissar ni på ? Mig, frida, matilda, josse l, raza eller tove ? jag gissar på ... hm.. hemlis !   nejnu ska jag ut och hjälpa mina föräldrar med maten , vill ha mat nu nu NU !  :)

hahah! gammal bild eller vad? förra året på bahnhof !  från höger - jag, cayo, frida, julia, josse, tove, matilda och maja :)


kyss ;*

go internet!

hahah har fungerande internet igen, wihooo ! :D tyvärr är jag alldelles för trött och sliten för att göra ett långt inlägg, vet inte vad det är för fel på mig , trött , sliten och typ konstant huvudvärk, beror nog på lite saker gissar jag och det vill jag inte ska finnas, inte existera, finns inget gott med dt och vrf ska dt då finnas?  för att man ska vara tacksam för det man har? jo tack jag är det så sluta nu! vill att det ska vara som förr. har varit hos min älskling idag och saknar han igen, usch :( vill vara hos han nu, känner mig trygg säker och alltid glad när jag är med han, som om jag kan överleva/klara exakt vad som helst. jag älskar han. han är bäst. han är min :) nu ska jag ta bort sminket och sova eftersom jag ska till läkaren imorgon och få tabletter mot min infektering, aj och usch :(  nej nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig, är övertrött! älska och uppskatta varenda dag i livet ! :)




godnattkyss ;*

rauter?

vår rauter har gått sönder så just nu har jag inget internet på min data, därför den väldigt dåliga uppdatering, så därför får jag passa på att blogga nu  när jag sitter hos frida! :)  vi har nyss ätit en super god tårta, typ choklad ngt.  nu ska vi nog gå hem till mig och bada, varmt idag ju , ÄNTLIGEN! imorogn ska jag äntligen träffa min älskling, saknar han ! :( ska med han till danmark ngn gång denna veckan också ju, mysigt, dock vet jag inte vilken dag än, men jaja det fixar sig ! :)  hoppas ni haft trrevligt nu dessa dagar när jag inte kunnat blogga.
skolavslutning -09

kyss ;*

RÖSTA!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


onoff

snart ska jag och pappsen åka till onoff och köpa väska och minneskort till min systemkamera som jag köpte i början av sommaren, så inte kunnat använda den än :( men men , snart kan jag ! :) danmark var bara en dag nästa vecka så så mycket kommer jag inte vara borta, ska nog till hanna vecka 31 några dagar också, trevligt ! :) det blir många utflykter denna sommaren, men det är inget fel med det. men nu måste jag fixa mig så jag hinner i tid,annars blir pappa suris och det vill jag inte,haha.


old pic

kyss ;*

danmark nästa vecka ?

solat och badat med fröken liljeblad och fröken helgesson idag :)  fick nyss frågan av min älkling om jag vill följa med hans familj till danmark nästa vecka så förmodligen ska jag dit !:) spännande fast ändå lite nervös , ahah. töntiga jag :) men men , åka till hanna får jag göra vecka 31 ist kanske :) nu blev jag sån taggad på att åka dit, hoppas bara mina föräldrar tillåter det ! :) men nu ska jag sova, är rätt trött  haha :)




kyss ;*

vanilj/kanelbullar

direkt efter bion ställde jag mig i köket och bakade bullar,det blev vanilj och kanelbullar.  Mumsiga blev dem så de 3 timmarna i köket var de värda ! senare blev det ner på stranden med frida, josse , raza och andré ! trevligt var det och det blev både kubb(vilket jag brukar vara duktigare på, tro mig det är svårt att spela i sand!) och kvällsdopp. Så nu sitter jag här ännu en kväll och skriver "godnatt" inlägg, för det är det jag vill göra nu, SOVA!  och inte får jag sov morgon imorgon , utan ska upp och gå med nellie, men jag ska inte klaga, jag älskar den lilla hunden ju  gör vad som helst för henne! ett liv utan henne kan jag inte föreställa mig. men nu ska jag sova, plattnatt ! :)



min lilla älsklingskatt smulan :) hahah dock är hon några gånger större än en smula :)

kyss ;*


shrek 4

skulle egentligen till båstad idag, men när jag vaknade imorse så ösregnade det, då vill man inte åka till båstad precis, så snart ska jag, frida, cayo och raza åpka in och kolla på shrek 4 i 3d på bio. Hoppas den är bra ! efter det funderar jag på att baka vanilj/kanelbullar , vad tycker ni? har inte hunnit göra det än, i värsta fall får jag göra det imorgon istället ! vad ska ni göra en sån här regnig dag ? :)

 

kyss ;*


sömntuta

vet ni vad sömntuta betyder? tror att det är skånskt , vet inte riktigt , men det är när man sover riktigt länge och mycket och sån har jag varit hela dagen, absolut inte orkat att göra något utan endast typ sovit och gått långa promenader med min vovsing, så det har varit en riktigt slappedag , och det är då man gör det man borde! alltså lägger ut massa sommarbilder på fb!  funderar även på att rensa min garderob (intepå kläder, utan saker) borde vara förbjudet på att lägga in saker i ens garderob, det tar så stor plats ju, en tredjedel av min garderob består av saker och inte kläder? hm, låter fel ja! men nu ska jag lägga inresten av alla bilder på fb sen städa garderoben, ha det bra  !:)




kyss ;*

tennisveckan

har spenderat eftermiddag och kväll i båstad med mina fina tjejor ! :) mycket trevlig dag , red t.ex. tjur, riktigt roligt , om ni inte gjort det innan MÅSTE ni testa det !är riktigt trött nu med så orkar/hinner inte skriva ngt långt inlägg nu och bilder kommer imorgon för jag är för lat för att lägga upp det nu , dåligt av mig .. jag vet. men nu ska jag bara mysa ner mig i min säng för imorgon blir det förmodligen först massa jobb och om det är dåligt väder så bakning med min pussgurka, vill göra kanel/vaniljbullar , tror ni att hon också vill det ? Hoppas på det !  men nu ska jag sova, godnatt på er ! :)


kommer ni ihåg när jag var brunett ? för snart ett år sen blev jag det :)




älskade denna låten när jag var liten ! :)     typisk tjej låt  hahah !


kyss ;*

skärpning

usch , jag måste skärpa mig vid bloggen , måste sätta mig vid datorn oftare och blogga , hann inte vara inne på datan ngt alls igår då jag blev hämtad halv 8 (jag vet, alldelles för tidigt! :O ) för att städa, var hemma först vid 3 och åkte sedan hem till min fina älskling, i love him!  när jag kom hem gjorde jag en fruktsallad bestående av vindruvor, jordgubbar och nektarin viket blev min kvällsmat. gillar fruktsallad nu på sommaren då man kan använda mer "exotisk" frukt!  sedan blev det direkt ner i sängen och sova, haha! 



nu gäller det garderob städning , lägger in lite bilder sen om ngn vill ha ngt ? annars skänks det till "myrorna" :)


snäckan jag saknar dig !



kyss ;*

tröttis

är riktigt trött just nu, vet itne riktigt hur jag ska förklara det , första gången jag är inne på datan nu med på 2 dagar, så fullt upp på dagarna, snart är typ halva släkten här, om de inte redan är här ? så ska ut och äta med dem sen ska jag träffa sofia/girlygruopen ikv! :) dock hem vid 10 kanske ?  riktigt jävla c* trött ! aaaaah , vill typ bara skrika, och imorgon ska jag upp vid 20 över 6 , ska städa! hipp hurra ! blir detta typ ett klagarinlägg ? japp, men har haft riktigt kul de senaste dagarna , tack för de som medverkat ! nu kom pappa och sa att de var här så måste avsluta :)


är lika trött nu som på bilden


kyss ;*

marängschwiss

alldeles strax är matilda här med maränger och chokladsås så ska vi göra marängschwiss , riktigt riktigt gott asså ! sen blir det bada i poolen och steka ! :) senare ikväll ska tjejerna in till stan där dt  är ngn festival eller ngt !:)  men nu måste jag kissa nellie innan matilda är här ! :)



bilder från tivoli


kyss ;*

mums!

josse sitter här brevid mig och snackar med sin snygga grek! ;)  vi har gjort pannkakor som var väldigt mumsigt tycker jag ! :) annars har vi bara kollat film och chillat idag , det är ju det som man ska göra på sommarlovet ? ;)
om 2 veckor ska jag till vallarna på den teatern där med släkten och även denna gången ska myy boy följa med !:) trevligt trevligt , det är ju en tradition, kollar den varje år, haha. Men nu ska jag försöka vara lite social med fröken liljeblad, fast hon sitter också vid en data , så undra hur det kommer gå ? hmm...




kyss ;*

jobbjobbjobb

har bara jobbat hela dagen , först städat i 5 timmar sen jobbat i trädgården i 2 timmar, usch!  men pengarnqa gillar jag och min data typ kommer krascha när som helst så måste spara och få mkt pengar nu! :) imorgon är det på det igen, då blir det att städa ännu mer ! men ikv ska jag glömma allt jobb och leva livet ! hhaha  ska först till en familj och bara äta där sen drar jag och tjejerna till vår båt och fiskar krabbor, riktigt mysigt sen sk vi nog hem till tove och göra annat , kanske sover där ikv , vet inte riktigt, vi får se ! :)men nu måste jag verkligen skynda mig , ojskibojski ! :O sk avara borta om 20 min och jag har blött hår , inte valt kläder eller ngt , dåligt v mig , jajaja ni får ha det bra ! :)






nu är min louise i australien ! lite avis  , kom hej saknar ditt glada humör !:(


kyss ;*

no update

förlåt för ingen uppdatering idag men först nu har jag startat datan idag ! har varit runder lite överallt idag,haha! och nu ikv var jag hos tove med josse,frida och julia! trevligt, beställde hem mat och prata en massa! nu hinner jag dock inte skriva mer för farmor hämtar mig halv 8 imrogen och klockan är redan över 12, bajs! saknaer min pojkvän md, ska nog ringa han imorgon om jag hittar en tid då jag inte jobbar! haha



kysss ;*

tack

tack för igår kväll/natt/morse tjejer, speciellt tack till louise !:) när jag kom hem så gick jag ut med nellie , sov, ut medd nellie , sov .. haha sen har jag ä'ven tränat lite idag genom att simma och ut och gå  lång promenad med vovsingen som även fick bada ! nu har jag inte mkt att säga , ska måla naglarna och kolla fejjan sen antagligen tv, är fortfarande riktigt trött, bläääääää!  godnatt:)

gillar denna låten! :)

kyss ;*

naturlig stil

snart ska jag åka hem till lollisgril för att ha en avskedsfest för på tisdag drar hon till australien, lite avis är man ju ! härlig resa kommer hon verkligen ha ! kommmer sakna henne varenda dag och varje timme ! pleeeease don't leave me ! (A) haha men idag kör jag på naturlig stil, mascara och rouge som smink , självlockande hår. Till det har jag beiga shorts, svart linne och svart spetskavaj och massa smycken som består av armband från våga, massvis med ringar och en fotlänk från mallorca, allt är i sliver med lite svart på, fint ? :)






kyss ;*

underbar dag!

har haft en underbar dag med toppen väder och toppen personer ! :) var den största delen av dagen hos min kidde bidde där vi spelade kubb, åt glass och solade typ! det är då man tänker att livet är som dt ska och senare på kvällen äta och ha riktigt trevligt med tjejerna! blev även n**endopp senare när det var beck mörkt ute, tror att ni fattar vad det står dock, haha. imorgon vill jag till båstad för att träffa eric saade, men ingen vill md mig, ska fråga louise om hon villfölja med , skulle vara riktigt kul , men hur ska man kunna hitta en liten person i båstad ? hmmmmmmmmmmm ..? vi får se hur dt går, men nu är jag riktigttrött och dt är egentligen söndag idag? fast jag fuskar och säger att dt är lördag , hihi. så nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna och sen sova mycket och länge som vanligt. kom även in på mitt gymnasium, yey! :)

godnatt folket! :)



sne bild igen.. tuiflyg(fritidsresor)


kyssss ;*

kvällsbad

har nyss satt mig här efter ett härligt kvällsdopp i först stora poolen och sen i jaccuzin hemma hos mig med frida, matilda och nicky :) var innan det hos familjen nilsson och åt grillat , jag gillar grillat riktigt mycket också för ni som inte vet det ? sommarens BÄSTA  mat  helt klart! nu sitter jag med mina sura S för vi hade inga popcorn hemma som jag var så sugen på, snyft. Imorgon ska jag till kidde bidde och ska kanske sola och bada ? gissar på dt  och det är aldrig fel. hörde nyss att agnes och björns låt finns på spotify igen, aw vad glad jag blev nu! gilalr verkligen den låten riktigt mycket, den låten vill jag ha på mitt bröllop med ! om ni inte hört låten innan så scrolla ner några inlägg så ser ni den!  nej nu ska jag checka fb och äta mina S ! fast hade typ bara 3 men men , det tar lång tid för mig att äta godis , hahah.



kyss ;*

sol&bad

idag har tjejerna varit här så vi har badat och solat i poolen, naaaaaaaaaaajs ! nu ska vi snart åka hem till familjen nilsson för att äta och har trevligt, sen ikv kommer några hit för att ta kvällsdop, gr8 ! :) nej nu ska jag fixa dt sista och ringa min älskling kidde bidde också, vill träffa honom imorgon ! hoppas ni får en riktigt bra kväll ;)



kysssssss ;*

j*vla henna

som många gissat så var dt en henna tatuering som jag gjorde i mallorca och det är såklart rätt, hade aldrig fått göra en riktig.. men men, nu visar dt sig att jag var allergisk mot det? har fått massvis md konstiga knotter på benen och intw fattat vad dt kom ifrån och ett myggbett(som jag trodde) på tatueringen men nu har jag fått jätte mkt"knotter" just på tatueringen där det är färg och kliar riktigt mkt,tyvärr kan jag inte ta bort dt heller utan måste ha den till den frsvinner om kanske 2 veckor ? snyft!


nu blev den felvänd , men tänk att vrida den ett varv md klockan , här har jag även vaselin på för att skydda den , vad tycker ni ?:)


kysss ;*

våfflor

alladelles snart kommer frida hit så ska vi baka våfflor och sen gå en mega runda med vovsingen ! :)

 

kyss ;*


inköp

hinner inte lägga in alla bilder precis nu men hoppas jag hinner fler idag , gjorde ett collage av sakerna jag köpte igår och jag hoppas niser och förstår vad :) nu ska jag äta ngt om jag hittar ngt gott annars blir det ut och gå en lååååååååååååång promenad vilket jag annars ska göra efter jag ätit!


köpt från gina- tjocktröjan med rosett (199kr), svart klänningen(149kr), "sjömans tröjan" (74kr?) och spetsstringen i färg(3 för 149)
köpt från lindex- bh (65 kr?)
köpt från hm - linne med tryck(99kr) och "menstroserna" som jag kallar det (3 för 129)

mina inköp från gårdagen! :)


kyss ;*

RSS 2.0