trötter?

vet inte ens om jag vaknat nu, hoppas verkligen det ! klockan är ju ändå 10?  igår var tjejkompisarna på bahnhof och festade loss, undra om där var många folk och de hade kul? :) hoppas det ! vill höra massa skvaller med ;) det skulle vara maskerad med så jag hoppas på att få se massvis med roliga bilder sen ! på tal om det börjar jag få bildbrist.. ska ta massvis med bilder på min pojkvän nu i helgen så kommer det nog bilder ska ni se ! ;) och vad ska jag och min pojkvän göra idag då? jag vet inte , vi får väll se ! hoppas inte pappa kommer på iden att åka till skogen och skjuta någon duva, hatar när han gör det , så synd om duvan.. och då kommer förmodligen jag och chirstian följa med, aja vi får väll se ! ;)


bild från nyår - fr.v jag, oline, frida&Josse ! I MISSSSSSS!
snygga sugrör vaah ? :D

kyss;*

idrott och ... idrott?

sista ämnet när jag lämnade skolan var idrott och direkt när jag kom hem satte jag mig och skrev idrott? inte så jätteintresserad av idrott heller precis, av kapillärer, hjärtmuskulaturens viktigaste uppgift och bla bla bla. nu är jag klar och imorgon har vi endast 2 lektioner och efter det har vi en veckas paus ! härligare kan det knappast bli! som pricken över i:et följer min pojkvän med mig hem efter skolan imorgon och stannar här hela helgen, så då blir det masssssa mys med han! därför blir det nog inte mycket bloggande, men ska göra ett tidsinställt inlägg i helgen iaf så minst ett får ni! kanske bloggar när han sover, han kan sova rätt länge ;) så något mer inlägg får ni ! :) har ni också lov nästa vecka? :)



en mindre snygg bild på mig och frida på tåget i lördags till festen ! :)


kyss;*

matblogg!

klickade nyss runt på massa bloggar och hittade denna! blev nästan förälskad i den, en sorts matblogg med underbara bilder! känner att jag måste baka något av dem i framtiden ! bloggen hittar ni här

vad heter det nu?

var nyss ute och gick och kom på perfekta rubriken till detta inlägg, tror ni inte att jag glömt det nu? typiskt mig! iaf när vi satt och åt så sade jag att jag paxade tvn mellan halv 8-8(så går det till i vår familj) och då hade ju pappa redan paxat den , men han hade bara sagt till mamma. och jag vägrade ge upp, jag skulle se paradise hotel, sen skulle pappa ut och gå med nellie efter vi ätit och då sa jag " om jag går ut med nellie får jag se mina program ikv!" och så blev det, så jag kläddepå mig till fullt eftersom det regnade ute och var ute med henne och nu får jag e mina program ikv, så går det till i vår familj ! hahaha men nu ska jag hinna plugga lite snabbt hoppas jag!

bild från i lördags ! :)

kyss;*


godmorgon!

nu just vid denna tiden ringer min väckarklocka för att jag ska stiga upp ur sängen, det blir en kort dag idag, är hemma redan vid 1 tiden! skönt. så ska nog ut och gå en mega runda och plugga lite, behövs har inte pluggat på flera dagar! hääääääääääääärligt! vad ska ni göra en dag som denna?:)



kyss;*

afrodans!

har varit och tränt afrodans med fina lollis! tyvärr var inte passet lika kul som jag hoppades utan jag tyckte att man mest kände sig som en dansande apa! men nu är jag hemma och snart börjar desperate housewives vilket jag ska titta på med lite choklad som jag fick av mina föräldrar idag, då jag har namnsdag :D(amanda) nej nu ska jag över till sandras rum och göra henne sällskap!

Miley Cyrus – When I Look At You


kyss;*

paradise hotel

nu börjar paradise hotel och jag sitter bänkad, eller rättarsagt ligger bänkad framför tv! missade programmet i torsdags:( men nu sitter jag här spänd efter att få se nästa avsnitt! tittar ni med på detta program? :)

killarna i programmet just nu!


tidsinställt inlägg?

testar om jag nu har lärt mig detta?

uppdatering!

förlåt för att jag inte uppdaterat något alls i veckan! men nu är det måndag, vilket är nya tag, ny start ! helgen har jag mest varit med min pojkvän och i lördags var jag på någon fest som förstördes totalt! menhelgen blev trevlig ändå! :) på fredag skulle jag egentligen tillbahnhof med tjejerna, men efter denna helgen känner jag att jag måste spara in lite pengar och förra gången jag var där så var det för mycket folk och då är det inte kul och så vitt jag vet så ska det ännu flera dit nu ! man ska klä ut sig medoch effetersom jag inte har något att vara måste jag köpa saker till dt med vilket min ekonomi inte tillåter, så min helg ska jag bara mysa med min älskling , sen blir det lov och då ska massa kul saker hittas på ! :) pussspusss updaterar strax!

första bilden jag la in på denna bloggen, remeber?

kyss;*


arbetsansökan

har tillbringat de senaste timmarna med att skriva en arbetsansökan på franska, och nu är jag äntligen klar ! blev sådär en halv sida , hoppas det duger ! slutade som sagt tidigt idag då jag hämtat min vovsing, ätit och pluggat! nu ska jag ut en runda till med nellie och sedan städa rummet och duscha nellie? låter rätt bra ! ikväll är det ju både paradise hotel och kungarna av tyslösand på tv !det måste man ju bara se ! så när det går kommer jag sitta bänkad framför tvn! rögle spelar också idag, hoppas de vinner ! de vann ju förra matchen så det är abra att hoppas ! tyvärr är jag inte där då jag var tvungen att skriva franskan och nu när jag är klar med den är det försent..  nej nu kissar nellie snart på dig, ingen vacker syn! så nu måste ho få kissa den stackaren! sen blir det kanske duschen ,vi får se om hon blir skitig eller vad ! städning kanske vore bättre om ni fått se mitt rum, men vågar inte heller städa för är rädd att det ska krypa upp någon spindel ur en vrå! det gjorde ju det igår, fast den var inte liten! en gigantisk källarspindel satt högst uppe på min vita vägg, gissa om jag skrek?


hahah ser ut som nellie ska trilla!


kyss;*

måndag

det är måndag idag och det betyder att ännu en helg snabbt har gått förbi! helgen har tillbringats med min pojkvän som vanligt, väldigt mysigt och kul! :) hade en lektion idag, vilken vi bara skulle läsa på så det gick snabbt och enkelt ! åkte hem och åt hos mormor och morfar efteråt , sen däckade jag i sängen när jag hamnade framför tvn, nu håller jag på att laga mat, har nyss hackat lök och ni vet vad det betyder? skidglasögonen på ! "tyvärr" fotta jag inte mig när jag hade dem på mig, men nu måste jag fortsätta laga mat , måste ut med nellan med och plugga, men jag kan ju inte gå ut när jag lagar mat, då förstörs ju allt ! får vänta in mamsen eller papsen så får de ta hand om vovsingen ! :)


bild från sälen -2010 med josefine liljeblad!


matlagningskyss;*

the last song

ligger i soffan och bara slappar ! gick hem till älskling efter skolan sen skulle han iväg och jag skulle hem! :(  matilda och cayo skulle egentligen hit och kolla flim med mig , men båda mådde inte så bra så det blir inget och nu ligger jag här ensam i soffan och tittar tv, ska snart hyra the last song, antar att det kommer rinna några tårar längst min kind ! då är det egentligen tur att man är ensam.. nej , lite chips,popcorn eller godis hade väll inte vara fel? undra om vi har något hemma? imorgon blir det fika med lollis och sedan kommer min pojkvän hit ! myyys!  vad har ni för planer i helgen? :)


jag skulle spela sur på matten, hade svårt för att hålla mig, det märker ni på munnen vavavava ? ;)


kyss;*

sängen lockar för mycket!

gääsp, sängen har lockat hela dagen så när jag kom hem däckade jag i soffan i 2 timmar och har nu pluggat klart franskan till imorgon, känner att jag kan det bra! nnu kollar jag robinson på tv och funderar på att ta bort sminket ist och sen bädda ner mig i sängen för att kolla kenzatyra show som börjar om en kvart ! är fortfarande helt slut ..  ska träffa min pojkvän efter skolan imorgon och på kvällen kommer tjejerna hit ! :) så är inte säker att det blir bloggande imorgon, but maybe ! :)

min lilla bebis vovsing ! :)<3

kyss;*


min pojkvän

är underbar! har även spenderat dagen idag med honom! :)<3 men eftersom vi slutade så pass tidigt idag så har jag hunnit med lite saker innan han kom hit! åkte direkt hem till mormor och åt lunch- vilket blev pannkakor, yummie! även tagitr en tupplur och sovit! :) när jag och min pojkvän kom hem efter varit ute på en promenad så fråga mamma om jag haft ett örhänge hela dagen eller jag tappat ena. då fick jag panik och lite ledsen eftersom jag hade örhängena jag köpt igår och nu var ena borta.. men sen när jag skulle följa kidde till bussen hittade han det till mig typ liggande i gräset, ooh vad glaad jag blev kan man väll säga! nu ligger jag i sängen och ska kolla fejjan och lite bloggar och sen klockan 22.00 blir det kungarna av tylösand! det och lite popcorn ,mums ! längtar till fredag då jag får träffa ,min älskling igen (: <3


asså kolla färgen på mina beeeeeen, vill ha tbx det!


kyss;*

Josefine shoppar !

var på väla idag med mamsen och det blev lite shopping ! hittade tillslut en vinterjacka som jag älskade vid första ögonkastet ! så den blev inhandlad! hittade även lite fina saker inne på gina, vad tycks? :) letade även efter en sån stickad halsduk som är rund, fattar ni vilka jag menar? letade som en galning och överallt jag var fanns där ingen , fanns knappt ngn i färg och definitivt ingen i svart !

brun kofta , gina tricot - 199kr


vit spetslinne , gina tricot - 249kr


min älskade vinterjacka! teamsportia(nike) - 1299kr


beige kofta , gina tricot - 249kr



örhängena som bara var ett måste att ha ! eller hur var de underbara? gina tricot - 129kr



passar på att visa ett av mina skoköp för några veckor sedan!


hhm , bilden blev sne .. men vad tycks? :)


godnattkyss;*


körskola

nyss hemkommen ifrån körskolan vilket jag tyckte var kul , folk som varit där brukar säga , nej usch så tråkigt det var , jag höll på att somna! men jag tyckte att det var intressant, men det kan också bero vem man har som föreläser till än! träffa även min pojkvän lite innan en stund, i love him! vet att jag säger detta ofta men han är underbar ! sen gick jag och matilda vidare till affes där körskolan höll plats. nu är jag hemkommen och snabbt kollat igenom naturen till imorgon då vi har prov, hoppas på det bästa ! blir dock ingen rögle för jag måste plugga och träna kroppen ! den ska inte mista sin form nu när jag gillar formen på den ! :)  men nu ska jag ta bort sminket och sen sova ! börjar tidigt imorgon och klockan ställs på 6 !

minns ni den enorma gurkan som vi hade i vårt växthus i sommras ? :)

godnattkyss;*


monday morning!

helgen är slut och då börjar måndag morgon! tack för helgen älskade pojkvän och släkt ! :) nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna sen ska jag bädda ner mig i sängen för att vara pigg imorgon bitti, ny vecka ju och då ska jag även till körskolan, hoppas dt går fin fint ! :) man kan väll hoppas, ska träffa min pojkvän en stund och sen även gå runder med matilda och äta innan vi går till körskolan! najs najs!  hoppas mitt kort funkar imorgon med annars blir det panik ! nej men nu vill jag gå och tvätta av mig , har ju nagellack på halva handen och sängen och tusch(bläck typ) på halva benet, men så blir det med släktkalas i min familj vetni !

kände bara för att bjuda på en knäppis bild på mig !


godnattkyss;*


aj, min mage!

har mensvärk så in i h*lvete, det är inte skönt kan jag säga :( har nyss firat min mamma iaf med familjen och ska fira henne ikv igen! :) men just nu är det plugg som gäller och då är det plugg som ska göras ! :) har även pratat med min pojkvän en stund idag , ska ringa han imorgon också då vi ska försöka hinna träffas en stund :) fast kommer nog ringa han senare idag med , saknar han :( men nu måste jag plugga, vill få vg på detta provet minst ! :) pusspusss:*

usch vad jag inte längtar till det kommer snö:(


helg med min älskling ! :)

min fia pojkvän sov här igår och vi mööööös och kollade idol och lite nhl spel ? ishocky för er som inte vet:) är inte så intresserad när inte rögle spelar men man får väll offra sig ibland för den man älskar :) var hos han idag och ska nu snart åka och fira min farfar som blir 65 sen ska jag hem till min älskling igen och imorgon måste jag plugga naturvetenskap och senare på kvällen fira mammsen som fyller år på måndag ! grattis mamma , älskar dig ! :)<3 men nu måste jag borsta tänderna igen och sedan ska vi bege oss, hoppas där är lite roligt folk nu ! :)




helgkyss;*


popcorn och kungarna av tylösand!

om en halvtimme börjar kungarna av tyslösand, kollar ni med på det?:) det är så kul att kolla när folk skämmer bort sig själva tycker jag, håller ni ínte med mig ?:) och lite popocorn till det, kan dt bli bättre? jo om min fina pojjkvän legat här brevid mig hade det kunnat men nu är han inte här och det får jag överleva!  kommer träffa han nu i några dagar som tur är ju :) men nu  ska jag kolla vidare på greys anatomy !


snygg bild? :P hahahah love ju pusssgurkan :)


tvkyss;*

dagens låt


plugg och powerwalk?

plugg idag och blev ingen träning , louise kunde inte och om jag ska vara ärlig är jag glad över det , hade inte orkat tränat sånt idag, är för slut, kändes som jag skulle somna i skolan , men men jag klarade det ! fick även reda på franska provet... g och i 9an hade jag typ mvg? hur går det till?  vi ska ha kålpudding till kvällsmat, och det gillar jag inte, gillar inte alls det ! så ska se om jag kan hitta ngt annat att äta, man får väll hoppas ! :) och min mobil är sönder, kasst ! ska lämna in den på torsdag förmodligen , vill ha en hel mobil ju? nej men nu ska jag plugga engelska och sen ta en powerwalk, det är tider som nu jag vill ha såna eaystone eller vad de nu heter, har ni hört talas om dem? sånna ska jag köpa ! ngn gång i tiden...  sen ska jag ringa min pojkvän ! :) och kanske bada? låter väll trevligt?

 min fina älskling  på bild som jag får träffa imorgon förhoppningsvis! :) han vet nt att jag lägger upp denna, tror inte han kommer märka det heller ;) tihiihi <3

 

pluggkyss;*


pluggg

det är det min dag har bestått av efter skolan! skulle först träffa mi älskling imorgon men han kunde inte så då får jag väll hitta på något annat:( ska nog springa en runda? eller gå en låååång powerwalk? låter väll bra ?

får träffa min pojkvän på torsdag och fredag iaf då han ska sova här, myyys! han är nog världens bästa, helt ärligt, vet att ni kanske inte tycker det men för mig är han det ! :) aaaw vad jag saknar han! men nu måste jag hoppa in i duschen och fixa allt för sen ska jag nog ge han ett telefonsamtal ! så får inte ta för lång tid på mig i duschen, men ska hinna med hårinpackning och sånt? jag ska nog skynda mig lite jaa .. vill egentligen bada , men badkaret är ju utomhus och det blåser för mycket där, såå nej dusch får det bli, kanske imorgon ! :) vad har ni hittat på en dag som denna ? :)

saknar sommarkvällarna och dagarna förståss, då när det fortfarande var varmt och ljust ! :)


kyss;*


massa mys!

det är vad dagen bestått av! åkte in till min älskling hyfsat tidigt och möööös med han hela dagen och nu ligger jag och min vovsing i sängen och myser massa! :)  nu vill jag att min webcam ska funka, men nej, så ni får inte se bilder på mig och nellie :( men snart ska jag köpa ny data och då får ni se massvis med bilder :D


En bild på över 2 år på mig och nellis <3

nu ska jag ringa min älskling (:

kyss;*

inte planerat

förra kvällen blev inte som planerat, men den slutade bra ändå ! :) sov hos min fina älskling efter bahnhof och har spenderat dagen där hos han ! :) louise kom även in där så vi gick runder i lite affärer och så sen åkte ho och jag hem till henne och åt och spenderade resten av kvällen där ! :) naaaaaajs ! nu är jag iaf hemma igen och det lutar åt att snart däcka i sängen, somnade ett antal gånger när jag och louise kollade tv, oooooops ! fast ska prata med min älskling lite till, ska träffa han imorgon igen , läääängtar redan!  han är min lilla prins !:) hiihi jag är så lycklig ! :)

men men nu ska ena nageln målas för där är färgen helt knäpp för typ halva nagellacket är borta så ska fylla i det nu sen ta bort sminket ! :) har ni haft en bra helg än så länge ? :)


var tog sommaren och bruna ben vägen?


kyss;*

kvällens klädsel

oooh , vet nt vad jag ska ha ikv, några av dessa tre, vilken tycker ni? sen måste man ju hitta skor somo passar med , och om en timme ska jag sitta på bussen !

oj vad suddig bild ! linne och shorts



typ klänning , kanske lutar åt denna?

annan mer tajt, men gillar itne att man ser mina former så tydligt !

vad tycker ni ?


kyss;*

RSS 2.0